Cinsiyet değiştirme kararım?

Küçüklükte kendimi hiç kendi cinsimde hissetmedim. İlkim kendi cinsimle oldu , o zamanlar neyin ney olduğunu bilmiyordum yaşım geçtikçe çoğu terimi öğrendim 2017 18 zamanlarında bir kızla birlikte oldum ilişkimiz iyi gitmiyordu kafamı karıştiran konular geri açıldı. 2021 zamanın da tek başıma yaşamaya başladım feminen tek olduğum için kadın kıyafetleri giyinmeye başladım. Kendini çok mutlu hissettmiştim özgüvenimin yerine geldiğini farkettim o an, sonrasında bu konuyu biraz arka plana aldim emin olmak için. Kendi isteğim ile biri ile birlikte oldum iyi gitti gibiydi aslında olumsuz düşünce olmadı. Kararım aslında belli 3 4 yıla yakın tanıma süreci verdim kendime. Bir dönem Feminen takıldım oje , parlatıcı , renkli kıyafetler vs kadınlarla çok iyi anlaşmaya başladım ortak konularımizın olduğunu farkettim. Feminen takıldığım donem de ailemle tartışmam çok oldu insanlardan hep nefret hisleri alıyordum. Psikolojim ilk zamanlar normal iken sonrasın da intihar edicek kadar düşmüştüm ( Denedim hasar aldım) Baktım kötüye gidiyorum işten çıkmak zorunda kaldım psikayatrist e kontrole hep gidiyordum hastaneye yatmamı istedi çünku insanlardan korkuyordum intihar istegim yukseliyordu kabul etmedim. Şu an yeni bir işteyim ve az buçuk yine feminenim saçımda uzun insan yine garip bakışlar yapıyor ama eskisi gibi takmıyorum.

Benim moralimi bozan sey şu; Ben erkek görünüyorum ve kadınlara baktığım da be güzel giyiniyorlar tatlı görünüyorlar benim odağımı çok bozuyorlar işime odaklanamicak kadar kıskanıyorum onları.

Cinsiyet değiştirme kararım?