Alışveriş & Hediyeler Bu kolyeyi nereden bulabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Okul grubundaki kızların birinin wp profilinde gördüm bayıldımm. Henüz tanışmadığımız için sormaya da çekindim. Nereden bulabilirim bunu ya? Bu kolyeyi nereden bulabilirim? Cevapla Okul Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Kız seni şikayet etse yeridir fotoğrafını paylaşıyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yüzü yok ki kolye var sadece Yorumla astralis +1 yıl Adamlar dudağına bile yavşamış kızın emin misin sadece kolye olduğuna Yorumla technicalman +1 yıl Lan değişik abuk subuk konuşma gırgır yapıyoruz şurda Yorumla Soran +1 yıl ya ne bileyim milletin kızın dudağına kadar bakacağını Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Buldum ben 5 dakıkada. Görsel atamıyorum doğal olarak 0 6 Yorumla Soran +1 yıl link atabilirsin ya da mağaza adı falan söyle bulurum ben Yorumla gokandeğilGÖKHAN +1 yıl Link falan atamıyorum kı , mesaj at ıstersen atayım lınk Yorumla Soran +1 yıl mağaza butik adı söyle o zaman Yorumla gokandeğilGÖKHAN +1 yıl Google sıralı kalp Dövme yaz görsellere bak , trendyolda var Yorumla Soran +1 yıl yaa teşekkür ederimmm buldum çok sağ ol Yorumla gokandeğilGÖKHAN +1 yıl Hayırlı olsun şimdiden Yorumla
technicalman Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Kızın dudak iyimiş tanıştırsana knk kolyesini çalar sana veririm 0 14 Yorumla Soran +1 yıl yuh napıcan kızın dudağını Yorumla technicalman +1 yıl Dudak hedefe giden bir yoldur knk sjsjs o bir araç gibi düşün Yorumla Soran +1 yıl ikü hukuk git bul kanka bulabilirsen tövbe ya Yorumla technicalman +1 yıl Tövbe de lan hukuk falan tövbe tövbe bak bi ürperdim soğuk oldu buralar Yorumla Soran +1 yıl lsnslsmsşs niye ben de hukukçuyum noluyo hukuk okuyunca Yorumla technicalman +1 yıl Alerjim var kanka sjsjs madem okul grubu erkekler de var mı sadece kızlar mı jsjssj Yorumla Soran +1 yıl Kanka kız meslek lisesi mi bu erkek de var tabi Yorumla technicalman +1 yıl Öğrenci gibi nasıl sızabilirim güzel kafa bulayım okullar da açılmamış kimse kimseyi görmemiş Ken sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl hukuk fakültesi grubunu rahatsız etmeyi göze alabileceğinden emin misin slsnlsmsçs Yorumla technicalman +1 yıl Hahahaah valla evet jsjsj rahatsızlık değil ya öğrenci gibi takılıp gırgır yapcam Yorumla Soran +1 yıl gruba herkes giremiyor öğrenci belgesi lazım kanka maalesef Yorumla technicalman +1 yıl Sen yol göster ben sahte belge hazırlarım knk 1 saate hazır Yorumla Soran +1 yıl yok uzak dur okulumdan Yorumla technicalman +1 yıl Kalbim çıt kalbim pıt :( jsjsjs Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl sevgilisi olan kız kolyesi bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum o kadarını Yorumla
Rav3nn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Özelden rica edebilirisin.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kız gruba hiçbir şey yazmıyor mesajları görüyor sadece belki ters biridir çekiniyorum Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bulursun benzer bir şey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bulamadım baya baktım internete Yorumla SadeceSakinOl +1 yıl Görünce sorarsın şimdilik idare et Yorumla
Üyeismi123__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Trendyol 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bin tane butik var nasıl bulucam Yorumla
Defount Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl hemen tanış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl okul başlamadı ki henüz belki soğuk biridir bilmiyorum Yorumla Defount +1 yıl sıcaktır bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kız seni şikayet etse yeridir fotoğrafını paylaşıyorsun
yüzü yok ki kolye var sadece
Adamlar dudağına bile yavşamış kızın emin misin sadece kolye olduğuna
Lan değişik abuk subuk konuşma gırgır yapıyoruz şurda
ya ne bileyim milletin kızın dudağına kadar bakacağını
Buldum ben 5 dakıkada. Görsel atamıyorum doğal olarak
link atabilirsin ya da mağaza adı falan söyle bulurum ben
Link falan atamıyorum kı , mesaj at ıstersen atayım lınk
mağaza butik adı söyle o zaman
Google sıralı kalp Dövme yaz görsellere bak , trendyolda var
yaa teşekkür ederimmm buldum çok sağ ol
Hayırlı olsun şimdiden
Kızın dudak iyimiş tanıştırsana knk kolyesini çalar sana veririm
yuh napıcan kızın dudağını
Dudak hedefe giden bir yoldur knk sjsjs o bir araç gibi düşün
ikü hukuk git bul kanka bulabilirsen tövbe ya
Tövbe de lan hukuk falan tövbe tövbe bak bi ürperdim soğuk oldu buralar
lsnslsmsşs niye ben de hukukçuyum noluyo hukuk okuyunca
Alerjim var kanka sjsjs madem okul grubu erkekler de var mı sadece kızlar mı jsjssj
Kanka kız meslek lisesi mi bu erkek de var tabi
Öğrenci gibi nasıl sızabilirim güzel kafa bulayım okullar da açılmamış kimse kimseyi görmemiş Ken sjsjsj
hukuk fakültesi grubunu rahatsız etmeyi göze alabileceğinden emin misin slsnlsmsçs
Hahahaah valla evet jsjsj rahatsızlık değil ya öğrenci gibi takılıp gırgır yapcam
gruba herkes giremiyor öğrenci belgesi lazım kanka maalesef
Sen yol göster ben sahte belge hazırlarım knk 1 saate hazır
yok uzak dur okulumdan
Kalbim çıt kalbim pıt :( jsjsjs
sevgilisi olan kız kolyesi bu
bilmiyorum o kadarını
Özelden rica edebilirisin..
kız gruba hiçbir şey yazmıyor mesajları görüyor sadece belki ters biridir çekiniyorum
Bulursun benzer bir şey
bulamadım baya baktım internete
Görünce sorarsın şimdilik idare et
Eski sevgilime hediyemdi… duygulandım
Trendyol
Bin tane butik var nasıl bulucam
hemen tanış
okul başlamadı ki henüz belki soğuk biridir bilmiyorum
sıcaktır bence
Kızın bana wpsi ni ver ben sorayım 😂😂
Bende var