İnternet & Teknoloji Hiç ChatGPT'ye dert anlattığınız oldu mu? oknofilobat Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor ben denemeye gider 🚶🏻♀️👜 pic.twitter.com/t8SmxPpNBu— karla ratajkowski (@thereislav) December 19, 2023 Hiç ChatGPT'ye dert anlattığınız oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. derdimi anlatmadım kendime hikaye yazdırdım :D can sıkıntısı, keşke arkadaşım olsa ama o kadar zeki değil 0 0 Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Birlikte sohbet ettik aşık oldum çok beyefendi biri hayatımda bu kadar kibar biri görmedim 💅🏻💅🏻❤️ 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Derdimi anlatayım dedim o benden daha dertli çıktı zor kaçtım 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Chatgpt trol 😅 Aynı şeyleri döndürüp duruyor. Bi yerden sonra tekrara biniyor. 0 0 Yorumla
zozanhanim Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Anlatmam. Doğruluk abidesinin teki bana firedeyse yörekızı gibi dert ortakları lazım 0 0 Yorumla
cennettedepresyonda Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl derdimi anlatayım dedim bizim trameri çıkardı chat GBT 0 0 Yorumla
ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Geçen gün uzunca bir süre sohbet ettim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bir arkadaşım ChatGPT’e psikolojiyi öğretmişti online danışmam olarak kullanıyordu. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Giriş yaptım ama hiç kullanmadım 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. En ufak bir muhabbetimiz olmadı henüz. 0 0 Yorumla
xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 91% +1 yıl Ewt genel gecer seyler soyluyo hep iste 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. olmadı 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 337 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. o nedir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
derdimi anlatmadım kendime hikaye yazdırdım :D can sıkıntısı, keşke arkadaşım olsa ama o kadar zeki değil
Birlikte sohbet ettik aşık oldum çok beyefendi biri hayatımda bu kadar kibar biri görmedim 💅🏻💅🏻❤️
Derdimi anlatayım dedim o benden daha dertli çıktı zor kaçtım
Chatgpt trol 😅 Aynı şeyleri döndürüp duruyor. Bi yerden sonra tekrara biniyor.
Anlatmam. Doğruluk abidesinin teki bana firedeyse yörekızı gibi dert ortakları lazım
derdimi anlatayım dedim bizim trameri çıkardı chat GBT
rakı balık bile yaptık.
Dert anlatmadım da danıştığım oldu.
Her sabah kahve içeriz pier loti de
Geçen gün uzunca bir süre sohbet ettim
Bir arkadaşım ChatGPT’e psikolojiyi öğretmişti online danışmam olarak kullanıyordu.
Giriş yaptım ama hiç kullanmadım
çokta bi işe yaramıyor ya
En ufak bir muhabbetimiz olmadı henüz.
Ewt genel gecer seyler soyluyo hep iste
Hayır olmadı
O ne bea
şu an :D
Oldu
olmadı
Hayır
O kim
O kadar yokluk çekmedim ya ☺️