Yeni bir işe başladım. Bir süredir bir kızla sohbet ediyoruz başta çok hoşlanmasam da zamanla ilgim arttı işe gitme isteğim arttı onu düşünmeye başladım istemsiz şekilde yarın gelmiyor diye eksik hissedicem gibi bu durumun ilerlemesi performansımı etkileyecek gibi geliyor bana nasıl toparlanıcam bilmiyorum tavsiyeniz nedir?
Birlikte olduğum sürece çok dikkatimi çekiyor konuşmamdan hislerimi anlamıştır belki gözlerine çok odaklanıyorum kendimi alamadığım için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O nasıl iş bayram tatiliniz yok mu
Bayram tatili var onun dışında anlattım
İş konusunda biraz kafan karışır işle aşk karışılmamalı zorluk çıkarır burcunuz nedir
Koç , Duygusal olmam beni bazen çok zorlaştırıyor tabi o konuda açığım var
Bende koç 😭
Ne güzel işte ani kararlar veriyoruz cesaretliyiz :D
Ama takıntılıyız
Kanka ne alaka ya bu kadar işkolik olma oğlak burcu musun sen aşkı yaşa belki sana hayatının en büyük aşkı olacak
İş kolik değilim de o duyguyu aşırı yaşıyorum ondan dolayı
Duygularını itiraf et
İlk zamanlar gibi bir şey bugün tatildi ise gitmedim merak ettim onu mesaj atmak istiyorum da yanlış anlar diye atamıyorum
At bişey olmaz
Erken olur mu peki yüz yüzeyken hiç numaralaşma vs olmadı ya
:D
Benimki markete müşteri olarak gelip hesabımı bulup mesaj atmıştı sen düşün nxndndmd
Bu durum her zaman olumlu geçer mi bilinmez sevgilisi var mı onuda bilmiyorum ismine gore emin olayim mesaj atabilirim. Yanlış kisiye yollamayalim ismim sapiga cikmasin :D
Olur öyle şeyler
Siz neden sadece olur öyle şeyler yazıp bırakıyosunuz ben bilgi alamadım sizden :D
Söyle sende