Sevgilim ilgisiz olduğumu iddia etti?

İyi geceler dilerim sevgilimle 2 yıllık ilişkimiz var benim 4. İlişkim, onun ise ilk ilişkisiyim ve ikimizde üniversite öğrencisiyiz. Sorun ise şu. İlişkide asla ama asla bu kadar nazik kibar alttan alan anlayışlı ve ilgili bir insan değildim lakin onunla olan ilişkimde gerçekten bir şeylerin sonuca bağlanmasını istediğim için çaba gösteriyorum. Onunla yaklaşık 5-6 ay flört olduk ve benim ilgim çabam sayesinde sevgili olduk. İlişkide sevgilime haftada 1-2 çiçek alan tartıştığımız da veya sorun yaşadığımız da haklı haksız demeden yurdunun önüne giden hatta gerekirse elimde bir çiçek ile giden, özel günler dışında da yemeğe çıkaran hediyeler alan biriyim. Yazdığında anında dönen hatta gün içinde en az 5-6 defa arayıp sohbet eden bir erkek arkadaşım. Gerçekten ilgili ve emek verdiğimi düşünüyorum. Lakin kız arkadaşım sanırım bu duruma alışmış olacak ki 1.5 aydır ilgisiz olduğumu iddia ediyor. Soruyorum ne ilgisizliğimi gördün diye. Herhangi bir cevap veremiyor susuyor. Lakin kendini net şekilde haklı görüyor. Ben ise verdiğim emeğin gözükmesini takdir edilmesini istiyorum. Kendisi de çok ilgili bir insan lakin benim ona olan ilgilimin azaldığını söylüyor. Bende öğrenci olduğum için bazen bu fazla ilgiyi eskisi gibi yerine getiremediğim dönemler elbet oluyor ve bu o konuda çok da anlayışlı olmuyor. Bu konuyu konuşmak istediğimde ise konunun üstünü kapatıyor ve konuşmak istemiyor. İlişkimi bitirmek istemiyorum çünkü biterse ikimizin de pişman olacağını düşünüyorum ne yapmam lazım bu konuda iletişim kuramıyoruz
Sevgilim ilgisiz olduğumu iddia etti?