Gizli Üye(36-45)+1 yılyurt dışı tecrübesi olan biri olan yakışıklı bir adam olarak gel sana madde madde açıklayayım
1:Çünkü bu kadınların çoğu süt gibi açık tenli akdeniz in esmer erkekleri haliyle zır kutup oluyor birbirini çekiyor gayet normal. Zaten hepsi de öyle diyor. Nerede bir esmer görsem ben onun delisiyem diyorlar.
2:Genellikle memlektte yüzlerine bakılmayan bizim kezbanlar. Çünkü 1.90 boyunda bir iskandinav ya da hollandalıya ya da rus a hemen hemen her erkek boynu tutulana kadar bakar. Bakılmayacak durumda olanlara da bakılmayacak durumda olan erkekler bakıyor zaten.3: pas saçmalamışlar.
4:Seçici değiller çünkü bizim kezbanlar gibi evin var mı araban var mı muhabbetine girmiyorlar buna ihtiyaçları yok aldıkları en kötü maaş senin maaşının 3 katı olduğundan para, pulu değil aşkı seçiyorlar.
5:O konuda da şöyle bir durum var avrupa erkeği genelde odundur , bizim kadar romantik değildir. Yani bizim erkekler aynı değeri bizim kızlarımıza da veriyor ama karşılık olmuyor ekstra bir şey değil yani.
6: kötü fizikli kadınlara kötü fiizkli adamlar bakıyor zaten geç bunu açıkladım.
7:Eğer 7 . maddeden kasıt kullanmaksa kadınlar ne kadar erkekleri kullanıyorlarsa erkelklerimiz de o kadar bu kadınları kullanıyor. Alan memnun veren memnun sıkıntı yok
8:Neden tek evlenme fırsatı olsun dünya da başka erkek kalmadı mı?
9:Bu çok salakça bir madde. Bu işler oyuncak değil. gecelik ilişkini de zaten öyle paylaşmazsın.
10:Bedavaya tatil mi :D Buna gülerim lara plajı turist kadınların parasını yemek için sıraya girmiş bir sürü abaza ile kaynıyor hepsi de jigolo bunu da geç.
12: Keşke onlardaki performansın 10 da biri bizim kızlarda olsa.
13:Sen öyle san. Sadece milf denilen kadınların haftanın belirli günleri barlarda publarda toplanıp , ne atraksiyonlar yaptığını görünce küçük dilimi yuttum.
14: Bu maddeyi 5 de açıkladım
15: Belki de eleştirediğim tek konu bu. Bu konu da kimse bozulmasın ama doğulular imajı zedeliyor. Çünkü onlar cinselliğe çok daha fazla açlar. yaşlı genç ayırt etmeden34 Yorumla- +1 yıl
Hahahah yazık l*n . Okumadım. Yarı Slavım ben. Türk erkeklerini beğenmiyorum. Bizim yabancı erkekler size bin basar. Hem karakter hem tip konusunda.
Cevap sahibi+1 yıl15: Belki de eleştirediğim tek konu bu. Bu konu da kimse bozulmasın ama doğulular imajı zedeliyor. Çünkü onlar cinselliğe çok daha fazla açlar. yaşlı genç ayırt etmeden ne bulurlarsa afetmiyorlar.
veee Bonus : Türk erkeklerinin en çekici olan yönü aslında maskülen ve romantik olması siz kıymet bilmemeye devam edin kıymetimizi bilen çoooooooooooooookkkkkvar.)- +1 yıl
Yarı Slavım.
Cevap sahibi+1 yılyarı slavsın diğer yarın ne acaba diğer yarına kim basmış :)
En İyi Cevaplar
1. Yabancı erkekler pis kokuyor banyo yapmıyorlar. Bizim Türk erkekleri günlük duşta ;)
2. Kadınları genelleme yaparak konuşuyorum... Türk kadınlar içinde geçerli bu. Yabancı birini gördükleri zaman kendi milletinden farkı olduğu için sempatik gelir.
3. Her zaman farklı şeyler denemek lazım diyorlar :)
Örnek veriyim hemen; Ben geçen yaz Almanya'ya gittim. Kuzenlerimin yanına. Araba ile okuldan kuzenimi alcaktım kapının önünde bekliyorum Sarışın Almanlar hemen yanıma geldi. Niyeee Esmerim çünkü çekici geliyor esmerler onlara. Heryerde sarışın, beyaz tenli ben orda hemen göze çarpıyorum ;) umarım açıklayıcı olmuştur. Sakııın haa kendini beğenmiş demeyin örnek verdim. Özümde çok iyi çocugumdur :P21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok güzel ve işi açıklığa kavuşturan bir soru olmuş tebrik ederim
italyan erkeği muhabbetini duyunca ''rus kızları bize hasta yaaa'' diyen salakolara duyurular :D
bir ara bende inandım bu yalana. yaaa diyorum bu rus kızları cidden bu kadar zevksiz mi?16 Yorumla- +1 yıl
Yarı Slavım. Türk erkeklerini sevmem. Öyle diyeyim sana.
Cevap sahibi+1 yılNormal :)
- +1 yıl
Eninde sonunda yine bir turke vereceksin :)
Cevap sahibi+1 yılo aşamaya gelene kadar burnundan getiririm onun sorun değil
- +1 yıl
Sevgililerim yabancı.
- +1 yıl
Eninde sonunda uyduracak ama bence fazla zorlama
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki ayaklı ayıyı ilk defa gordukleri icin
164 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah süper.
- +1 yıl
Annenin gordugunden yani
Cevap sahibi+1 yılEvet babam bile olsa degismez bu kural benim gozumde laf sokma cabasında olan ergenuscum
- +1 yıl
Kendi babasini sirf kuralli var diye Ayi olarak goren ergen ben degilim.
Sayet kurallarin vars annenin yaptigini yapma
cesaretin olsada seni gorseydik. Belki yarin birgun burada bir Ayiya olan askini tutkinu paylaairsin bizde gorurduk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Ana , bizim "yarı slav" gelmiş :)))) arkadaş Türk erkeklerini sevmiyor, çünkü YARI SLAV ama günün hemen hemen tamamında Türklerle muhabbette burada, demek ki YARI SLAV ların özelliği bu , Türklerle konuşmayı çok seviyorlar :)))) gerçi YARI TÜRK zaten :D :D :D
Bu arada yukarıda ki maddelere uyan çok Türk erkeği görmedim, sanırım YARI SLAV lar için yazılmış maddeler :D :D :D22 Yorumla- +1 yıl
Bir şey dicem. Yarı Slavım. Bunu demiş miydim? ahhaahahahah
- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılSana adın ne diye sorsak cevaba yarı Slavım diyerek başlayacaksın. Bütün KS öğrendi sen Slavsın sarışınsın mankenlik teklifi aldın sevgilin yabancı zart zurt. Sıkıldık senden ve yavrum valla bak ne alıp veremediğin var Türklerle? Hayır bir insan sevmediği bir şey ile bu kadar ilgilenmez bizim herifler bayağı dert olmuş sana. Adam inanamıyorum diyor sen Yarı Slavım diyorsun? İnsanın bir tarafı anca bu kadar değer tavana.
152 Yorumla- +1 yıl
Ay kıskandı mı seni kezo? Şikayet ediyorum seni.
- +1 yıl
Bir laf ancak bu kadar güzel tek tek sokulur @googlehaniim :D ama yarı slavım ! :D
Yahu işte bu ya. Bu kiz harika bir kız çok seviyorum bu kızı. Sana kalpte artı veriyorum sılav bebek. ♥♥♥♥ :-D ;-)
11 Yorumla- +1 yıl
Ay bebeğiim teşekkür ederim. Ben de seni seviyoruum. :) ++ + ++ + ++ + ++
Bizim salaklar kız verecek diye kendi kızlarımıza yapmadığı ilgiyi bunlara gösteriyor. 2008 den bu seneye kadar antalyada neler gördü bu gözler...
17 Yorumla- +1 yıl
Haklisin kanka valla:))
- +1 yıl
Doğru aynen.
- +1 yıl
Söyle söyle sen.
- +1 yıl
Evet haklısın çok haklısın.
Önce bir yorumlara bakıyım dedim tamam yarı slavsın anladık. Üstelik kezban olmak için illa Türk olmak gerekmez kezban kezbandır tamam yarı slavsın bu işi ırka çevirme Türk ırkı gibi muhteşem bir ırk bulamazsın tamam yarı slavsın. TAMAM YARI SLAVSIN ANLADIK. (Android uygulamarı bile bukadar reklam yapmadı be)
15 Yorumla- +1 yıl
Bir şey söylücem. yarı Slavım. h hahahahahha
- +1 yıl
Kes.
- +1 yıl
Yarı Türküm ben. Türk erkeklerine benim sinirim.
- +1 yıl
Ben ne yaptim kanka simdi @__angelisous__
+1 yılonlar beyaz tenli olduğu için buğday tenli ve esmer yakışıklı erkeklere ilgi gösteriyorlar ben buğday tenliyim beğeniyorlar özellikle penisimin kara çok kalın ve büyük olması çoğu turisti delirtiyordu bana kara penisi çok severim diyorlardı çok super penis diyorlardı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle bisi yok. Yabanci kadinlar sarisin seviyo. Bizimkiler cogu esmer sevmiyolar cok bizim erkekleri. Hatta bir sokak roportajindada sahit oldum. Ama ben sariyim kosarak rusyaya gidiyom şu an zaaaa
176 Yorumla- +1 yıl
Ben de yarı Slavım. Sarışın ve kumral erkekleri seviyorum. Esmerlerden nefret ederim.
- +1 yıl
Da sen sarı değilsin.
Cevap sahibi+1 yılO kapali alanda sacim kumral cikmis sarisinim
- +1 yıl
Kumralsın canım. Sarışın değil. Ben sarışın bir kızım.
Cevap sahibi+1 yılÖff gece gece illa klozetin ustunde foto cektirdin
https://i.hizliresim.com/L21yYV.jpg- +1 yıl
Ahahahh tuvaletini yaparken poz. iyiymiş. Bu sarı değil. Açık kumral. :)
Cevap sahibi+1 yılYa bir sacmalama boyle acik kumral mi olur gozlerin mi bozuk
- +1 yıl
Ya açık kumral işte be. Türkiye de herkes esmer olduğu için sana sarı diyolar. Biliyorum sonra sen de sarı sanıyosun. Sarı değil bu. Yarı Slavım diyorum. Biz de sarışın bol. Biliyoruz sarışın ne demek. Sarışın böyle olur.
36.media.tumblr.com/...md0w70JQGu1reahnuo1_500.jpg
Cevap sahibi+1 yılYa nerde soru cevaplasan yari slavim diyosun. Noluyo yari slav olunca ayricalik mi? Daha kendi fotonu koyamiyon herkese yari slavim diyon bide o attiginda sari ama benim sacimda sari sacmalayi kes artik ajans bile sarisin olarak kaydetti senin gozler miyop
- +1 yıl
Derim evet ayrıcalık. Slav kızları ve erkekleri daha çekici çünkü. Ayrıca yabancı kanı olduğunu belirtmek istiyorum. Gözlerim de sorun yok. Attığım çocuk sarı sen açık kumramlsın. Sen niye sarışın olmakta ısrar ediyosun? Sarışın olmak ayrıcalık mı der kapağı şuraya bırakırım. :)
Cevap sahibi+1 yılSlav kizlari daha cekici ve foto koyamiyon he? Guldurme daha cocuksun. Mankenlik ajansi sarisin diye kaydetti diyorum sen hala mallikta sinir tanimamaya devam ediyon
- +1 yıl
Seviyeni bozma. Mal sensin. Fotoğrafımı koyup abazalara prim mi vereyim? Sen biliyo musun bir kız olarak Türkiye de nasıl yaşamak zorunda kalındığını hele güzel bir kız olarak? Tabi sana kolay l*n sen bir sürü kızla beraber olursun çapkın derler playboy derler fotonu da koyarsın. Biz erkeklerle berbaer olsak kaşar damgası yeriz. Çokta götümde.
- +1 yıl
Bu fotoğrafla bile abazalar yazıyo. Kendikiminkini koysam mesajtan geçilmicek sk.
- +1 yıl
Çocuk dediğin on dokuz yaşında.
Cevap sahibi+1 yılNe alakasi var şu an profilindeki de guzel bir insan onu neden koyuyon? Sanki abazalar ekrandan seyini cikarip sanami uzaticak alt tarafi sanal ortam
- +1 yıl
ne demek l*n alt tarafı sanal ortam? Neler yaşadım ben bu sanal ortamda biliyo musun sen?50 yaşındaki heriflerin salyalarını akıtıp sana 31 çekmesi ne demek biliyo musun sen?
- +1 yıl
Neyse ajanstasın seni götürürler o herifler emin ol. Benim var model sevglilerim. Bu koca herifler onlara da bulaşıyodu. Sana da bulaşırlar o zaman anlarsın. Ajansa ben de kaydolacam da bu diktiğimin heriflerini napacam bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılbir dk bir dk. Sen simdi barbara palvinden guzel oldugunu mu soyledin? Hahahahahhshs
- +1 yıl
Sen barbarayı çok güzel bulduğunu mu söyledin?
Cevap sahibi+1 yılKadin dunyanin en guzelleri arasinda sen gece gece neyin kafasini yasiyon anlamiyorum anshnshdksk
- +1 yıl
Miss Universe e bakar mısın bi? Birinci seçtikleri en güzeli mi? Torpil bu işler. Onun gibi çok kız var Macaristan da. Biliyorum. Ora için sıradan bir kız. Bizim ırklar için. Abazasın anladım ben.
Cevap sahibi+1 yılYa bir birak bu isleri su guzellik kimde var. Onun tirnagi bile senden guzeldir
- +1 yıl
Devam et sen devam et. Sen beğenirsin diğeri beğenmez. Bu işler böyle olmuyo işte. Gayet abazasın ben bunu anladım. Çevrede güzel kız göremeyince bunlara çok güzel diyosunuz. Yürü git işine ya.
- +1 yıl
Kendimi ifşa etmiyorum. Nesin sen ajansın başındakilerden mi? Kimsin ki de sana kendimi kanıtlcam?
Cevap sahibi+1 yılHahahaha tamam kezocum susabilirsin yeterli bu :D
- +1 yıl
Ay kekocuğum. Sen kendini çok mu yakışıklı sanıyosun? :)
Cevap sahibi+1 yılHıı evet :D
- +1 yıl
Ama değilsin yavrum ya. Gerçekler acıdır kekocuğum. :) Giovanni Bonamy Kellan Lutz varken sen nesin l*n sko. hahahah
Cevap sahibi+1 yılTamam cocugum anliyorum seni cirkinlikten hep bu hareketlerin:D ona veriyorum :d
- +1 yıl
Ay yok çok yakışıklı gördüğüm için ve çok güzel olduğum için. Her gün iltifat alıyorum l*n . Tipsiz sensin. hahahah kekiko.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar cirkin olmasaydin seninle konusurdum ama midem kaldirmiyo cok cirkinsin hadi eyv :D
- +1 yıl
Nerden biliyosun kekiko? Çok güzelim l*n ajanslardan teklif alacak kadar. Hadi yürü barzo. hahahah Tipsiz seni. Yolda görsem suratına bakmam. Balgam atsan yapışmaz.
Cevap sahibi+1 yılCirkinlik ajanslari bile kabul etmez seni bu leş derler shhsjdjeikeks
- +1 yıl
Hahaha mal ya. :D Olum harbiden takıcıya giriyorum ajans ismi veriyo adam. Evlat olsan eldivenle silerim retrica güzeli seni. ahhahahaha retricayla bile düzelmemişin hacı.
Cevap sahibi+1 yılHacı diyen bir kiz guzel oldugunu idda ediyo shshhshshhshshahhahah
- +1 yıl
Senin gibi tiplerle böyle konuşuyorum. Ama hak edene gayet kibarım.
- +1 yıl
Hacı denilcek tipsin ondan öyle dedim. :D
Cevap sahibi+1 yılCok leş bir kizsin ondan seninle muhattap olmak istemiyorum estetik yaptirirsan konusurum
- +1 yıl
Her şeyim estetiksiz güzel yerli yerinde. Sen önce kendi suratına estetik yaptır hacı.
Cevap sahibi+1 yılHayir les gibisin ve sivilcelisin igrenyorum senden shshhshdjkk
- +1 yıl
Sivilcem yok retrica güzeli. hahahahah güvenemiyosun kendine retricayla koymuşsun. hahahahaha
Cevap sahibi+1 yılSen onuda koymiyosun iyyy seni dusunemiyorum cok pislik bir suratin vardir :DD
- +1 yıl
l*n lakabım Barbie bebek. Porselen bebek falan. Dediğine bak l*n fakir tipsiz. hahahahah
Cevap sahibi+1 yılHahahahahaha sen mi habsnsnsujs bence senin lakabin les kezban sndbnsndnss
- +1 yıl
Değil işte. Milletin dediklerini söylüyorum hanzo. hahahahha barzo kekomançi. ahahahahah
Cevap sahibi+1 yılNe kadar tipsiz bir kezban oldugunu hayal bile edemiyorum şu an :D fotoda atamiyon senin gibi atip tutanlar kapkara yuzu olan sivilceli ve pislik surayli oluyo snshsnhdkskdjsj
- +1 yıl
Yoo sarışın bembeyaz tenliyim.
- +1 yıl
Böyle pamuk gibi dokununca bile kızarıyo öyle diyeyim.
- +1 yıl
Ama sen esmerin tekisin ıy. Kirli gibi.
Cevap sahibi+1 yılDokununca kizariyosa benim ufaklik dokunsa morarir demekki sjhdjshskska
- +1 yıl
Noldu canın mı çekti bembeyaz tenimi? :)
Cevap sahibi+1 yılYoo ben gormeden inanmam
- +1 yıl
Canın çekti değil mi mm? :)
Cevap sahibi+1 yılHayirrr
- +1 yıl
Hadi ama herkes sever bembeyaz teni. hahahahah mal ya.
Cevap sahibi+1 yılEvet sever ama ben seni gormedim hala sivilceli biri oldugunu dusunuyorum
- +1 yıl
Ama değilim. Bembeyaz bir kızım. Fondoten bulamıyorum tenim için. Kozmetik mağazalarında ya sen de çok beyazsın ama diyolar. :D
Cevap sahibi+1 yılHı yalancı :d
- +1 yıl
İstediğine inan artık napayım ya? Yalan borcum mu var çingen.
Cevap sahibi+1 yılÇingen seni miker
- +1 yıl
Dikkat et koca takmayla seni mikmeyeyim.
Cevap sahibi+1 yılKendini mikersin
- +1 yıl
Yok seni mikecem.
Cevap sahibi+1 yılBende seni
- +1 yıl
Çift taraflılar var istersen he hem sen hem ben zevk alırız.
Cevap sahibi+1 yılBenimkinden zevk veririm ben sana dogali var bende
- +1 yıl
Ama ben de sana zevk vericem. Biliyosun erkek arkasından zevk alır. Çift taraflı takmalardan deneriz.
Cevap sahibi+1 yılBen almam ben onumden aliyom zevk
- +1 yıl
Önden de alıyosun arkadan da. Denemediğin için bilmiyosun. Prostat orgazmı diye araştır prostat masajı da yazabilirsin. Prostat var testislerin altındaki boşlukta deliğe yakın. Delikten içeri girip prostatı uyarırsan acayip zevk alıyosunuz. G noktanız orda.
Cevap sahibi+1 yılLaan hayir hayir istemem oyle bir zevki
- +1 yıl
Of. Denedim ben erkek arkadaşlarımın üzerinde. Çokta inlediler. Utanmayın l*n zevk alıyosunuz işte.
Cevap sahibi+1 yılBen sapina kadar erkeğim ben mikilmem mikerim sokturma zevkine
- +1 yıl
Erkeğe miktirmediğin sürece sorun yok mal. Senin zihniyetini ben mikeyim. Parmağını sok diyoruz al kendini miktir demiyoruz.
Cevap sahibi+1 yılHayir istemiyom aqq cok merakliysan seni mikerim ama
- +1 yıl
Ben seni mikcem l*n . Araştır dedik mal.
- +1 yıl
Tamam korkma ilk başta parmaklarımla mikcem seni.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTurist kızlar, özellikle de Rus kızlarımız, Türk erkeklerinin bir vajina uğruna yapacaklarının sınırının olmadığını bildikleri için, çok da güzel Türk erkeklerinin bu zaafını kullanırlar.
40 Yorumla
+1 yılAynen hepsi doğru bunları anlatmaya çalışıyozda anlamıyo beyinsizler :D
20 Yorumla
+1 yılBir animator olarak yorumliyim kendi ülkelerinde o kadar değer görmüyorlar. o yüzden türkler onlara sicak geliyor ve coğusuda esmer seviyor bununda etkisi var.
20 Yorumla@__Angelicious__ "4. Kesinlikle seçici değiller." buna yarıldım. =)
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahhah aynen. :D
İki tarafa da üzüldüm ya :( şu paylaştığın linki okudum falan içerlendim 😔
10 Yorumla
+1 yılTuristler daha rahatlar turk kızlarınna ayni sekil bir yaklasim sergileyeceginden yaklasirsa ne olacagini tahmin ettiklerinden dolayi turist birine yakinlasmaya calismak daha cazip
00 Yorumla
+1 yılalakası yok çünkü bir çoğuda biliyor erkeklerin onlara ne gözle baktığını ve hiç naz yapmazlar trio atmazlar tipe bakmadan bile sadece lendi isteğini karşılar okadar.
00 YorumlaSüper tespit yapmis site biz desek kiskaniyosunuz derler iste hayatın gercekleri ahahahah :-D
00 Yorumla
+1 yılulan yaşını sorsak yarı slavım diyeceksin kezopatraliçe seni
11 Yorumla- +1 yıl
Kes kezo kıskanma. Şikayet ediyorum seni. Yarı Slavım bu arada.
Bu çok acıklı olmuş işte.
12 Yorumla- +1 yıl
Nickinle de uymuş. Realite :D
+1 yılYarisina kadar okudum biraktim bu ne be. Hangi kezban yazmis bunu
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bana yol falan soruyorlar genelde, tarif edecek başka adam yok sanki. Gelip de evlenelim mi diyen olmadı daha ama ümitle bekliyorum :D
00 Yorumla
+1 yılhayır hayır hayır bunlar gerçek olamaz inanmıyorum inanamıyorum :/
02 Yorumla- +1 yıl
Valla gerçek ben de yarı Slavım.
- +1 yıl
hep türk erkekleri ile dalga geçmek için yapılmış olduğunun düşüncesiydeyim o bayan editör de kesinlikle milleti trollüyor aynısı kürt olarak yapsalardı ırkçılıktan kaldırılırdı bu kızın anası babası yok mu böyle şeyleri paylaşma gereği duyuyor gerçekten uyuz oldum şuanda
Gizli Üye(36-45)+1 yılTurk erkeklerini assagilayan kizlari turk erkeklerinin becermesi daha sasirtici
17 Yorumla- +1 yıl
Yarı Slavım. Sevgililerim yabancı.
Cevap sahibi+1 yılLafim sana defildi
demek yabancilara veriyorsun
oda guzel :)- +1 yıl
Mağara ayılarıyla birlikte olmaktan iyidir. :)
Cevap sahibi+1 yılSende ayi yarragi acisi var belli :)
- +1 yıl
Yoo ayırlarla beraber olmam ben.
Cevap sahibi+1 yılburada ne isin var?
- +1 yıl
:D hahahahha koptum acı var aynen
Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. hepsi doğru değil kusura bakma bir b*k bilmiyorsun ;)
00 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri turist kızların etrafında pervane
32 Yorumla- +1 yıl
oldu o zaman
Prensesler gibiydim ben yurtdışında fghf
20 Yorumlatürk erkeklerini bu kadar aşşalıyan yaratık
görmedim duymadım bilmiyorum !122 Yorumla- +1 yıl
Ben yarı Slavım. Hak ediyosunuz.
- +1 yıl
Evet kırmayım.
- +1 yıl
Rus değilim. Her Slav rus değil. Ben yabancı erkeklerle beraber oluyorum.
- +1 yıl
@etain
yaran varsa başka yerde gocun
köpeksende benim yorumumda havlama !
küfür etmeden konuş karşımda olsan zaten edemezdin klavye şovalyesi!
arkadaşımın eşi falan var kan alırımda sen kimsin len kanı bozuk yalaka senin gibiler burada çokca var. abazalıktan kıza yavşamak için kendi annenize söversiniz bence beş kuruş etmezsiniz ! - +1 yıl
bak bak karı gibi laf sokup engellemiş, iftiracı köpek, ruh hastası şizofren, ne abazalığımı, yavşaklığmı gördün
- +1 yıl
sanki bir tek kendi delikanlı burada biz o* çocuğuyuz, ruslar miksin sülaleni senin
+1 yılO Kızlar Hem Daha Güzel Hem Sıfır Kaprisli Hem Daha Olgunlar.
Erkekten de Anlıyorlar.02 Yorumla- +1 yıl
Şu Sitede ki Soruları Yorumları Okumuyorsun Galiba.
Onları Elin Gevuru Dediklerimiz Bile Yapmıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaa valla süper anlatmış kendi ülkelerinde yüzlerine bakılmıyor burdakilerde balıklama atlıyor :D
00 Yorumla
+1 yılYarı slav ama tam kezbansın :D sadada
01 Yorumla- +1 yıl
Yırı sılıv ımı tım kızbınsın. Kekomançi seni hahahaha. Sarışınsın ama yakışıklı olamamışın yazık l*n . hahahahha
Diğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Teşekkürler.. Zçtın azımıza..:)))
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahahha. :D
+1 yıl10-11-12. maddeler :):)
00 YorumlaAyrıcalıklı değiliz elbet ama onlara sormak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Yarı slavım puhahahha" bu ne ya slav olunca başın göğe mi eriyor.
Hahaha senin şu kuduruk soruların ve güldüren egon çok iyi ya :D03 Yorumla- +1 yıl
Yırı sılıvım pıhıhııhıhı. bı nı yı slıv ılınca bışın ğığı mı ırıyı.
- +1 yıl
Hahahahhdahdshahdjhsdnjddc.
- +1 yıl
Slav ne demek yavrum 😊
hahahahahha hakkat bölemiki :DDDDD
00 Yorumla
+1 yıl2 numara çöp. Gerisi çoğunlukla doğru.
02 Yorumla- +1 yıl
hepsi palavra hocam öyle değil yaa bu ırkçılık yapmış aklınca bizim erkeklerimizi hafife alacak
- +1 yıl
Abi öyle ya. Sahilde çok sondajla su çıkaran Türk gördüm. Ama iki tarafa da giydirmiş farkedersen ırk gözetmemiş :D
+1 yılkıskançlık nelere kadir
21 Yorumla- +1 yıl
aynen
O sondaki puhaha ne la?
00 Yorumlasen az once ölmek istemiyo muydun la
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D tespitin dibini yapmış site yahuuu yıkıldımm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizde bunlara aldanarak kendinizi tatmin edin :P
22 Yorumla- +1 yıl
Yarı Slavım Türk erkeklerini çekici bulmuyorum.
Cevap sahibi+1 yılsen bulmasan da olur :)
K leri söyliyemiyo galiba
00 Yorumlasindiremedin mi bebeeem :D
00 YorumlaXpEr basamaklarını teker teker çıkıyorsun...
00 Yorumla
+1 yılTuristler abaza bizimkiler abaza :)
10 Yorumla
+1 yılsüperler yawww evlenmem ama onlarla :DD
03 Yorumla- +1 yıl
Olsada yesek
- +1 yıl
@beyazGergeden -1 kardeş :) cevap için
- +1 yıl
:) herkes isi ticarete dokmus ya :)))
keske bir tanesi gelsede caksam
00 YorumlaÇok kolay turistler kaliteden anlıyo olay bu
20 Yorumla- Diğer konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılpoff kıskanma be kızım :D
00 Yorumla Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kafir işte kafası basmıyor
00 Yorumlarahat kizlar dolnmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılkafa bi' dünya :) az iç
00 YorumlaTurist iyidir sohbetleri eğlenceli oluyor :)
00 YorumlaDiğer konusunda 425 cevap paylaştı. %100 doğru :)
20 Yorumla
+1 yılBizi yerden yere vurmuş resmen gerzek :)
00 Yorumla
+1 yılYarı Slav'sın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılağzına sağlık kızım
10 Yorumlacoğrafi konum :)
00 YorumlaKezbanlar yine isbasinda
36 Yorumla- +1 yıl
Kekolar kıskanmakla meşgul.
- +1 yıl
Yarı Slavım. Kezban olamam ama sen kekosun.
- +1 yıl
Mm değilim. Ama sen hem Türk hem Kekomaçisin.
+1 yılSüpermiş :D :D
00 YorumlaSizin gibi yabancı manyaklarida ayrı bir cins !
02 Yorumla- +1 yıl
Yarı Slavım. Ben de zaten yabancı kanı var.
Diğer konusunda 730 cevap paylaştı. Bizi çekici bulmaları sencede öyle değılmıyık...
02 Yorumla- +1 yıl
Yarı Slavım hayır.
- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler