Gizli Üye(25-29)1 yılİlgiyi istemem yan cebime koy. O yaştaki kızlar deli oluyor o yaştaki erkekler için. Vallahi hep kendimden büyük erkekleri beğeniyorum benden büyük erkekler bana yazabilir hiç sorun etmem kendimi beğenmiş değilim çok şükür.
513 Yorumla- 1 yıl
Şu KS de gördüğüm en mantıklı yorum bu zamana kadar
- 1 yıl
Seni tanimak isterdim helal olsun
- 1 yıl
Kardeş bu benm taktikti be 😂
- 1 yıl
@Engineer16bs yok cidden böylesi zor bulunur harbi kız
Soran1 yılçirkin kızlar için geçerli o dediğin
- 1 yıl
Bn guzelim deyipte güzel olan daha görmedim hiç. Eminim ki suratına bok atsalar yapismaz birde gizliden sormus😂
Soran1 yılilk önce yüz felci geçirmiş yüzüne bak 50 yaşında gösteriyorsun
- 1 yıl
Bn tahminde bulundum ama sen hakaret ediyorsun bjradan hakaret davası açtığım 4. Kişi olucaksin. Galiba çok zenginsin😂
Soran1 yılburada hakaret içeren bir şey bir küfür yok dikkatli okursanız şekerim
- 1 yıl
Sende hakaret davalarinin içeriklerini bir oku google amcandan. benim ki düşünce özgürlüğü seninki direkt hakaret 3 kişiden aldığım 207 bin bir kisinin davası devam ediyor sende 4. Oldun😂 babana yazik
- 1 yıl
@Engineer16bs işinize gelince en mantıklı yorum dersiniz dayı 😃
- 1 yıl
@Engineer16bs reşit olmayan birine hangi amaçla yazdın söyle bakalım? Taktiğin neymiş bizde öğrenelim
En İyi Cevaplar
Annem ile ikinci eşi arasında 13 yaş var. Annem 13 yaş büyük. Ayrıca buradan tanıştığım eski sevgilim benden 9 yaş küçüktü. Keza, erkekler kadınlara göre çok geç olgunlaşırlar. Bu toplumsal ve sosyo-kültürel düşünce yapısından çıkıp, sana iyi gelip gelmediğine bak. Yaşıtın olan ya da 3-4 yaş farkla büyük olan erkekler 1-2 sene sonra sana çocuk gibi gelecek. Düşünce yapını değiştir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Diğer konusunda 95b cevap paylaştı.
u 1 yılsapıklardır onlar
00 Yorumla Diğer konusunda 849 cevap paylaştı. Aynı oranda kızlarında o yaş farkına ilgisi var buda bir gerçek
43 Yorumla
Soran1 yılonların da utanmazlıgı ve cahiliye
Soran1 yılevet
Utanmıyorlar çünkü zihin yaşları da en fazla 19’da takılı kalmış. Gerçek olgunluk yaşla gelmiyor maalesef.
22 Yorumla
Soran1 yılkeşke herkes sizin gibi mantıklı olsa
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBunu bende merak ediyorum hiç mi utanmaları yok hiç mi yüzleri kızarmıyo
31 Yorumla
Soran1 yılşimdi ordaki 30 kadın olsaydı 19 da erkek nasıl erkekler haklısın o daha çocuk diyecektiler şimdi saldırıyorlar
- Diğer konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle etik değil asla savunmuyoruz bu ne
10 Yorumla Diğer konusunda 486 cevap paylaştı. Sorun şu bakan var ki yaziyorlar az burada sorulara bak tum kadinlar yaş farkı var olur mu diye soruyor
03 Yorumla
Soran1 yılbenim amcamda 30 yaşında 18 yaşındaki biriyle evlenicek kadar midesiz değil
Soran1 yılişte orada karakter oraya çıkıyor
1 yıl30 yaşındaki adam dediğin ünlü yakışıklı biri olsaydı yaşlı diyecek miydin hayatım?
30 Yorumla
1 yıl19 yaşında olup 38 yaşında iki çocuklu evli adamın aşkından ölen kadınlar olduğu müddetçe ümitleri bitmez bence
10 Yorumla
1 yılUtanmıyorlar evet haklısın, onlar ve onlar ile gezenlerde.
11 Yorumla
Soran1 yılaynen katılıyorum
1 yılSen bakmazsan başkasi bakar kardeş git kendi denginde ara sanane milletin kaç yaşında kız aradığındam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 yaşında normal bir erkek 19 yaşındaki kıza bakmaz sapıktır o kişi net.
41 Yorumla
Soran1 yılyani
19 yaşındaki kızlar 30'lara yazmaya ne kadar utanıyorsa, aynı oranda yavrum
01 Yorumla
Soran1 yılonlar cahil cahil olmayan biri daha okumamış meslek sahibi olmamış kendi ayaklarını üzerinde duramıyor evlenmeyi düşünüyorsa aptal dir 30 yaşındaki bir adam evlilik ister
1 yıl70 yaşındakiler 20-30 yaşlarındakilerle evlenince 30 yşlarondakiler de kendinden küçüğe yazmaya utanmaz oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErgenleri kandırmak daha kolay cinsel olarak. Bu sebepten sizinle uğraşıyorlar. Ama sizin yaşlardaki kızlarda az değil çoğu zaten 30 yaşlardaki adamlarla muhatap oluyor
10 Yorumla
1 yılBana da teyzeler yazıyor instadan. Onlar utanmıyor siz de utanmayın beyler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl19 yaşındaki kızlar cevap verdiği için masum ayağı yapmasın kimse
40 Yorumla- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılKimse hicbiseyden utanmaz insanoğlu aşsagiliktir
23 Yorumla
Soran1 yılöyle mlsf
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Ah maalesef Filozof Fetullahcım...
1 yılHaklısın. Utanma olsa öyle birşeyi aklına dahi getirmez.
00 Yorumla- Diğer konusunda 818 cevap paylaştı.
1 yılBen 17 yanında kızın 33 yaşında olan adamla evlendiğini gördüm
00 Yorumla
1 yılNeden abes karsiliyorsunuz ki bu yaş farkiyla evlenenler bile var görüyoruz yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSizin gibiler daha çok sürünür yok yaşı şu yok bilmem ne millet uzaya çıktı bunlar hala millet ne der peşinde aç kalınca millet doyurur karnını artık
00 Yorumla- Diğer konusunda 366 cevap paylaştı.
1 yılFake hesap açıp büyük erkeklerden hoşlanıyorum diyen Harunlar var birde haha
00 Yorumla Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 10 yaş maksimum fark seviyede olup bakılması normaldir. daha fazla fark anormal olur.
00 Yorumla19luklar 30 peşinden koşuyor, neyse daha var bize 18-20liklerden devam
00 Yorumla
1 yılburada bu yaş kavramı çok uçuk görünüyor, her telden insan var, herkes birilerine yazıyor
00 YorumlaSen kendi adına konuşuyorsun. Bakma konusunda basitleştirilmiş bir ifade kilullanmissin.
00 Yorumla32 yaşındayım onları savunmuyorum ama senin yaştakileri bırak 30’u 50-60 yaşındaki heriflerin yanında o kadar çok gördüm ki, paradan haber verin yeter ki☺️
01 Yorumla
Soran1 yılöyle maalesef
Gizli Üye(30-35)1 yıl26 yaşında olup 56 yaşında adamla sevgili olan kız var
019 Yorumla
Soran1 yılpara nin gücü midesiz olan bir erkek bunu kabul eder
Soran1 yılkızı yaşındaki biriyle evlenir
Cevap sahibi1 yılSence burada tek sorun erkekte mi kızlarda konuşup sevgili olmasın sırf para uğruna o zaman
Soran1 yıltabiki de kızda sorunlu en çok sorun onda var zaten bu kadar ucuz bir kadın mı
Cevap sahibi1 yılNeticede her iki tarafta sorunlu olabilir ama çokta karışmamak gerek alan veren memnun misali
Cevap sahibi1 yılYaş farkı tabiki olur ama oda çok fazla yinede
Soran1 yılbence en fazla 6 yaş olmalı küçük veya büyük kadın erkek fark etmez benim amcam 36 yaşındaki bir kadınla evli amcamda 30 yaşında ama aynı donemlerin insanlarılar
Cevap sahibi1 yılYani 5 le 7 yaş farkı olabilir fazlası sonraki yıllarda hem kuşak çatışmasını ortaya çıkarıyor hem cinsel yönden farklı sebepler ortaya çıkıyor bu iki sebepte ya boşanma ya da aldatma ile sonuçlanıyor sonrası malum olaylar
Soran1 yılevet günümüz kılarız da çok karaktersiz olmaya başladı mlsf para için zengin koca için metres bile olurlar
Cevap sahibi1 yılMetres olanlarda var maalesef evli erkek peşinde koşan kızlarda çok fazla burada sadece kozları suçlamıyorum evlilik erkekte suçlu benim gözümde ikisinde de karakter yok
Cevap sahibi1 yılBen 30 yaşındayım en son sevgilim 25 yaşındaydı mesela
Soran1 yılaynen iki kişide karakter yok normal senin sevgilin yaşı
Cevap sahibi1 yılKesinlikle öyle ben kendimden çok fazla yaşça küçükle olamam zaten garip geliyor kendime yakıştıramam bana göre 18 yaşında biri ergen çocuk daha
Soran1 yılbana görede öyle kendimi de küçük bir çocuk olarak görüyorum ama böyle abaza kişileri görünce cidden midem kaldırmıyor benim babam 40 yaşında 30 yaşındaki adamın benimle flört etmesi bence mide bulandırıcı
Cevap sahibi1 yılEvet normal bir şey değil nerdeyse baban yaşında sayılır tam olarak 30 yaşında birisi seninle konuşmak mı istiyor ya da görücü gibi bir durum mu var ortada
Soran1 yılhayır ama öyle bir şey de oldu daha küçüktüm 16 yaşında falan kadının biri hastanede beni görüp kardeşine ayarlmaya çalışıyordu adam 27 yaşındaydı cidden bazı kadınlar da çok iğrenç istemiyorum falan dedim uzak dur dedi polisi ariyacam lavoboda beni sıkıştırmıştı kadın mesle o değil 30 yaşındaki bir çok adam instegram dan ya da burdan yazıyor yaşımı söylediğimde tamam kardeşim demeleri gerekirken flört etmeye çalışmaları tuhaf 19 yaşındayım 10yasindaki bir erkekle sevgili olsam bana tacizci sapık derler
Cevap sahibi1 yılHaklısın sen yaşını belirtip istemediğini söylediğin halde yanaşmaları doğru değil insanları anlamak zor neyse sen kendine dikkat et yaşıtlarınla arkadaşlık kur
Soran1 yılteşekkürler senin gibi zekasını kullanan mert delikanlı adamlar görünce mutlu oluyorum
Cevap sahibi1 yılRica ederim her şey gönlünce olsun
1 yılGenciz güzeliz yazacaklar tabi onların yaşındakilere göre daha cazip geliyoruz ama biz istemiyoruz herkes kendi seviyesiyle daha iyi
21 Yorumla- 1 yıl
İstemiyo musunuz? Son 5 kız arkadaşım 20lık çıtır
Gizli Üye(18-24)1 yılonun da amacı kullanmak zaten zevkini alıp keyfine bakmak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılUtanmiyorum çünkü çoğunu yatağa atıyorum çünkü çok saflar
00 Yorumla
1 yılO tarz insanların piskolojik sıkıntısı vardır uzak durulması gerekir
16 Yorumla
Soran1 yılbencede Allah'a şükür ediyor şu an sizin gibi mantıklı olan admlar görünce
- 1 yıl
Ama şöyle düşün onlara para için giden kızlar da var
Soran1 yılvar tabiki
Soran1 yıl50 60 yaşında 20 lik metres te gördük
- 1 yıl
Devir kötü hanımefendi dikkat edin kendinize
Soran1 yılaynen
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
1 yıltipi ya da cebi zengin olunca 45 yaşındakilere bile bakıyorsunuz :D
00 Yorumla Diğer konusunda 467 cevap paylaştı. 15 yaşındaki kızlar neden hep büyük yaş profilini kullanıyor o zaman?
00 Yorumla
1 yılbu işler yaşa bakmaz bir sınır illa ki vardır ama bu kişiden kişiye değişir sana 4 tür arkadaşına 2 başkası için 10 12
00 YorumlaHakkaten ne buluyorlar 18 liklrrde anlamiyorum. Hayat 30’dan sonra basliyor..
01 Yorumla
Soran1 yılaynen
1 yıl70 lik dayılar yazıyor 30 yaşındakilere gelene kadar
02 Yorumla
Soran1 yılonlara bakan anca ölsün de parası bize kalsın mantığı yani para göz kadınlar
- 1 yıl
Aynen katılıyorum
1 yıl18 yaşındaki Kız arkadaşıma 50 yaşındaki adam evlenelim Demis
01 Yorumla
Soran1 yılonun zeka seviyesini ölçtürūn
1 yılYazmada bir şey yok. Ama red cevabi aldığı halde ısrar etmek alçaklık
02 Yorumla
Soran1 yılkesinlikle
- 1 yıl
Teşekkürler katıldığın için arkadaş
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılMuhtemelen utanmıyorlar
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 1 yılAdam olsa yazmaz zaten
11 Yorumla
Soran1 yılkesinlikle
1 yılLiselilere bile yazıyorlar
20 Yorumla
1 yılOlgun erkek diye kuduran gençlere söyle
01 Yorumla
Soran1 yılonlarda zaten hiç utanma yok
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılonlarda bize yazıyorsa napcaz
03 Yorumla
Soran1 yılengele
- 1 yıl
muhabbet etmeyi seviyorsak normal (cinsellik olmadan) yani herkes aynı olmaz
Soran1 yılbuna Okey ama lütfen mantıklı düşün adam olan biri küçük bir kıza öyle duygular beslermi cinsel haksızmıyım
1 yılartık kılzard aonalra yazıyor
02 Yorumla
Soran1 yılonlardan farkları yok
- 1 yıl
sorun yok o zaman
19 yaşındaki kızlar bana yazmaya utanmıyor mu
04 Yorumla
Soran1 yılzeki biri yaşlı bir adama yazarım sence
Soran1 yılbana göre yaşlısın çıtır değilsin
burada utanma duygusu yok
01 Yorumla
Soran1 yılöyle
- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yıl19 yaşındakilerde 30 yaşındakilere bakıyor
04 Yorumla
Soran1 yılben bakmıyorum benim amcam 30 yaşında
- 1 yıl
sen bakmazsın ama bakanlar var sonuçta
Soran1 yılo bakanların zeka seviyesi ne sence
Soran1 yılkariyer okul düşüncelerine aşk meşk saçma sapan şeylerle igleniyorlar
1 yılAynı fikirdeyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakan bakıyor
40 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl23 den yukarisina bakmaz 19 yasinda biri
10 Yorumla
1 yılTam olarak neden utansınlar?
00 Yorumla
1 yılKarakter meselesi demek ki utanmiyorlar
00 Yorumla
1 yıl25 yaş altına çocuk gözüyle bakıyorum ben
00 YorumlaHerkesin arayışı farklı sen konuşma
00 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bilmiyorum, ama demek ki utanmıyorlar.
00 YorumlaEvet utanmıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır taze bizimde hakkımız 😅😅
06 Yorumla
Soran1 yılkardeşinde tazedir
Cevap sahibi1 yılEvet 26 yaşında sana ayarlim istiyosan seni bi düdüklesin 😅😅
Soran1 yılsenin için demiştim ben sende utanma duygusu olmadığı için herhalde kardeşinle het gün seviştiğini zanediyordum tazenin tadını o sana vermiş sanırsam gay arkadaş
Cevap sahibi1 yılBen kimseye yazmıyorum burada sadece yazanlarla konuşuyorum
Cevap sahibi1 yılOlgun seviyorum 35-45 arası 😅
Cevap sahibi1 yılO yaşlardaklere yazıyorum
1 yılAdam evde kalmış tüm tuşlara basıyor
22 Yorumla
Soran1 yılaynen
Gizli Üye(30-35)1 yılUtanmam çakarım geçerim vermesin o da
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri