Küçüklükte kendimi hiç kendi cinsimde hissetmedim. İlkim kendi cinsimle oldu , o zamanlar neyin ney olduğunu bilmiyordum yaşım geçtikçe çoğu terimi öğrendim 2017 18 zamanlarında bir kızla birlikte oldum ilişkimiz iyi gitmiyordu kafamı karıştiran konular geri açıldı. 2021 zamanın da tek başıma yaşamaya başladım feminen tek olduğum için kadın kıyafetleri giyinmeye başladım. Kendini çok mutlu hissettmiştim özgüvenimin yerine geldiğini farkettim o an, sonrasında bu konuyu biraz arka plana aldim emin olmak için. Kendi isteğim ile biri ile birlikte oldum iyi gitti gibiydi aslında olumsuz düşünce olmadı. Kararım aslında belli 3 4 yıla yakın tanıma süreci verdim kendime. Bir dönem Feminen takıldım oje , parlatıcı , renkli kıyafetler vs kadınlarla çok iyi anlaşmaya başladım ortak konularımizın olduğunu farkettim. Feminen takıldığım donem de ailemle tartışmam çok oldu insanlardan hep nefret hisleri alıyordum. Psikolojim ilk zamanlar normal iken sonrasın da intihar edicek kadar düşmüştüm ( Denedim hasar aldım) Baktım kötüye gidiyorum işten çıkmak zorunda kaldım psikayatrist e kontrole hep gidiyordum hastaneye yatmamı istedi çünku insanlardan korkuyordum intihar istegim yukseliyordu kabul etmedim. Şu an yeni bir işteyim ve az buçuk yine feminenim saçımda uzun insan yine garip bakışlar yapıyor ama eskisi gibi takmıyorum.
Benim moralimi bozan sey şu; Ben erkek görünüyorum ve kadınlara baktığım da be güzel giyiniyorlar tatlı görünüyorlar benim odağımı çok bozuyorlar işime odaklanamicak kadar kıskanıyorum onları.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hormon testi yaptır bu işi ameliyatla ters bir şekilde halletme hayatını karartma
Hormon testim normal çıktı ailem öğrenince direk teste gitmemi istemisti. Psikayatri dediki zaten erkek hormonların olur normalmis
senin doğumun erkek mi kız mı?
erkek
Joseph Nicolos adlı bir yazar var onun Onarım terapisi adlı bir eseri var okumanızı tavsiye ederim
Yolun açık olsun
Tedaviye başlıcanmı
Işe yeni başladım para toplayacam öyle başlarım ekonomik özgürlüğümü almamlazım
Doğru olanı yapıyorsun
Olumsuz fikir belirtenlere kulak verme. Hayat senin hayatın nasıl istersen öyle yaşa
Olumsuz tepki veren ailemden biri oluyor çünkü benim farklı halimi gören kişi çok baskı yaptı. Bende onu baskıladığım icin pembe toka kadın cantasi ayakkabi vs giyindigimda o kadar laf etmemeye basladi. Tabi 30 dk fön ugrasmam haricin de :D
Kimseye aldırış etmeden hayatını istediğin gibi yaşa
Herkes senin gibi olmuyor Çoğu eleştirel davranır
Çünkü onlar dinci zihniyete sahip kişiler de ondan
Öğrenilmiş cinsiyet önceki nesli devam ettirenler böyle olabiliyor. Onlar kendini gelişirmez kendi olmak isteyemiyor çnkü öğretilmeye alistirilmis
İnan bana o konuda da çok cahiller tek bildikleri şey sokup çıkarıp boşalmak
çocuk yapmadan aile sayilmiyorlar galiba :D sonra isyanlari baslar param yok
Onlar için önemli olan tek şey kendi zevkleri
Allah Allah ne desem bilemedim
Bende bilemiyorum hocam derin psikoloji
Erkek olarak kal bence
Bir yandan öyle de düşüncelerim hep o yöne gidiyor. Aşırı bakımlı biriyim bazen aynaya bakıyorum sen neye bakım yapıyosun sert görünüyorsun gibi seyler aklıma geliyor sanki hepsi boşunaymış gibi
Bakımla bunun alakası yok aslında ama ne bileyim ben empati yapıyorum ameliyat olmak istemezdim açıkçası
Amelyat hem zor hem de ekonomik açışından yorucu olur bu konuyu beklemeye alma sebebim işsiz olmamdı şu an çalışıyorum para toplama planim var
Dur yapma etme
Hemen yapmayacam ya :D
Değiştirebilirsin kendini
Geçmiş olsun canım