Güncellemeler
1 yıl
Estağfirullah kardeşim Allah ahlaktan ve doğru yoldan saptırmasın 🫶
Güncellemeler
1 yıl
İstemeyerekte olsa kabul ettiğim için kızın meme ucuna piercringi taktım dün
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sonuç nedir neler oldu?
Yani bi sonuç yok ortada
Yapmadin mi?
Cidden taktin mi nasil yaptin şaka mi bu ya
Bu konuda çekingen de olsam en başta tamam dediğim için kızın meme ucuna piercringi taktım 2 dk sürdü zaten
Nerede yaptin
Niye şaka olsun ben en başta çok istememiştim kız ısrar edince tamam bakarız falan demiştim o da yapmamı istedi yaptık yani ama biraz utandım yaparken açıkçası
Kaç yaşindasiniz nerede yaptin?
Ben o konuda çekingen olduğum için kızın evine gitmeyi tercih etmedim bu aralar yoğunum şu saat aralığında bana gelebilirsen yaparız dedim zaten Benim evimde de dövme yapmak için tahsis ettiğim bi ofis tarzı odam var orada yaptık
Meme dovmeside yapiyorsundir sen
Her türlüsünü yapıyorum ama orasına yaptırana denk gelmedim sadece göğüslerinin arasındaki kısma yaptıranı görmüştüm
Üstüne ya da arasina yapiyorlar ne kafayla yapiliyo anlamiyorum
Yani mantıksız ve güzel durmuyor bayanlarda ama en pahalı dövmelerden birisidir göğüs arası dövmesi ve biraz fazla acı verir tabi tercih meselesi. bir de göğüs üstü var işte zeynek bastıktaki dövme gibi ona hiç denk gelmedim ama
Muhtemelen o piercing takılırken bişeyler yaşanacak..
Kesinlikle öyle bişey istemiyorum öylede bir amacım yok olaya karamsar yaklaştım ama çok ısrar ediyor ayıp olmasın diyede olmaz diyemedim
Verici abi anlasana
Kral anlamak istiyorum ama kendisiyle birçok konuda sohbetimiz oldu hatta eski sevgilileriyle hiç ilişki yaşamadığını izin vermediğini söylüyordu hatta evlenmeden böyle şeylerin yaşanmayacağını falan söylüyordu ne kadar iyi bi aile kızı şu kıza kanka demesem evlenme teklif ederim diyordum o kadar yani ama bana memesine piercring takmamı teklif edince noluyor lan dedim yani amacının ne olduğuda sağlıklı gelmiyor hadi yurt dışında olsak kızlar üstsüz falan güneşleniyorlar illa gösterdikleri zaman dilimi oluyor ama Türkiyede bu olanak zor gibi
Sen yapmak istermisin peki yakınlık olursa
Yok kral Allahı için çok güzel kız kızıl saçlı fiziği gözleri vs de güzel ama o gözle bakmadım bakmam yani hem hoşlandığım başka birisi var o sadece kız arkadaşımdır daha ileriside olmaz
Abi sen ciddimisin gerçekten böyle zamanda senin gibi insanlar var mı be abicim
Azda olsa varız be kardeşim
Yakınlaşma oldumu abicim takarken yoksa gözlerinimi kapattın hahaha
Yok kardeşim kız üzerini çıkardı uzandı uyuşması için krem sürdük 5 dk bekledik işte bende 2 dkda yaptım zaten küçük bi iğneyi geçirme işi var yaptık bitti