Bazıları mesela diyor ben korkmuyorum bir şey olmaz falan abi insanın başına geldiği zaman varya ne olduğunu anlamadan deli olurlar. işte bazıları bu olayları hafife alıyorlar çok yanliştalar yaşayan bilir kendim yaşadığım için bu tür seylerden hiç bahsetmem bile yaşayan bilir bunu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşayan insanlarla konuşmak ve doğru bilgi almak daha iyidir. Musallatlarla konuşmak günah öğrenmek bilgi almak falan filan hep bunlarla uğraşan birisi veya hüddam için korkutucu değil ama basit de değil
zaten korkmadığın zaman sana zarar veremezler ki
bilerek en başta korkutmaya çalışırlar ki seni ancak ondan sonra senle uğraşabilirler. basite alanlar korkmayanlara genelde bir şey olmaz o yüzden 😅
Neler yaşadınız
Evin içinde karşılaştık desem
Ayyyy
Tamam onu tahmin edebiliyorum zaten ne yapıyor nasıl görünüyor mesela
Tuba da hiç kaçırmaz bu konuları djcj
Genellikle insanlara görünmezler davet ile belki görülebilirler. Ama musallat konuşturmalari ve seanslar ile sesleri duyulabilir
Basbaya gorunuyorlar sen ben gibi
Neye benziyor
Normal insan gibi yani bi farklılık yok mu
@eskilerdentuba insana benzer bazıları bazıları benzemez çok türleri var. Siyah olanları var kırmızı olanları var. İfritler var. Genelde çirkin surat ve sivri kulaklar var. Bazılarının ayakları ters. Siyah giyimleri vardır
Ayne oyle siyah gorunuyorlar
Genelde günahlar ile gelirler ve günahın kötü enerjisinden beslenirler. Musallat da aslında budur.
Çok mu korkunç ya bilmiyorum ben yalnız yaşıyorum ve korkmuyorum pek
Yoo sadece basite almayın yeter kolay kolay gelmez günahsız olana
İnsanlari korkutmayi severler. Fakat onlarin boyutu enerji boyutudur. Dua ve Allah'ın isimlerinin enerjileri karşısında hiç bir güçleri kalmaz ve zayıflar. Korkutmak ise vesvese tarzındadir karanlıktan bu yüzden korkulur. Zaten onlar da karanlık yerlerde bulunur
Karanlıktan korkuyorum ben
Demek o yüzden bana gelmiyorlar iyi bari sevindim teşekkür ederim ama karabasan çökmüştü bu da ondan kaynaklı mıdır
Büyük ihtimalle ama karabasanin nasıl bastığı önemli kimisi psikolojik beyin oyunları kimisi de gerçek enerji baskısıdir
@eskilerdentuba Edison amca ampulü icat etti yak sende 😂
Yani siyah upuzun beyaz başörtülü kadın gördüm namaz kildigim yerde namaz kılıyordu sonra birden yok oldu ben kıpırdayamiyordum
Ben bir kere uykumdan yatakdan atılıyordum biri tarafından çok gerçekçiydi bi uyandım sesim çıkmıyor
Bazen göz perdesi açılabilir müslüman bir cinniyi görmüş olabilirsin
@eskilerdentuba muhtemelen beynin düzensiz sinyaller göndermiştir her şeyi onlara yormamak lazım
Abovv sonra uyumaya devam ettim bendeki umursamazlık 😂
Ben bu gece uyuyamam 😭😭😭😭
Beyaz sakallı yaşlı dedenin karısı mi acaba gel yavrum diyen dedenin karısı olabilir mi🤔
@eskilerdentuba yapma be. Besmele çek Ayetel Kürsi oku yeter. Ayetel Kürsi ile yanıp kül olduklarına şahit oldum. Ayetel Kürsi bir duvardir
Zamanında kalp gözü açık bir hoca evinden çıkarken dışarıya bakmış gülmüş hanım sormuş efendi neye gülersin demiş. Bı adam var evden çıkarken Ayetel Kürsi okumuş, yolda giderken şeytan buna yaklaşmış yanındaki melek şeytanın kafasına dong diye balyozla geçirdi ona gülüyorum demiş
Ama ben hastayım okuyamam.
Bu tarz hikayeler bana çok masalsı geliyor ya inanasim gelmiyor ama doğru ise iyi tabi ayrıca korkacak bir şey yok onlardan büyük Allah var onlar benden korksun