Yaklaşık 1 senedir evliyim evde surekli huzursuzluk kavga. Bu gun temizlik yapayim derken giyinme dolabimda pudra benzeri birsey buldum. Buldugum yere daha birkac gun evvel bakmıştım ancak hicbirsey yoktu. Dokulecek sacilacak herhangi birsey de yok. Benim 1 2 tane kullanmadığım içi boş canta ve esimin kullanilmayan kiyafetleri vardi.
Bence çamurlu bif şey koydunuz ya da eşin koydu unuttunuz şu an farkediyorsun büyü böyle değil bence olsa başka şekilde olur bu çamur bildiğin
0
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Yok hayir camur degil. Toz halinde ama yagli gibi yani pudra benzeri. Oraya ben sadece kullanmadigim cantalari katarim. Eşimde karismaz saga sola. Herhangi bi sekilde kullandigi birsey de yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen evi en iyisi bie sirkeli suyla sil ardından evine giren çıkana dikkat et
Bence çamurlu bif şey koydunuz ya da eşin koydu unuttunuz şu an farkediyorsun büyü böyle değil bence olsa başka şekilde olur bu çamur bildiğin
Yok hayir camur degil. Toz halinde ama yagli gibi yani pudra benzeri. Oraya ben sadece kullanmadigim cantalari katarim. Eşimde karismaz saga sola. Herhangi bi sekilde kullandigi birsey de yok.
Tamam çamur zamanla tozlaşır oraya kadar ulaşan kimse var mı aileniz de çevrende
Ben gurbetteyim evime giren cikan yok. Ben büyü oldugunu dusunuyorum. Şu aralarda cok fazla sebepsiz huzursuzlugumuz var
Tamam da kimse girmiyorsa nasıl olacak
Bunu sadece insanlar yerlestirmez. Bizim gormedigimiz varliklar da dokebilir
Peki bunu düşünecek kadar eşinle ne gibi sıkıntılarınız var
Burada anlatamayacak kadar fazla
Anlatmak istermisin
Detaylı özel
Bu ne çamur gibi evliligin özel
Hayir bildigin makyaj pudrasi gibi birsey. Ama birak o dolabi o odada makyaj malzemesine dair birsey yok
Ee eşinden mi supheleniyrosun
Hayir esimden niye supeleniyim sade bu ne olabilir dedim
Umursama çöpe at
Ne kokuyor? Çamur olabilir mi
Hayir ayni makyaj pudrasi gibi. Ama orada dokulebilecek herhangibirsey yok
Eşine sordun mu bu ne diye
Yok eşimin alakasi olmaz dedigim gibi. Baska birsey bu büyü gibi olamazmi
Olabilir mi araştırmak lazım ama bir yerden dökülmüş. Sanki bir şey saklanmış ve dökülmüş gibi. Esin alkol Felan alıyor mu
Kullanmaz.
Eve giren çıkan birisi yok mu
Evine giren cikan kişi cok az. Girenlerin de giyinme odamda isi yok
Tuhaf
pudraya benziyor
Makyajdir ne olacak büyü vs benzemiyor
aldatmıs seni gel sende bana ver
Domuz yagı... adım acık.. detay verırım
Yok onu daha önce görmüştüm o degil. Pudra gibi
Talaş tozu gibi o
Hayir pudra gibi yagli birsey.
Kim koymuş olabilir
Eve giren cikan yokki olsa bile giyinme odamda işi yok
O zaman eşin koydu bir şey
Yahu esim niye koysun. daha yeni evliyiz ne işi var benim cantalarimin oldugu yerde
Belki bir şey sakladı ondan döküldü
Hayu yok kardeşim vakif tozunu bilmezmisin. Pudra diyorum pudra esimin antin kuntin şeylerle alakasi olmaz
O zaman nerden geldi kimse girmiyor eşinin işi olmaz kendisi uçup girmedi ya
Hiç fikrim yok.
Toprak...
Neyden şüphelendiniz
Boşa gitsin
Çöpe at