Kızların çoğu istiyor.
Ben düğün kına yapmasam kabul edilir mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kızların çoğu istiyor.
Ben düğün kına yapmasam kabul edilir mi
Düğün kına masrafları olmuş 2 milyon tl en düşük. Ne gereği var yani cümle aleme gösteriş yapmanın? Yapılan borçlar ödenmeyince ne huzur kalıyor ne mutluluk. 1 ay sonra da boşanıyorlar bir de. Bu ne aç gözlülüktür böyle?
Düğün kına 2 milyon etmez ya. Ortalama bi salonda vs olsa
Yine de ultra şık yerlerde olmazsa o kadar tutmaz gibi geliyo bana. Daha ev dizecekler falan. Ama ne olursa olsun gerksiz
Aynen
Bizim kızlarımızın çoğu maalesef o kadar kaliteli düşünceli kızlar değil. Mutluluğu maddi şeylerde arıyorlar. Yaptıkları çok büyük bir hata. En fazla bir ay sonra boşanıyorlar ve boşandkları için de kimse bunlarla evlenmekte istemiyor :). Yani yaptıkları bir hata tüm hayatlarını etkiliyor. Ah ah düşünmüyorlar hiç...
Evet abartmak yanlış bence de. Ama boşanıp evlenen o kadar çok kadın arkadaş var ki çevremde
O erkeklerin allah belasını versin
Erkekler için çokda önemli değil bence düğün kına canım. Arada yapalım diyen çıkar illaki ama genel olarak kız veya aileler yüzünden yapılıyor. Erkeğe kalsa kızı ister gecesine gerdeğe girelim der 😂
Cevap
7Cevap
Bende istemem. Boşa masraf. Onca insan gelip oynayacak diye değmez. O parayı eşimle çatır çatır yerim daha iyi.
Ben de öyle düşünüyorum. Zaren bir sürü masraf olacak. İnsanlar eğlensin diye parası gitsin ya da borca girsin istemem
Gireceksem o borca eşim için girerim bi başkası için değil. Borca girmektense yatırım olarak kenarda tutabilirim. Bi sürü seçenek varken milleti oynatmak için harcamak seçenek değil benim için.
Ya işte. Evlenince de borçtan beraber etkilencez sonuçta borç istemem ben. Zaten mev para harcayacagız. Ki günümüzde ekonomi malum
Ayrıca ben oynamayı hiç sevmiyorum bi halay çekerim öyle ortaya geçip oynamam yani çok saçma
Evlilikler çoğunlukla 5 yıl içinde bu borç konusundan dolayı bitiyo zaten. Hele Bi de kız tarafı istedikçe istiyo daha yükseltiyor. Halbuki gençlere kolaylık sağlamaları gerek. Bende kız kardeşimi evlendirdim. Ama çocuğa aha kardeşim aha sen, aranızda neyi nası yapacağınıza anlaşın bizlik bişe yok dedim.
Öyle ama ailenin imkanı varsa yardımcı olur. Hani eşya almada destek çıkar. Düğünde de bilezik takar ne ksdar takabiliyosa tamam. Ben öyle düşünüyorum
Kolaylaştırmaktan kastım kız tarafının zorlamaması, iki tarafında düğün vs diye tutturmaması vs anlamındaydı.
Evet anladım
Benim gibi düşünen bi kadın olduğunu bilmek mutlu etti 😊
Sevindim benden başka da vardır muhakkak
Umarım denk gelir. Böyle basit bakan insanlarla her şey çok kolay ve güzel oluyo gerçekten. Yormuyor, yorulmuyor insan.
Gelir gelir merak etme
Umarım, teşekkür ederim. Umarım sana da gelir 🌸
Teşekkürler
Rica ederim, iyi günler 😊
Size de
düğünü kınayı bırak ben olsam kimseyi bile çağırmam karşı tarafın anası babası kardeşi
bide benmkiler evde bi yemek ile bi imam ile tamamdır D
Ne imamı. Dışarıda nikah kıyarsın yine herkesi çağırırsın gelir. Sonrası sana kalmış ya ailece yemek ya arkadaşlar vs biraz zaman geçer
Deli ya😅😅😅
düğün kına yapmam ya kıyamam ben kocama onun yerime tatile giderim
Ne gerek var küçük bir parti yeterli arkadaşlar arasında
Edilir bennce ben isterimm yaani
Güzel
Yaani ama kizlara öyle diyince benim neyim eksik diyo bazısı ne alakaysa
😅😅 galiba kıskanıyolar birbirini. Bazıları da gösteriş yapmayı seviyor
Ayynen öyle hep bi yarış içinndeler
Yarışsınlar bakalım
Bakalım
Hepsi kazannsinn biz yokuz 😂
Bekar mısın. Sevgilin istese en gösterişlisini