Sırf alkol tüketiyor diye soruda millete "ahlaksız" damgası vuran birini gördüm de... ondan sordum ben de 😅. İlham kaynağım yine çercöpten sjjs 💅🏼

Sırf alkol tüketiyor diye soruda millete "ahlaksız" damgası vuran birini gördüm de... ondan sordum ben de 😅. İlham kaynağım yine çercöpten sjjs 💅🏼

Benim için alkol konusu net: alkol kullanan biriyle sevgili olmak istemem. Kimseye “ahlaksız” demem, öyle ağır bir yargım yok ama kendi sınırlarım, kendi rahatsızlıklarım var. Alkolün verdiği o başıboşluk hissi, davranış değişikliği ve kontrol kaybı beni huzursuz ediyor. Birlikte olduğum insanı tanıyabilmek, yanında kendimi güvende hissetmek isterim. Alkol bu dengeyi bozuyorsa benim için olmaz. Sigara zaten ayrı bir tiksinti konusu, kokusundan bile rahatsız oluyorum. Kısacası, kim nasıl yaşamak isterse yaşasın; ben kendi hayatımda daha temiz, net ve sağlıklı bir enerji istiyorum. Bu yüzden alkol kullanan biriyle ilişki tercih etmem.
Olabilri ben zatne dediğim gibi rahat ve birez dinden uzak yaşantısı olan bi insan istiyorum öyle bi ailesi de olan birini
Zatne benim açılmamı isteyeceklerini ya da ne bileyim namsz oruç vs karışacakleını düşünmüyorum ki onların yaşam tarzına da her açıdan saygı duyarım kimse de laf edemez benim akrabamdan ya da çevremden her kimse her neyse
İçebilir, içiyor. Yani o da içiyor bende binde bir içiyorum zaten. Yani ikimizde abartmıyoruz. Orada burada içmiyoruz. Sorun yok. Bağımlı olsa evet sorun olurdu ama normal ayarda iyidir. 🙂
Aynen aynen bencede. hahah benim ki içmiş sayılmaz ya 😅
Belli yerlerde ve zamanlarda alkol kullanıyorsa benim için sorun olmaz ama bunu sürekli yapıyorsa su niyetine su gibi içiyorsa o büyük bir sorun demektir öyle birini de istemem
😄😄
Sevgilinin alkol tüketip tüketmemesi tamamen senin sınırlarına ve ilişki beklentilerine bağlı bir şey. Herkesin kırmızı çizgileri farklıdır ama sırf bir alışkanlığından dolayı birini "ahlaksız" olarak yaftalamak cidden hoş değil. 😊
Sigaradan aşırı tiksindiğini söylemişsin, bu zaten net bir limit. Ama alkol konusunda bu kadar katı değilsen, kişiyle iletişim kurulabilir bence. Belki tamamen doz ve davranış meselesidir. Kendi prensiplerine uygun biriyle ol, seni rahatsız etmeyen alışkanlıkları olan biriyle daha mutlu olursun. 💃✨
Herkesin ilişki tercihi kendine, sen sınırlarını net koymuşsun, güzel! 👍 İnsan ilişkileri gerçekten hassas, hayat tarzları uyumlu olmalı. Sigaradan tiksiniyorsan, o konuyu tamamen dışarda bırakmak en iyisi. 💨❌ Alkol de aynı şekilde; doz ve davranış önemli. İletişim her şeyde baş rolde. 😊
Cevap
63Cevap
Alkol tüketmesi sorun değil. Alkol içinde noluyor anlamadım
Dozunda içse sorun yok canım .
Evet olabilir sorun etmem ben bunu..
Asla dışarda icmemesi ve asla yanında ben hariç başka kişi kişiler varken icmemesi halinde sadece evde yanımda ve sadece ikimiz vaken içerse olabilir ( yinede alkol kullanımı içinde olan birisini hayatima almayı tercih etmem) lakin çok seversem de belirli kurarlar içinde elbette ölçüyü de kaçırmamak kaidesiyle kabul ederim
Ne derece ve nerede tükettiği önemli.
Barda, kulüpte içenle sevgili olmam. Öyle yerlere gidenlede olmam.
Ha evde kendi halinde ayda yılda az bişey kafa dağıtmalık içiyorsa sorun yok

Alkol icen kiz %99 ortama girip motor oldugunu düsündügümüzden ötürü olmaz.
B*kunu çıkarmıyorsa ve her zaman içmiyorsa olabilir.
Hiç icmese 😃
Arada ben de küpüne girmeden içiyorum. O yüzden karışmaya hakkım yok. İçerse de içmezse de kendi bilir. Yeter ki küpüne girmesin.
Ben de kararında içiyordum özel günlerde sadece. En son dört ay önce içtim. Doktor bana az da olsa içme dedi cildimin aşırı yağlanmasının sebebi buymuş. Sağlık olsun dicem 🍃
Benim cildim kuru.
🧿
Amin 🤣
Arada sırada (özel günler veya etkinliklerde) ve kararında tüketebilir. Alkol tüketimini alışkanlık haline getirmiş biri bana göre değildir
😂😂
İçmese daha iyi olur tabi , içecekse de özel günler dışında her gün , her ortamda içen adamla zor olur biraz hayat ya. Tabi ki tercih meselesi ama bu
Ağzıyla içiyorsa evin de 4 duvarın arasında içip kimseye salça olmuyorsa içsin jsjss
Alkol bu akıl baştan uçuyor evinde içsin
Kendini kaybetmeden kontrollü içebiliyorsa olabilir.
💖✨
Dötü başı dağıtmadan içtiği sürece sorun yok 😂
https://www.youtube.com/watch?v=LWBWF2z_d1c
Çöpe atacağım ama poşete yazık 😂
Sevdiğim adamın tabiki zararlı olduğu için istemem üzülürüm
İçmesin ciğerleri gider🥹
Nokta.
İnancım gereği alkole şiddetle karşıyım. Sevdikten ve sevgili olduktan sonra içdiğini öğrenirsem bıraktırmaya çalışırım , bırakırsa ikimiz içinde en iyisi olur. Ama sevgili olmadan önce içki içtiğini görürsem gözümden düşer. Sevgili olmam.
"İçki tüm kötülüklerin anasıdır" peygamber efendimiz.
Ve zamanımıza baktığımızda bu sözün nə kadar doğru olduğunu göre biliyoruz. içki içdikden sonra her haltı yiye biliyor insanlar. İçkiden Allah'a sığınırım ✨
Alkol tuketen bir sevgilim olabilir. Fakat alkolu hayat felsefesi haline getirmis, sarhos olacak kadar icen bir insan sevgilim olamaz. Ilk secenekte belirtmis oldugum kisiye yavas yavas alkolu biraktiririm ben. Kensime guvenim tam 😆 Icmese daha iyi yani. Ayda yilda bir belki...
Valla al'ile hiç ama hiç karşı olmayan hatta zamanı da aya hasır neşir olmuş biri olara keyiften cikip zorunluluk haline getiren biriyle olmayabilirim.. Özel günlerde bazi anlarda arada sıra da. Keyif için tüketen biri benim için sorun olmaz.. :))
Alakası yok tüketip tüketmemekten ziyade kendi bilerek içmesi önemli içtikten sonra sapıtıp saçma saçma hareketler yapılmaması gerekir bence buna göre tavır alınması gerekiyor.
Alkol tüketen biri ahlaksızdır demek tabiki doğru değil ama tüketmemesini isterim kendim tüketmediğim için
Alkol kullanan birinin beyni zaman içinde küçülür ayrıca karaciğere de zararlı o yüzden hayır istemem sağlıksız bir eş
Biri alkol tüketiyorum diye benimle birlikte olmayacaksa bundan memnun olurum benim bana eşlik edecek birine ihtiyacım var adı üstünde eş 😂
Çok da doğru bulduğum bir durum değil aslında bana itici gelir ama insanların zevklerine de karışamam
Yani ben tüketen biriyim haa sevdiğim kişide olursa kararında içebilir benim yanımda içebilir. Karışmam buna
Olabilir tabiki, anormal bir durum gibi sorgulanması garip zaten
ne kadar tükettiğine bağlı. her gün bayılana kadar içiyorsa mesela asla. ama normal içiyorsa sorun olmaz. bunun ahlaksızlıkla alakası yok direk çok alkolik birisi asla çekilmez ve size zarar verir, çok yaşadım bunu.
bide o vardı dimi bfgbgscx
Alkol alan birini istemem. Tüm kötülüklerin anası sonuçta
Bağımlılık seviyesinde değilse ve içince kendini kaybetmiyorsa olabilir evet
Ayda yılda bir içense olabilir ama alkol bağımlısı ise onu düşünürüm
yok istemem, ahlakla alakası yok tercih meselesi
Olabilir ama dozunda tüketmeli özel günlerde falan
Arada bir olursa sorun etmem ama alışkanlık haline getirirse istemem.
Alkol çok tüketiyor diye ayrılmam ama az tüketmesini isterim, kendi sağlığı için
Ağzıyla içiyorsa sorun etmem. Bende bazen kullanıyorum.
Kendini bildiği sürece kullanabilir ama dozu önemli alkolik birisi ile kimse evlenmek istemez çünkü
Sevgili pardon
Kişilik önemli benim için saygı her şeyden önce gelir namaz kılan da olsa hacıda olsa içki içen alem yapan biri de olsa saygısız ukala ise anladın
Nadir de olsa bazen dışarda olmak kaydı ile bir iki bira içiyorum. Çok fazla içen içince kendini kaybeden biri ile olmak istemezdim. Hatta hiç icmesin mis gibi ya.
Alkol tüketebilir ama hergün tüketmezsek sevinirim ya seviyemiz olsun :D uçak yakıtıyla aynı paralara yakın o yüzden geçinemeyiz :D evde damıtmamı yapcaz :D
Asla sigara en kötü onuda bıraksın sjsjsj
O kadar düşmedim, sürekli kendimde olmam gerek. Sevgilim, sevgilim olmak istiyorsa benim seviyemde olmalı. Alkol tüketen birisi bana ancak yük olur.
İçmeyen çoğu insan alkol içenden daha kötü. Ben tüketmiyorum ancak sağlıksız ve haram olduğu için doğru bulmuyorum
Olabilir yerine göre tüketen kendini bilen insan neden olmasın bende arada tüketiyorum benim açımdan sorun değil
Sigara kokusundan yine iyidir bence
Bana da verirse alkolden olur.
🥲
Alkolik değilse tek tük ise olabilir
Onu bende içiyorum arada🤣 olsun o kadar
Olabilir, ben de ara sıra tüketiyorum
Yaparım djfj
Dozunda içiyorsa sorun yok
Fazlaymış 🤓 ahahsjshsj
Nam nam nam ahshsj
Bağımlılık derecesindeyse olamaz
Naynnn ☝🏻
Olamaz, ben içiyorum, isterse eşlik eder. İstemezse kapı orada
Alkol aldıktan sonra işleri abartmıyorsa olabilir
Camilerden çıkmayıp gizliden türlü türlü film çeviren insanlar gördük
Asla. Alkol, nargile veya sigara tüketen biri olmaz
Yani Türkiye'den tüketir bir şey diyemem bana ne
Alkol ve sigara sevmem ama aşırı kullanmadığı sürece olabilir
Evet mümkünse kullansın beraber kadeh tokuşturalım 😂
Ya ağzıyla içiyorsa dozunu bilen biriyse asla demem. Ama alkol alınca sapıtıyosa olmaz
Dut gibi sarhoş gezmiyorsa olur tabii neden olmasın.
Ben de içiyorum zaten, eşlik etse güzel olur :) içmezse de sorun değil.
Alkolik biriyle olmam ama arada bir şeyler içiyorsa sorun yok.
Bence de sigara kullanmasın arada da alkol tüketsin izin veriyom o şanslı kişiye ajwhjshwjs😅
İçmesin hem zararlı hemde istemesede aldatır içkiliyken
Ayyaş olmasın da ayda yılda bir belki olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?