Kendim yapmak istiyorum sizce aynısı olur mu? Fayda eder mi etmez mi bilmiyorum o yüzden okadar para harcamak istemiyorum
www.fotos-hochladen.net/.../...ssen5thz2fariop.jpg
www.fotos-hochladen.net/.../...ssen5thz2fariop.jpg
Kendin yapabileceğini sanmıyorum.
Olayı sadece şekli değil çünkü.
Şeklinden öte asıl mesele kullanılan malzeme.
Fotoğraftaki de Visco yastık olması lazım.
O yüzden yapacağınız yastık ucuz viscolar kadar bile verim vermeyecektir muhtemelen.
Ben de uzun süre boyun ağrıları çekiyordum.
Fotoğraftaki kadar kaliteli olmasa da, ben de aynı şekilde bir visco yastık almıştım.
İlk kullanımda arada aşırı bir fark yok.
Ben yastığımdan çok memnun kaldım.
Yatış tarzına göre ince ya da kalın tarafını kullanıyorsun.
En önemli özelliği de boyna göre şekil alırken uygulanan baskıyla sonmeden aynı zamanda destek de olması.
Ben memnun kalınca abime ve anneme de aldım.
Abim kullanamamış, annemin de durumu biraz özel, boynunda platin var ama diper yastıklardansa bunu tercih ediyor.
Yalnız benim yastığım o kadar kaliteli olmadığı için sanırım zamanla özelliğini kaybetti, normal bir sünger gibi oldu. Boyun ağrılarım da geri geldi. Daha kalitelisiyle yenilemem lazım.
Uyku önemlidir, hem rahat bir uyku almadan hem de boyun ağrılarıyla insanın gün içinde yaşam kalitesi düşer.
Bu yüzden bence verilen paraya değer.
İşinizi göreceğinden emin değilseniz benim ilk aldığım gibi bir yastıkla başlayabilirsiniz.
İşinizi görmezse kaybınız çok fazla olmaz. İşinizi görürse de daha iyisiyle yenileyebilirsiniz.
Geçmiş olsun.
Cok tesekkurler cevabiniz cok yardimci oldu, sizin yastigniz nasildi nette benzeyeni bulup resim atbilirmisinz acaba?
Rica ederim.
Önemli olan da yardımcı olması zaten.
Bendeki bu
www.kilicambalaj.com.tr/.../...astik-bim-b4459.jpg
Bimden almıştım ama benimki ilk çıkan versiyonu. Daha sonra gördüklerim sanki biraz ufalmış, kalitesi düşmüş gibi geldi, fotoğraftaki de sanki öyle gibi. a101 e de arada geliyor ama o iyice ufak düz bir şey. işte bunlar ne kadar verim sağlar ona yorum yapamam.
Bendekinin yandan görünümü aynı sizin fotoğraftaki gibi ama az daha ince.
Bunun gibi
www.kolayca.net/resimler/kadinlar/visco-yastik.jpg
Ben size bir de Ikea ya bakmanızı öneririm. Gitmeyeli baya oldu ama en son orada da güzel bir modele denk gelmiştim.
Yurtdisindayim ben, netten alicam buyuk ihtimal visco olmasi onemli mi? Yoksa zaten hepsi visco mudur?
Hepsi viscomudur bilemem. Ama visco ise onu özelliklerinde belirtir.
İlla visco olması şart mı onu da bilemem. Ama ben onu kullandığım için ona göre yorum yapıyorum.
Ikeada kendi bakıp beğendiğim bir model de muhtemelen visco değildi ama aklımda kalmıştı.
Şimdi ben netten alacak olsam, markaya fotoğrafa bakarak, kullanmadan sipariş edebilirim bu bilgilere göre ama başka bir modeli denemeden almayı tercih etmem. Ben yine de dokunarak almanızı öneririm.
Dokunarak alabilecegim imkanim yok yani kisitli
O zaman işte dediğim gibi.
Umarım memnun kalırsınız
aynısından bende var kullanmıyorum dandik yastık sevmem ben yastıksız yatıyorum :D
boynum ondan mı ağrıyor l*n acaba askhjdasdasd
Bana ver bare :D
Boyun yastığı kullanmak çok önemli. Boyun yastığında olması gereken noktalar
bu yazıda çok güzel incelenmiş. Bu yazı üzerinden kendi yastığınızı yaparken dikakt etmeniz gereken noktalara bakabilirsiniz.
onun belli bir kavisi eğimi var yani sen yapsan olur da faydası olmaz belki, kıy parana al bir tane zaten kaç para olacak ki en fazla 50 tl dir.
Sen oyle san :D bu resimdeki 300 tl
ohaa.. cidden mi?
Evet :D
Okadar az olsa alirim ama fayda etmezse bide okadar harcarsam yazik olur
doğru alma o zaman ya ne bileyim bilemedim şu an :D
Iste bende diyorum ki o kadin gibi yatsam altina yastik koymadan biri olcse ona gore yastik yapsam enesem baktim iyi geliyo alurim ozaman kaliteli bisey
olabilir dene bakalım zaten normal yastık kullanınca eğri büğrü yatıyoruz sen düz ölçüler alamasan da bunun gibi bişey yapacaksın daha iyi olacak normal yastıktan, belki bir fayda görürsün :)
Bakalım insallah yarar :D
Cevap
5Cevap
O sertliği ayarlayabilecek misin?
Yapmak mesele değil. Özel dizayn ediliyor bu yastıklar.
Haklisin ama dedim acaba formu mu onemli olan
Evet boyle oldugunu bende anladim :))
Valla basim agrimasin yeter bana :D
Göründüm sicak tut ve boyun yastigi kullan dedi
Teşekkürler :))
O yastıklar viskon denilen bir şeyden yapılıyor diye biliyorum pahalı bir malzemeymiş
fakir ya tamam bir tane hediye ediyim sana dayanamadım
Bu resimde gordugun 300 tlik yastik
farkeder mi? sadakam olsun ayüküyün?
Fakir degilim elhamdulillah, merak etme fayda edecegini bilsem bende dusunmeden alirim ama bilmiyorum ;)
sakin ol ya sadece trollüyorum :D
Okk
3-5 liraya satıyorlar otogarlarda yahu. :D
Hıhı bu resimde gordugun 300 tl :D
Yok yahu, Çinliler bulmuş bununda kolayını. :D
Ayni sey icin degil :D seninki seyahette rahatlik benimki damar sıkışikliği :D
O zaman doktora git la? :D
Gittim la :D doktor ogrencisin normal boyun yastigi al dedi ama ciddiye alamadım pek ne biliyim :D
Sen zengin bir fabrikatörün kızı bense tamirci çırağı... :(( Bir an esti öyle, öğrencisin falan dedi yazmışsın ya. :D
Git sen git doktora gene. :D
Hahah ne diyim hosbulduk yine ben ne yapmam gerek sizce mi :D :D
Selam doktor abi, naber la?
Benim boyuna bir el atak, ağrıyo la valla.
Böyle de o anlar. :D
Almancaya cevir bide :D
Halloo doktoorr ağabeey, biz almanyadan geliyosss, rap yapcassss..
Olmadı bu :D :D 120 kiloluk herifsin cika cika bu mu cikti senden :D
Benden çıkmadı bu. :D Bak istersen. https://www.youtube.com/watch?v=ef4cxozwjZs
Okadarini biliyoz bizdede türk kanallarò var yani :D :D
Bende Türkiye'deyim yalnız...
Yani
Hayat zor, neyse buradan sohbet etmeyelim.
Başka bir soruda ve yanıtta görüşürüz. :D
Al ya iyi biseye benziyo :D
Iste benzemekle kalmiyo :D fayda etmesi gerek :D
300tlyi ise yaraip yaramadigini bilmedigim biseye harcayamam ya ogrenciyim ben yaziktir bana :D
Odun kullan sen direk :D
Demi :D
bir zahmet :D
Gizli olmamami :D
Niye gizliyim onuda bilmiyorum :D
Gizliydum pardon :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar