Erkekliğime yediremiyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba , ben 21 yaşındayım. Farklı bir ilden antalyaya çalışmaya geldim bir dairede otelin lojmanında kalıyordum. Geçen gece eve geldim yeni biri baslamisti ise tam onunla sohbet ederken kapi caldi. Bende yemek sipariş etmistim dedim herhalde o geldi. Kapiyi bir actim bir tane şahis beni iceri itti belinden s2ilahi cikardi sürgüyü çekti geriye doğru tuttu. O sırada yeni başlayan eleman kapıdan sıyrıldı ben tek başıma kaldım şahıs kapıyı kitledi. Sen kimsin falan dedi silahı boğazıma dayadı, alkollüydü kendisi. kendisinde dedim ben yeni işten geldim bir şey olduysa benim haberim yok falan. Neyse adam bana dedi ,. ktr git bende kactim ordan 5 dk sonra o cocukla polis yakalamislar herifi. Sahis t.3feci benim bildiğim kadariyla şikayetci olsam salicaklar pesime takilicak olmasam. Kendime yediremiyorum. Bir yandan da onuna kafasina s.1ikmayi bende biliyorum ama ya sonrası. Ailem aklıma geliyor bir anlık öfkeye kapılıp v. urusam ailem ne yapar. Beni işinde gücünde çalışıyor olarak biliyorlar böyle bir telefon giderse onlara yıkılırlar. Bana biraz bilgi verin lütfen

Erkekliğime yediremiyorum ne yapmalıyım?