Diğer Korkuya iyi gelen bildiğiniz dua var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ... Korkuya iyi gelen bildiğiniz dua var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Vietro Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Korkuya iyi gelen bildiğim bir özgüven var. Ama edinebilmek için bir nebze korkmak ve çabalamak gerek 🤔 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Üstüne git diyorsun yani Yorumla Vietro 1 yıl Kontrollü bir biçimde Yorumla Soran 1 yıl Denicem Yorumla
Asfgfdff Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Dua kimden korkuyon ki Allah'tan kork insandan değil ne zengin ne patron ne müdür 😎 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sürekli geri çekiyorum kendimi saklıyorum. Kötü bir şey olucak korkusu var. Topluma girmek istemiyorum. Size saçma gelicek ama. Yorumla Asfgfdff 1 yıl Evet özgüven ve tükenmişlik var Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nas ve Felak sureleri var.Neden korkuyorsun? 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Aniden kaygı basıyorda bazen toplum içinde. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Musallat falan olmasın bu Yorumla Soran 1 yıl Ayyy tövbe Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Korku dışında farklı gördüğün neler yaşıyorsun? Dikkatini çeken bir şey var mı? Yorumla Soran 1 yıl Hayır farklı bir şey görmüyorum ama çok unutkanlık ve dalgınlık oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sebepsiz yere hüzünleniyor musun? Yorumla Soran 1 yıl Evet bi de sebepsiz yere modum düşüyo kimseyle konuşmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki banyodayken, gözlerin kapalıyken, örneğin yüzün sabunluyken falan, sanki içerde biri varda sana bakıyor gibi hissettiğin oluyor mu? Yorumla Soran 1 yıl Bir ara öyle hissediyordum ama şu an değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Akşam ya da gece, evde otururken, karanlıkta kalan kenar köşe kuytu yerlerde sanki biri gözünü sana dikmişte bakıyor gibi hissettin mi hiç? Yorumla Soran 1 yıl Öyle hissetmemek için karanlıkta çok dikkatli bakmıyorum ben. Ama çok ilginç rüyalar görürüm. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstersen kısa bir gizliden çıkayım. Başka soracaklarımda var Yorumla Soran 1 yıl Tm olur Yorumla
Charmelon Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Ne yazsam bilemedim. Nasıl bir soru sormuşsun böyle. Tebrik ederim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Normal bir soru işte Yorumla
Sademsi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 43% 1 yıl Neyden korkuyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya kötü bir şey olursa diye Yorumla Sademsi 1 yıl Nerede kime niçin ne zaman Yorumla
Mert0623 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Çok mu korkuyorsun 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Korktuğum anlar oluyor. Yorumla Mert0623 1 yıl Kıyamam sana ya sabah mı akşam mi Yorumla Soran 1 yıl Ya bebek miyim ben 😂 Yorumla Mert0623 1 yıl Kadınlar çiçektir yaa ama sen korktuğun için öyle dedim Yorumla Soran 1 yıl Ya toplum içinde oluyor genelde bu. Evdeyken daha güvenli hissediyorum. Uzaklaşmak istemiyorum. Sence niye böyle? Yorumla Mert0623 1 yıl Erkeklerden mi korkuyor sun yani birisi başına bir iş getirecek gibi mi Yorumla Soran 1 yıl Yok öyle değil Yorumla Mert0623 1 yıl Peki nasıl Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayetel kürsü 0 0 Yorumla
Mücahit_500 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Korkuyormusun 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Evt Yorumla Mücahit_500 1 yıl Gecmis olsun neden ama Yorumla Soran 1 yıl Ya bilmiyorum toplum içinde aniden korku beliriyor sanki tuhaf bi durum Yorumla Mücahit_500 1 yıl Kac yasindasin Yorumla Soran 1 yıl 20 Yorumla Mücahit_500 1 yıl Ailenlemisin Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Mücahit_500 1 yıl Okuyormusun Yorumla Soran 1 yıl Açık lise Yorumla Mücahit_500 1 yıl Nerdensin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Korkuya iyi gelen bildiğim bir özgüven var. Ama edinebilmek için bir nebze korkmak ve çabalamak gerek 🤔
Üstüne git diyorsun yani
Kontrollü bir biçimde
Denicem
Dua kimden korkuyon ki Allah'tan kork insandan değil ne zengin ne patron ne müdür 😎
Sürekli geri çekiyorum kendimi saklıyorum. Kötü bir şey olucak korkusu var. Topluma girmek istemiyorum. Size saçma gelicek ama.
Evet özgüven ve tükenmişlik var
Nas ve Felak sureleri var.
Neden korkuyorsun?
Aniden kaygı basıyorda bazen toplum içinde.
Musallat falan olmasın bu
Ayyy tövbe
Korku dışında farklı gördüğün neler yaşıyorsun? Dikkatini çeken bir şey var mı?
Hayır farklı bir şey görmüyorum ama çok unutkanlık ve dalgınlık oluyor
Sebepsiz yere hüzünleniyor musun?
Evet bi de sebepsiz yere modum düşüyo kimseyle konuşmak istemiyorum
:(
Peki banyodayken, gözlerin kapalıyken, örneğin yüzün sabunluyken falan, sanki içerde biri varda sana bakıyor gibi hissettiğin oluyor mu?
Bir ara öyle hissediyordum ama şu an değil
Akşam ya da gece, evde otururken, karanlıkta kalan kenar köşe kuytu yerlerde sanki biri gözünü sana dikmişte bakıyor gibi hissettin mi hiç?
Öyle hissetmemek için karanlıkta çok dikkatli bakmıyorum ben. Ama çok ilginç rüyalar görürüm.
İstersen kısa bir gizliden çıkayım. Başka soracaklarımda var
Tm olur
Ne yazsam bilemedim. Nasıl bir soru sormuşsun böyle. Tebrik ederim
Normal bir soru işte
Felak nas Ayetel Kürsi
Neyden korkuyorsun
Ya kötü bir şey olursa diye
Nerede kime niçin ne zaman
Çok mu korkuyorsun
Korktuğum anlar oluyor.
Kıyamam sana ya sabah mı akşam mi
Ya bebek miyim ben 😂
Kadınlar çiçektir yaa ama sen korktuğun için öyle dedim
Ya toplum içinde oluyor genelde bu. Evdeyken daha güvenli hissediyorum. Uzaklaşmak istemiyorum. Sence niye böyle?
Erkeklerden mi korkuyor sun yani birisi başına bir iş getirecek gibi mi
Yok öyle değil
Peki nasıl
Ayet El Kürsi
Felak ve Nas
Ayetel kürsü
Nas, Felak
Korkuyormusun
Evt
Gecmis olsun neden ama
Ya bilmiyorum toplum içinde aniden korku beliriyor sanki tuhaf bi durum
Kac yasindasin