Lütfen okuyun. Çok suçlu hissediyorum. Ne yapmalıyım?

9 aylık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla birbirimizi seviyoruz. Fakat çok tartışmalı bir ilişkimiz vardı. Beni bazen küçümsüyordu. O yurt dışında yaşıyor ve ben de onu ziyarete gitmiştim. Sürekli tartışma sırasında "kapı orada, eşyalarını al ve git" gibi şeyler söylüyordu. Eski sevgililerinden örnekler veriyordu hatta söylediğim bir lafta eski sevgilisini korumaya geçiyordu. Bu yüzden kıskançlık problemim de vardı. Bir gün başkasında ilgi duyacağımı biliyordum, hatta bunu ona da söylemiştim. Ama bunu aslında istemedim ve bu kadar kısa sürede olacağını da beklemiyordum. Ve ne yaşanmış olursa olsun, onun böyle bir şeyi hak etmediğini de biliyordum. 3 ay önce başka bir şehirde gece kulübü gibi bir yerde işe başlamıştım. Oraya arkadaşlarıyla beraber benim yaşlarımda bir müşteri gelmişti. Çok kibardı. 10 dakika falan konuştuk. Sonra yanından gitmem gerekti ama oradayken hâlâ göz göze geliyorduk. Arkadaşları tekrar oraya geldi ama onu bir daha hiç görmedim. Ondan çok etkilenmiştim. Gelmesini istemiştim. Onu sosyal medyadan buldum ama hiç ulaşmadım. Aradan zaman geçince aklımdan silindi. Ben de o iş yerinden ayrıldım ve yaşadığım şehre geri döndüm. Erkek arkadaşımla sorunlar yaşamaya devam ediyorduk fakat ayrılmıyorduk. Aramız düzelmeye başlamıştı. Fakat birkaç hafta önce bir arkadaşımla fake hesap üzerinden birilerini işletmeye karar verdik. Benim de birkaç ay önce tanıştığım o çocuğu işletmek içimden geçti. Başta sadece öylesineydi. Fakat çocuk konuşma ilerledikçe benden şüphelendi. Konuştukça o dönemlerde konuştuklarımızı unutmadığını fark ettim. Giydiğim elbiseyi, yaşadığım şehri bile hatırlıyordu. Sonra beni kast ederek "keşke o olsaydın, mutlu olurdum" dedi. O an yeniden bir şeyler hissettim ve gizlemeye devam edemedim. Öğrendikten sonra bu kadar mutlu olacağını tahmin etmiyordum. O gece kulübüne gelmeme sebebinin o ortamı samimi bulmaması olduğunu söyledi. Beni ziyaret etmek için yaşadığım şehre geleceğini söyledi. Sürekli mesajlaşmaya başladık. Bana iltifatlar etmeye ve ilgi göstermeye başladı. Instagram'a bir hikaye attığımda aynı hikayeye sık sık bakıyordu. Mesajına bakamadığım zaman hep birkaç defa daha tekrar yazar. Hatta daha bugün 1 saat geç cevap verdiğim için "mesajlara neden bakmıyorsun" yazdı. Ve yarın yüz yüze görüşeceğiz. Yaşadığım şehre gelecek. Hayatında ilk defa bu kadar heyecanlı olduğunu ve böyle bir şey yaptığını söyledi. Fakat ben önümüzdeki ay erkek arkadaşımın yanına yurt dışına taşınacağım. O çocuk bunların hiçbirini bilmiyor. Aklım çok karışık. Zaman zaman mutlu hissetsem de vicdan azabından dolayı çok huzursuzum. Mutlu olmak bile rahatsız ediyor. Sizce ne yapmalıyım?

Lütfen okuyun. Çok suçlu hissediyorum. Ne yapmalıyım?