Direkt söylemezler ama misafirlerin gözlerinden anlamışsınızdır. Yaptığınız temizlik beğenildi mi sizce?

Direkt söylemezler ama misafirlerin gözlerinden anlamışsınızdır. Yaptığınız temizlik beğenildi mi sizce?

Evet ben genelde zaten düzenli olarak temizlik yapıyorum sadece bayram için de değil her gün olmasa bile bazen toz alırım ya da yerleri silerim veya yatağımı düzenlerim ama bayram tabi ki de daha çok dikkat edilmesi gereken bir konu sonuç olarak evlere misafirler geldiği için de daha çok dikkat etmek lazım bu tür şeylere. mesela bazı misafirler evi baştan aşağı kontrol eder ve bakarlar temiz mi diye ya da sadece merak ettikleri için de bakabilirler bu yüzden de en küçük pislik ya da unuttuğumuz bir yer olsa direk eviniz çok pis derler böyle akrabalar ile çok karşılaşmıştım ben. yani genelde arkalarından konuşurlar. ama zaten silip süpürdüm ben sadece
Cevap
2Cevap
heryeri silip süpürmeme rağmen mahalleden komşular temizleyememişsin dediler bana dün bugünde ben onların evine gittim olduğum süre boyunca tavanda 2 tane örümcek gördüm cok sinir bozucuydu
Kendilerine bakmadan yorum yapmışlar
Sanırım bu sefer Yaradan bile beğendi.
Bu çok iddialı oldu
Çünkü sadece evi temizlemekle yetinmedim. Hayatımı da temizledim. Ve Yaradan benden uzun zamandır bunu yapmamı bekliyordu.
Darısı başıöa canımcım ben de böyleyim sağlam temizlik şart
Kimse görmedi ki haha
Kimsenin temizligimi beğenmesine gerek yok
Ben beğendim
Kaynanam beğenmedi
Onlar beğenmez zaten
Ben beğendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?