Telefonla tehdit edildim, ne yapmalıyım akıl verin lütfen?

biraz uzun ama lütfen okuyun
olayı olduğu gibi anlatıyorum. telefonla bir arkadaşıma mesaj atıyorum diye yanlışlıkla bir başkasına daha mesaj atmışım. yani mesajı hem arkadaşıma hemde bir başkasına daha yollamışım. yanlışlıkla yolladığım kişide yıllar önce konuştuğum bir kız hiç konuşmaz etmezdim niye numarasınıda silmedim bilmiyorum. gönderdiğim mesajda aynen şu; tamam o zaman yarın haberleşiriz hacı... mesajı yanlış yolladığımı bu kız bana geri kimsiniz rehberim silindi diye cevap yazınca anladım. bende cevap olarak ismimi söyledim kendimi tanıttım. yanlışlıkla yolladım kusura bakma dedim oda bana tamam dedi. bu olayın üstünden 15 dakika geçmediki alacaklı gibi bir numara beni arıyo müsaitte değilim açamıyorumda. sonra fırsat buldum açtım sen kimsin falan diyo ben dalga geçiyo arkadaşlardan biri sanıyorum. mesajı yanlış attığım kızın sözlüsüymüş öyle dedi. diyorum yanlışlıkla attım küfür etmeye başladı senin ayaklarına sıkarım falan.. anlatamıyorumda dinlemiyo beni, sesindende belli kürt sanırım. panik oldum bende kapattım telefonu falan. beni bulması imkansız başka bir şehirde olmaları lazım ama. insan yinede bir panik oluyo yani. sizce ne yapsam yarın sakin kafayla arayıp durumu anlatsammı beni tehdit eden kişiye. yoksa aileme söyleyip savcılığa suç duyurusunda falanmı bulunsak. sonuçta telefonu falan belli tehdit sayılır söylediği şeyler. sizler ne dersiniz?
Telefonla tehdit edildim, ne yapmalıyım akıl verin lütfen?