Diğer Arkadaşlar yemek sepetinde kuponu olan var mı iftar için fkekfkekfkd? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya arkadaşlar kupon var mi Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar öğrenciyim öğrenci siz öğrencinin derdinden ne anlarsınız 🥲🥲 Arkadaşlar yemek sepetinde kuponu olan var mı iftar için fkekfkekfkd? Cevapla Yemek Sepeti Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Semih_ngs Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Ne yicen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hamburger 😋 Yorumla
Belkibirgün58 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Benim var neden 0 5 Yorumla Soran 1 yıl İftarda hamburger yiycem dkdkdkdkd Yorumla Belkibirgün58 1 yıl Ee ye engel olan mı var😀 Yorumla Soran 1 yıl Ya 500 tl tutuyor 100 tl kupon lazim bana Lwldlwlxlwlx Yorumla Belkibirgün58 1 yıl He dilencilik yapıyorsun yani burada anladım Yorumla Belkibirgün58 1 yıl Dene bakalım Yorumla
neon_06 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Göndereyim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ufff kandirmayin şu öğrenciyi Yorumla neon_06 1 yıl Cidden Yorumla Soran 1 yıl Nasi göndericeksin o zaman Yorumla neon_06 1 yıl Ya Burdan kim tanımadığı birine niye göndersin akıl var mantık var Yorumla
Pjanic1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Var bende 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Bana da gönder 😭😭 Yorumla Pjanic1 1 yıl Olur Yorumla Soran 1 yıl Of kandirmayin şu öğrenciyi ya Yorumla Pjanic1 1 yıl Olur diyorum ne diyosun Yorumla Soran 1 yıl Tamam da nasi göndericeksin ki Yorumla Pjanic1 1 yıl Aç hesabını IBAN at Yorumla Soran 1 yıl Ya kendimi dayıları dolandıran teyzeler gibi hissettim dur kalsin sağol 😭 arkadaşım kuponunu vericek Yorumla Pjanic1 1 yıl Cidden içimden geldi dayı değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne yicen
Hamburger 😋
Benim var neden
İftarda hamburger yiycem dkdkdkdkd
Ee ye engel olan mı var😀
Ya 500 tl tutuyor 100 tl kupon lazim bana Lwldlwlxlwlx
He dilencilik yapıyorsun yani burada anladım
Dene bakalım
Göndereyim
Ufff kandirmayin şu öğrenciyi
Cidden
Nasi göndericeksin o zaman
Ya Burdan kim tanımadığı birine niye göndersin akıl var mantık var
Var bende
Bana da gönder 😭😭
Olur
Of kandirmayin şu öğrenciyi ya
Olur diyorum ne diyosun
Tamam da nasi göndericeksin ki
Aç hesabını IBAN at
Ya kendimi dayıları dolandıran teyzeler gibi hissettim dur kalsin sağol 😭 arkadaşım kuponunu vericek
Cidden içimden geldi dayı değilim
Sepette150 fkfkfk