Evet katılıyorum colani iyi biri degil zaten birçok şey yapmış dersem yorumum silinir esad daha iyiydi zelenskiye uzuldum bende çok sert kaba davrandi Putin onları görünce kesin dalga geçmiştir
Birde trump Erdoğan varken istediğini yapabildigi için seviyordur yani dalgada geçiriyor olabilir birgün brisey diyor ertesi gunu farkli konuşuyor Türkiye'yi batiririm da demişti netanyahuyu bir ara övmüştu sonrada x te ona küfür etmişti zelenskiyle iyi anlasiyorum diyip öyle azarlamisti
Ukraynaya verilen destegide askiya aldi daha bugun Rusya kiliseye giden insanlari vurdu aralarinda çocuklarında bulunduğu 32 kişi öldü birde trump rusya barış istiyor zelenski ve Ukrayna istemiyor diyor zelenskiyi suçlu gösteriyor 2014 te rusya kirima saldırdığı zaman zelenskimi vardi
Erkekler Ne Diyor
tutmadım
Müslüman değilim. Müslüman diye gördüğüm bildigim birçok kişide tutmuyordu.
🙌👏👏
Ben de Müslüman değilim
Hangi dine inanca peki inaniyorsun
Valla abd yi de severim ama ben bidencıydım
Yarı solcuyum
Ben agnostigim sen
Hristiyanlik ile deizm arasindayim bende din inanç olarak parti olarakta trumpu destekliyorum
Trump siyahileri sevmiyor ve şeyci. Erðğnci
Zelenskiye de sert çıkıştı ona da sinir oldum. Suriyedeki durumu da iyi görüyor nedense. Bence suriye önceden daha iyiydi
Evet katılıyorum colani iyi biri degil zaten birçok şey yapmış dersem yorumum silinir esad daha iyiydi zelenskiye uzuldum bende çok sert kaba davrandi Putin onları görünce kesin dalga geçmiştir
Birde trump Erdoğan varken istediğini yapabildigi için seviyordur yani dalgada geçiriyor olabilir birgün brisey diyor ertesi gunu farkli konuşuyor Türkiye'yi batiririm da demişti netanyahuyu bir ara övmüştu sonrada x te ona küfür etmişti zelenskiyle iyi anlasiyorum diyip öyle azarlamisti
Dengesiz biri trump. Sevmiyorum
Ukraynaya verilen destegide askiya aldi daha bugun Rusya kiliseye giden insanlari vurdu aralarinda çocuklarında bulunduğu 32 kişi öldü birde trump rusya barış istiyor zelenski ve Ukrayna istemiyor diyor zelenskiyi suçlu gösteriyor 2014 te rusya kirima saldırdığı zaman zelenskimi vardi
Trump desteklenecek biri degil ya maalesef.
Trump basa gelince daha kötü oluyor her şey.
Amerikaya biraz solcu biri lazım sağcı değil
Amerika'ya desteklemiyor um
Her sene Ramazan'da oruçlarımı eksiksiz tutmaya çalışırım
Çok uzun zamandır tutmuyorum
Tutuyorduk
tutmasak da tutalım
Niye
Destek olsunlsr tutanlara
Banane ramazandan