Diğer Eğer baktıysanız İQ nuz kaç? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor internettekilerin geçerliliği var mı bulduğum bi kaç tanesini çözdüm yaklaşık 106-107 çıkıyor ne kadar doğru olabilir bilmiyorum Güncellemeler1 yıl llvely_petäl hayatsız erk*k git şurdan Eğer baktıysanız İQ nuz kaç? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BenGülmedimOGüldürdü Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Benim en az 300-500 vardır ama başında eksi olacak şekilde 😂 1 0 Yorumla
antepli_ronaldo Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Benim 125 çıkmıştı ama doğru olduğunu düşünmüyorum o testlerin 0 13 Yorumla Soran 1 yıl başka nasıl ölçülebilir ya da ölçülebilir mi Yorumla antepli_ronaldo 1 yıl Doktor eşliğinde yapman lazım bunun için özel testler var. Sana yazılı bir belge de veriyorlar. Yorumla Soran 1 yıl grzklı olduğum falan çıkarsa korkusu yüzünden denemicem ama merak ediyorum Yorumla antepli_ronaldo 1 yıl Yapacak bir şey yok Yorumla Soran 1 yıl bişey dicem sen yks gircek miydin Yorumla antepli_ronaldo 1 yıl Ebet neden sordun ki Yorumla Soran 1 yıl oha seni tanıyorum Yorumla antepli_ronaldo 1 yıl Nerden tanıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Twitter Yorumla antepli_ronaldo 1 yıl Profil fotosundan anladın demi Yorumla Soran 1 yıl hayır adından Yorumla antepli_ronaldo 1 yıl Ben twitterda bu ismi kullanmadım ki hiç Yorumla Soran 1 yıl antep ve Ronaldodan tanıdık geldi Yorumla
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum hiç bakmadım ama kesin düşmüştür eskiye göre 0 3 Yorumla Soran 1 yıl abla niye öyle dedin ngjsdj Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Zamanla mallaşmış hissediyorum brain rot falan oluyor işte hep bu telefon kullanımı arttığından Yorumla Soran 1 yıl beynim eridi benimde lisedekinden aptallaştım Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. 15 gln 0 1 Yorumla Soran 1 yıl hm iyiymiş Yorumla
mAlperen Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 140-144 0 7 Yorumla Soran 1 yıl vayaq Yorumla mAlperen 1 yıl Kafamda deli sorular...Ciddi bir test yapınca belli olur o. Yorumla Soran 1 yıl iyiymiş yinede çok saçma şeyler oluyo anlamıyorum Yorumla mAlperen 1 yıl Son derece sakin olup odaklanmak gerek Yorumla mAlperen 1 yıl Cevaplara baktım da birisi “135 benimki” demiş ve çok az demişsiniz. Mal mıyım acaba diye kendimden şüphelenmemiş değilim 😅 Yorumla Soran 1 yıl asıl ben malım heralde Yorumla mAlperen 1 yıl Kusura bakmayın, çenem düştü. Gideyim bari. Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 538 cevap paylaştı. 135 benimki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl çok az Yorumla LonelyHead 1 yıl Çok üstün zekalıyım. Seni kaç kurtarıyor :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim en az 300-500 vardır ama başında eksi olacak şekilde 😂
Benim 125 çıkmıştı ama doğru olduğunu düşünmüyorum o testlerin
başka nasıl ölçülebilir ya da ölçülebilir mi
Doktor eşliğinde yapman lazım bunun için özel testler var. Sana yazılı bir belge de veriyorlar.
grzklı olduğum falan çıkarsa korkusu yüzünden denemicem ama merak ediyorum
Yapacak bir şey yok
bişey dicem sen yks gircek miydin
Ebet neden sordun ki
oha seni tanıyorum
Nerden tanıyorsun
Twitter
Profil fotosundan anladın demi
hayır adından
Ben twitterda bu ismi kullanmadım ki hiç
antep ve Ronaldodan tanıdık geldi
Bilmiyorum hiç bakmadım ama kesin düşmüştür eskiye göre
abla niye öyle dedin ngjsdj
Zamanla mallaşmış hissediyorum brain rot falan oluyor işte hep bu telefon kullanımı arttığından
beynim eridi benimde lisedekinden aptallaştım
15 gln
hm iyiymiş
140-144
vayaq
Kafamda deli sorular...
Ciddi bir test yapınca belli olur o.
iyiymiş yinede çok saçma şeyler oluyo anlamıyorum
Son derece sakin olup odaklanmak gerek
Cevaplara baktım da birisi “135 benimki” demiş ve çok az demişsiniz. Mal mıyım acaba diye kendimden şüphelenmemiş değilim 😅
asıl ben malım heralde
Kusura bakmayın, çenem düştü. Gideyim bari.
135 benimki
çok az
Çok üstün zekalıyım. Seni kaç kurtarıyor :D
125-126