Komşular bayram için geldi. Hepsine şeker çikolata tuttum çocuklara da. Alip yiyip kagidini sağa sola atiyolardi yapmayin dedim dinlemediler. Ben de daha cikolata vermedim istemelerine rağmen. Sonra mutfaga gittim cay koydum elimde tepsiyle içeri getirirken birisi elbisemi tuttu çekip ayak bilegime kadar indirdi. Aglicaktim sinirden neyseki kimse görmedi hemen üstümü çektim o küçük şeytani kovaladim yakalayamadim. Şeker çikolata için bu yaptığı doğru mu annesine de demedim korkudan ama dese miydim napsaydim ki
Güncellemeler
1 yıl
😔😔😔😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
bence de ama annesine de sakince soyle sonucta ne kadar kotuluk yaparsa yapsin o bir cocuk cok da mantik beklememek lazim ama yaptiginin yanlis oldugunu anlamasi icin de birinin uyarmasi lazim
Nasil dicem bilmiyom kuloduma kadar soydu
durumu burada anlattigin sekilde anlat bence, cocugu suclar sekilde degil de seni ne kadar uzdugunu anlatarak soyle
Evet ama anlar mi ki ya da iftira mi atiyom sanar
askim anlar tabi anneler de cocuklarini az cok tanir anlamaxsa da onun kabahatu
Ya da mesela icten ice bilse bile bana yapmaz o mu der bi de konuya nasilgirsem bilemiyom oglunuz beni soydu mu diyim
de ki ben cikolata bermedim o da bana karsiliginda boyle bi tepki gosterdi etegimi cekti kendimi cok kotu hissettim ama benim uyarmam dogru olmax fiue dusundum sizin de haberiniz olsun kendimi cok mahcup hissettim de
o sana karsi savunsa bile evde uyarir
Komple giysimi cekti ki
Etrafa kagit atiyodu vermedim cikolata diye ustumu cekti cirilciplak kaldim mahremimi acti ona mahremi ogretin lutfen desem agir mi olur
Çocuk işte annesi uyarması lazımdı
Evet uyarmadi o da cok cekti sadece seffaf kulodum kaldi üstümde