eşimle anlaşamadığım ve mutlu olmadığım için 3 tane hap içtim. Şimdi
Hastanelik mi olurumm ölürmüyüm acil söyleyin!
Hastanelik mi olurumm ölürmüyüm acil söyleyin!
Bence intihar edenin suçu değil sürükleyenin suçudur. Benim arkadaşım 14 yaşında neden olduğunu halen daha bilmediğimiz bir şekilde intihar etti. Başta herkes beni seven bana ihtiyacı olan kimse yok diyor. Ancak hiç bir şekilde bilmiyorsunuz ki intihar sizi fiziken öldürürken geride kalanların ruhunu da hayat boyu sürecek bir azaba mahkum ediyor. Yaklaşık 8 sene geçmesine rağmen hala ilk günkü gibi arkadaşımızı düşünüyoruz. Hayata bazen sadece devam etmek lazım. Nasıl bir derdiniz bilmiyorum ama hiç bir şey bu kadar kolay olmamalı. Ve arkanızda söylenecek olanları merak ediyorsanız başta insanlar çok acımasız davranıyor ve aşağı yukarı 3 hafta sonra dedikodularınız bitiyor. Fakat ailenizin çektiği sevdiklerinizin çektiği acı ve düşünceler devam ediyor
Eğer intihar edersem bundan eşim sorumlu haberiniz olsun.
Bana çok çektirdi bıktım bide üstüne üstelik yeni evliyiz
Herkes dalga geçmiş ben senin aksine etmezdim mesela edeceğim derken hastalıktan dolayı kötü bir duruma düşebilirsin seni daha da zindana çeker hayatı felç kalabilirsin mesela intihar etmekte eziklik değil ama doğru da değil gerek yok etmene
Cevap
7Cevap
3 hap ile kolay kolay bi şey olmaz. Ama neden intihar etmek istedin ki. Mutlu olmadın diye dünya sona ermiyor. CAnını sıkan şey daha mı derin?
Geçen hafta hastayken beş tane içiyordum bişi olmaz ondan eheheheh
Peki nasıl bayılırım? Hastanelik olmak istiyorum
Annemgil duysun şu başımdaki belayı alsın diye bıktım ölmek istiyorum
Yok 3 taneyle bişey olmaz 😀
Şlaç içince bitiyor mu sorun sence
Peki bayılırmıtım ne olur
Ne içtiğine bağlı ama şimdiye kadar sıkıntı olmadıysa rahat ol bi daha da böyle yapılabilecek en mantıksız şeyi yapma. Bu izleyebileceğin en son yol bile değil yapabileceğin çok şey var
Ben ölmek istiyorum bayılmak istiyorum bıktım
Sen bi hastanelik olup ilgi çekeyim diyorsun da o çok ince bi çizgi. Dozu aşınca daha geri dönemezsin. Düşünsene bi daha bana mesaj atamayacaksın. Allah esirgesin ne kötüüüüüü
Farketmez ölsemde olur, önce dikkat çekmek isterşm
Ben ne olacammmmm
Aciz değildir çok üzgündür umudunu yitirmiştir
Yazık etti kendine Allah günahlarını affetsn denir ne dickler
İntihar etmek için güçlü bir irade gerek.
intihar öyle bir şey değil
Uykuya kalırsın sonra ölürsün
3 tane ölsürmez ki
Kaç tane öldürür
Süründürür mü peki
Emin değilim ama 1 kutu içip ölmeyenler gördüm bide ilaca göre de değişir
Sanmıyorum sadece bir iki gün halsizlik baş dönmesi falan olur
Bayılmak istiyorum
Sadece hastanelik olsam yeter
Yani bayılmak için ilaç içmeye gerek yoktu bence bayılırmısın bilmiyorum
Naısl bayılıcam hadi söyle soru kalkıcak
Bi kaç gün su dışında bişey yiyip içme bayılırsın