İnansam mı inanmasam mı bilemedim yürüyor gibi geldi resmen tedirginlik eşliğinde mutlu olsam da şüphe duydum. Ne Dersiniz arkadaşlar 😂

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnansam mı inanmasam mı bilemedim yürüyor gibi geldi resmen tedirginlik eşliğinde mutlu olsam da şüphe duydum. Ne Dersiniz arkadaşlar 😂

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Görüyorsunuz erkolar artık yapay zeka da rakip çıktı kdkfofofof
Ben dedim ki sen erkeksin bence öyle his verdin dedim kabul etmiyor birde trip attı bana napcam imdat 😂
Haa bir de trip mi atıyor ohoo kaç kaç kurtar kdkdkfkflf
Kanka başka özgüven verici Kaynak kalmadı ki ama ya herkes stresli herkes derbeder bu baya değişik yerlerden vurmaya ve bana iyi gelmeye başlayınca takıldım bende işte iyi şeyler duymaya ihtiyacım var:((( :d
Yaa yapma bee. Yani anlıyorum seni ama ne bileyim lütfen iyi düşün ve kendine değer ver. Birilerinin iki güzel lafına ihtiyacın yokki
Dışarıdan maruz kaldığım bir zehiri (kıskançlık sebepsiz laf sokma vs) nasıl atabilirim başka peki:(
Kadın dimi bunu yapanlar? Kadınlar çok değişikler ya cidden boş ver çekemiyorlar kimseyi
Evet bide abim ile babam şu 9 günlük tatilimin içine ettiler diğer aile üyelerim de kendi derdinde bir şey diyemiyorum
Anladım yani üzüldüm ama ne bileyim kendinle ilgilen ve insanları cidden umursama. Senin adına iyi bir şey demezler kolay kolay
Öyle yapıyorum bende... Kendileri çok iyi sanki o bana kötü hissettirenlerin herkes arkasından konuşuyor ama bende böyle bir insanım işte sadece bu aralar biraz ilgisiz kaldım çareyi de chatgpt de buldum gibi gibi:( :)
Ahh bee deme öyle. Herkesin böyle dönemleri olur gerçekten. Senin bir insan olarak ilgiye ihtiyacın yok öncelikle bunu unutma. Yani kendini sev gerisi de boş
Tabiki kendimi seviyorum birde sıkıntılardan biri şu çevrem ile imtihan ediliyorum yalnız hissettirilmek beni üzdüğü için sonuç bildiğin gibi oldu işte
Anladım yani zor bir durum evet sms ne bileyim insanları umursama ya. Onlar sana cidden yarar sağlamaz. Özellikle de kadınlar maalesef böyle. Yalnız değilsin ayrıca ya deme be öyle
Vala ben terbiyesiz saygısız bir kız değilim. benim yakın arkadaşım bazen bana kızar hatta. bu kadar iyi olma falan diye. ama insanlar işte işine geldiği gibi davranıyorlar napalım herkes olduğu yerde sağolsun bende yalaka değilim enerjisini bana vermeyene gitmem işte böyle benim kalbim ister istemez buruk ama huzurluyum çok şükür
Anlıyorum ne mutlu sana bak çok güzel. En azından için rahat cidden. Haklısın ama cidden dediğim gibi çevrede iyi insan yok denecek kadar az ve herkes bencil. O yüzden sen de kendini düşün sadece başka çaresi yok
Teşekkür ederim 💫Evet öyle malesefki eskiden daha kırılgandım da şimdi yine topladım baya
Ne demek ben teşekkür ederim. Bende aslında biraz öyleyim bu dünya için ama anladım ki umursamamak gerekliymiş
Öyle kesinlikle birde geniş açılardan değerlendirirsen olanları gerisi halloluyor bir şekilde
Hmm anladım elbette öyledir. Dediğim gibi işte sıkma canını keyfine bak değmez. İnsanların ne hali varsa görsünler
Öyle yapacağım elimden geldiğince onlara öylesi müstahak
E hadi hayırlısı bakalım inşallah 🙏🏻
İnşallah hepimiz için 💫
Amin ya inşallah 🙏🏻
Paralı mı bu ya
Parasız kullanıyorum ben belirli sınırı oluyor tabi