Kız kankamın eski sevgilisi kankama sürekli beraber olduğu kızlarla koyun koyuna yatarken foto yolluyor kankam da sinir krizleri geçiriyor telefonunu filan kırdı duvara atarak o derece yani. Bana böyle bişe yazdı sinemada onu öpecek mişim o da videoya alıp eski sevgilisine atacakmış napsam
Dudaklarımızı yedik zaten videoda. Sonra ben bayağı yükseldim boynunu filan emdim. göğüsünün çatalını filan yaladım. Tamamen açıp ucundan emicektim ama izin vermedi. Bir dahakine kesinlikle emmek istiyorum
Dürüstçe de. Bu eski sevgilisi olan çocukla görüşmesin konuşmasın. İlerde kendisi de pişman olur bu hareketlerinden dolayı şu an gözü kör olmuş. Küsecekse de bu yüzden arkadaşlığınız buna bağlı ise küssün saf mısın
Ya kaç kere dedim konuşma diye onunla ama vazgeçiremedim çok tartıştı benle sanane görüşürüm neden mutlu olamamı istemiyorsun gibi şeyler söyledi. Gecenin 3lerinde 4lerinde bu kızın telefonlarına uyanıyorum ağlaya ağlaya açıyo telefonu. Buna bağlı değil ama kaç yıllık arkadaşkm böyle saçma sapan bişeyden kaybetmek istemem
Herkesin arkadaşları var boşa gerek yok çpk önemli ilişkiniz vardı da sana bundan mı öyle davranıyor dünya burası dünya insanoğlu nankördür diye ayet var hadi iyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence denemeye değer yeni bir şey keşfeder belki vücudun
Nasıl yani
öpüş diyom yani
Öpüştük
eee sonuç
Videoyu çekip yolladı
sende bana yolla
Zjşgkşuofs yok
niçün
Bende değil çünkü olsa da atmam cjvkfnvnv
Atma taabi , ha bir de ataydın , böyle şeyler gizli kalmalı
Aynen öyle fjfkfjfn
Tişikkürler
Önemli değil ama kızı öpmek hoşuma gitmedi değil umarım bir daha yaparız
oldukça hoştur hissediyorum
Evet videoyu kapattıktan sonra biraz ileri gittim bişi demedi
her zaman yakalanmıyor bu duygular, yakaladıkça yapış dudaklarına alıştırmasaydın de nirvana ya uçun birlikte
Dudaklarımızı yedik zaten videoda. Sonra ben bayağı yükseldim boynunu filan emdim. göğüsünün çatalını filan yaladım. Tamamen açıp ucundan emicektim ama izin vermedi. Bir dahakine kesinlikle emmek istiyorum
oyyyy yap kız bana da anlat sanki yaşıyor gibiyim
Yazim mi
Yazdım
hani nereye yazdın
Bu hastalıklı bir durum. Bu işe alet olmanı tavsiye etmem.
Neden mesela o çocukla aramızda sorun çıkma olasılığından mı
Kıskanmazsa yataktanda bir video atarsınız tertemiz 😂
Kızın psikolojisi bozulmuş bu işe girme bence sen hiç
İyi değil biraz ya ama çok ısrar ediyo kabul etmiyorum
Etme
Arayıp yazıyor sürekli ısrar ediyor küserim filan diyor nasıl vazgeçiricem bundan
Arkadaşımı seviyorum kaybetmek istemiyorum
Dürüstçe de. Bu eski sevgilisi olan çocukla görüşmesin konuşmasın. İlerde kendisi de pişman olur bu hareketlerinden dolayı şu an gözü kör olmuş. Küsecekse de bu yüzden arkadaşlığınız buna bağlı ise küssün saf mısın
Ya kaç kere dedim konuşma diye onunla ama vazgeçiremedim çok tartıştı benle sanane görüşürüm neden mutlu olamamı istemiyorsun gibi şeyler söyledi. Gecenin 3lerinde 4lerinde bu kızın telefonlarına uyanıyorum ağlaya ağlaya açıyo telefonu. Buna bağlı değil ama kaç yıllık arkadaşkm böyle saçma sapan bişeyden kaybetmek istemem
Ya bence boş Çar sal gitsin iyi günler
Onunla olan ilişkimi bilmediğin için böyle demen normal anlamıyorsun
Herkesin arkadaşları var boşa gerek yok çpk önemli ilişkiniz vardı da sana bundan mı öyle davranıyor dünya burası dünya insanoğlu nankördür diye ayet var hadi iyi günler
Ne alaka nankörlükle ayrıca ayetler umrumda değil
Tabi bb
Dostum bu kızdan uzaklaşma direkt kaç
Niye
Durumun ne kadar rahatsız edici olduğunu anlaman için sadece cinsiyetlerin yerini değiştir
haklı
Azcık gururun varsa konusmayı kesersin
Bence hiç bulaşma
kız mantıklı düşünemiyor bu arada normal değil