Kız kardeşi bunu paylaşmış alkol mü bu bilmiyorum kendileri de kürt kürtler daha muhafazakar diye düşünüyorum kullanırlar mi yine de sizce... sevgilinden soğumaya başladım.. kendisi alkol sigara kullanmadığını sadece arada nargile içtiğini söylemişti
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kürtler içki içmez mi sanırsın. Kadehe koymuşlar içiyorlar. Viskiye benziyor. Sanada kesin turşu suyu filan der
Icerler de tursu suyu deyince de yutacak değilim be... ama moralim bozuldu
Alkol değil bu
Ne ki kanka alkol vs den de anlamıyorum biliyorsan söylesene bütün moralim alt üst oldu ya
Kanka bir kere bak içki o kadar doldurulmaz bu 1. İki fark ettiysen bardaklar böyle sanki soğuk gibi duruyor hani böyle soğuk su dökersin ya böyle bardağın bir buhar gibi bir şey olur yani ya soğuk işte içine soğuk bir şey koymuşlar yani limonata oldu bu çok belli istersen detaylı bak içine soğuk bir şey koymuşlar içki de soğuk olmaz a**** koyayım
Ve kadın bana kapalı gibi geldi annesi yani içki içmez Bir de kürtse hiç içmezler evde bile içmezler yani öyle bir kural yok
Bunun kardeşi Ergen bir kız bunu story'ye koymuş salk giibi işte böyle hava atmak için ben bunu anladım zaten Kürtlerde bu çok var
O yüzden canını sıkma bir de sanki o erkek eli babasının eli gibi çocuğun eli gibi gelmedi bana
Yok zaten o değil fotodaki akrabalardan biri galiba babası yok... kız kardeşi de çok normal biri değil zaten öyle paylaşımlar yapıyor ki sanki onlyfans 'ta paylaşıyormuş gibi bu arada Annesi kapalı doğru bildin...
O kız o kardeşi boş ver ya takma sen onu. Ayrıca sevgilin öyle diyorsa doğrudur yani çok şüphelenme zaman her şeyi gösterir zaten
Limonatadir
Inş öyledir
Kürtler içmez pek bu arada. Hele ki kadınlarda çok daha düşük bir ihtimal olur bu. Ki icseler bile bunu sosyal medyada faaln paylasmazlar. Hoş karşılamaz akrabalar. O yüzden sanmıyorum alkol oldugunu
orada neler olmuştur neler
Kendisi kız kardeşi st yı paylaştığı saat yanımdaydı zaten alkol kullanmalarını sorun ediyorum