Geçen sene tam bugünlerde 30 yaş hakkında soru 30 yaş başlangıç mıdır yoksa yolu yarılamak mı? sormuştum, zamanın bu denli hızlı geçtiğini şimdi doğum günüme bir hafta kala anladım. 31 olacağım, orta yaşlı mıyım yoksa genç miyim hala adlandıramadım.

Geçen sene tam bugünlerde 30 yaş hakkında soru 30 yaş başlangıç mıdır yoksa yolu yarılamak mı? sormuştum, zamanın bu denli hızlı geçtiğini şimdi doğum günüme bir hafta kala anladım. 31 olacağım, orta yaşlı mıyım yoksa genç miyim hala adlandıramadım.

Yolun yarısı dersen yolun yarısı , yeni bir sen olmak için niyet edip hareket edersen de başlamak için iyi bir yerdesin. Bu tamamen senin ne istediğinle yaşam amacınla ve önümüzdeki yıl bu soruya kendi adına ne cevap vermek istediğinde ilgili. Bir koca yılda insan isterse neler yapar neler. İş istemek sebat etmek ve çaba göstermekte
Cevap
5Cevap
@aristokratimsi olmak sen niye artık eğlenceli değilsin hep ciddi yorumlar yapiyorsun ayrıca 31 yas yolu yarilamak değil hele senin icin hiç değil🥳
Durgunlaştım
Durgunlasma🥲
31 olacam
Yaa daha çocuksun beee KSBDJDJBD boş ver yasiiii
Eyvallah
Kral benide ağlatacaksın 😭🤧
Sen ağlama
orta yaşın genç başlangıcı diyelim hghg yaşlanmak normaldir :) yaşıtlarınla takılırsan fark etmezsin :D
Merhaba. Ruhun hala genç ve ruhunu canlı tut karamsar olma hayatında. Çiçeklerle dolu güzel bir ömrün olsun 🌹
O insana bağlı bişey yani o insan isterse o yaşta yep yeni bir başlangıç yapabilir. Ama herşeyin bittiğini düşünüyorsa zaten her şey bitmiştir.
Bizim insanimiz niye kendini yaşli hissediyor hemen 40 yaş orta yaştır bilimsel olarak 18 ve üstü genç yetişkindir. Yani korkulcak bir durum yok daha gençsin. Baston mu kullaniyorsun yoksa?
Eyv
Enerjin mi bitti kekimelerden tasarruf mu enerji tasarrufu
Kelimelerden *
Reis yazmayı öğren gözüme çok batıyor konuşasım gelmiyor
Tabii efem dikkat ederiz. Saygılarımla
Yarın söyleyecem sana bugün pek bişi farketmedim
felçli ali rıza bey yaşı sanki o kadar korkunç geldi acıklamayı okuyunca
Bence hala gençsin ve mühim olan ruhun hissettiği..
İkisi de değil. Yolun yarısı 35. Yaş yetmiş , iş bitmiş diye boşuna dememişler. 😂😂
Bu 30 yaş çok farklı bir psikolojiymiş bende kendimi konumlandırmakta zorlanıyorum.
Milf olduk artık, ne basılır bize
Sen yaşını küçülttün seni 31 hatırlıyorum) Taktiği kulağıma fısılda ben de 31 olunca 29a düşeyim)
Komple bakıma gireyim eyvallah
Başlangıç değil bitiş
Gençlikten orta yaşa geçmə aşamaları.
Başlangıç olsun lütfen
Hissettiğimiz yaştayız 👧🏻
Aristokrat abim daha başlangıç bence.
Başlarsın yeter ki iste
Bende 31 olacağım
Ne kadar çok ortak yönümüz var
Trol yapa yapa yaşlandın be burada
gençsin daha
Çıtırız daha giderliyiz