Güncellemeler
1 yıl
Yavv. Din. Kitabini. Okuyup. Anlayacagim? Boyle durumda. Tamamen dini butun olunur di mi?
Bu. Soruyu. Sorana. "Dindar. Olunur". Dedim. Ama O gunahkar. ". Hayir. Okuyup anlarsan. Ateist olursun.". Dedi ve gunaha girdi. Oyle degil mi?🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim bakış açımdan değil. Okuyup anlamak inanmaya yetmiyor. Bende okudum din kitabını tevrata, incile falanda bakmıştım biraz ama olmadı deistim
Yasi Bizden buyuk abi diyoruz. Saygidan ama🤔. Neyse. Neden. Din kitaplarini okuyup anlayan Ateist olurmus? Diye sorunca " birinci. Sinif. Hikayelerindeki bir varmis. Bir yokmuslar. Dini kitaplarda vardir. ". OL deyip. Milyonlarca. Isik yili evren. Yaratilir". Diye ornek verdi? ( Tovbe etmesi lazim)
KS, de. Bir. Uye var ". Betahause". Nickli. degerli bir uye. Oda. bana. bir yorumunda. "Deistim". Demisti ve detayini anlatmisti sagolsun. Degerli ve bilgili birisi " Betahause" ve. Yasida genc. Akil yasta degil bastadir dedirtti. bana. kendisi icin iste iyi ve degerli insanlarda anilir. tebessumle😊
Onu diyen saçmalamış
Bitmedi? Okuyup. Anlamayanda. Dindar. Olur dedi? Sastim. Kaldim. ve bunu. soyleyenin yaninda. bir cok kisi ekmek yiyor. Keske boyleleri. Zengin degil. uc kurusa muhtac olsa. Cehennem azabini gorseler akillanirlar
Okuyup. Anlamayan. Dindar. Olur? Bu soz. Cahiliye doneminden. Kalmis olmali
İslam açısından düşünecek olursak nerdeyse kuranın yarısında akletmez misiniz der anlamayan birinin dindarlıkla işi ne
Onun. Gorusune gore tum din kitaplari. Cocuk hikayelerindeki. Bir varmis. Bir yokmus. Koca kainat. Hic yoktan "OL". Diyerek saniyede. Yaratilmis. Hic. Okuma bilmeyen. Peygambere. Sadece " Oku". Seni yaradan. Askina. Oku ve bir anda okumaya basliyor hic okuma bilmeyen yani din kitaplarini okuyup incelemeden anlamayanlar. sadece. inanir ve dindar. Olur diyor. ( not bir gariplik var Adam. Yabanci ulkede sifirdan zengin olmus su an yaninda bir cok kisi calisiyor? Benim sorum inanmayan Adama neden. Bu Kadar verilmis? Akil almiyor yaninda bir cok inanan arkadas calisiyor ama is korkusundan. nazikce. " Vay be abi sen Ne bilgiliymissin. diye yalan soyluyorlar cunku. Yabanci ulkede kacaksaniz. is bulmak imkansiz. Onun sayesinde bir suru kisi ekmek yiyor. Ama yalandan. " Vay be abi cekerek dinliyorlar. dunyada adalet yok
Bir bok olmax
@gamzeguzelll. Okuyup. Anlayinca mi? Yoksa. Okuyup. Anlamayinca mi ". Bir bok. Olmaz"? Hangi. durumda " Bir bok olmaz" ". Boklama". ile aciklamak. Gorusun. Harika. Gamzeli
@gamzeguzelll. Kokulu bir yorum yapmissin. Sagol🥵