Güncellemeler
1 yıl
Yazmışken ben de yazayım bari hahah konuşmak istediğim ilgimi çeken kişi ile bir türlü etkileşim kuramıyorum akışına bıraktım aslında takmıyorum da sıkıldım ya hahaha şaka maka valla tanımak istiyorum da kendisini of...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İyi desem yalan olur şarkılara kaptırdım kendimi yine
Yazmak istediğin kişiyi yazamamak nedir bilirim sadece burası değil ki hayat sarmıyor artık
Sıkıcı gidiyor. Seninki yine heyecanlıymış, bir amacın var en azından. Benim öyle ne peşimden koşanım var ne de benm peşinden koştuğum. Öyle girip girip çıkıyoz işte.. 😏
testis gibiyim başım ağrıyor ve uyumak istemiyorum.
Niye uyumak istemiyorsun?
Bilmem ki , sabah uyandığımda rutin hayat mücadelesi devam edecek belli bu yüzden. Belkide hala beklenti içindeyim geceme renk katacak bi aksiyon olur ümidiyle
Valla o bende de var ne yalan söyleyeyim her şey öyle monoton ki sabah kalkmak istemiyorum bıkkınlık geldi
Al benden de o kadar :)
Hayatın o kadar güzel renkleri var ki biz sadece gri olmak zorundamıyız
Of gerçektenn haklısınız bugün bunu düşünüyordum ya... İllaki güzel zamanlar gelir de artık çabucak gelsin ya bu siyah ve grilikten bunaldım artık gerçekten
Bende çok sıkıldım frekansımızın tuttuğu biri ile bütün renkleri yaşayalım:)
Pembenin sempatisini, kırmızının ateşini, mavinin sakinliğini , sarının bişeyi yok galiba :)
Sarının ve yeşilin neşe ve enerjisi... 😄 of umarım umarım hahaha yoksa deli olucam 😭
Var var :) benimde sayende enerjim yerine geldi :)
Hahah 🙏 benim de hafiften geldi ama hep olsun istiyorum 😭 yani en azından hep olamasa da hep depresif olmasam... O günleri de görürüm be hahah inş
Bencede hep keyfimiz yerinde olsun deli gibi gülelim, umarsızca kahkaha atalım kimseye aldırış etmeden kafamıza göre yaşayalım. :)
O günleri görürüm derken daha benimle yeni tanıştın artık zamn tersine etki yaratacak:)
Hahah ya ne alaka olmaz olmaz 😄
Olmaz dediğimiz , rüyamızda bile görmeyeceğimiz neler yaşadık hayatta. Olmaz deme akışına bırak:)
Umarım yaşarız ya böyle depresif bıkkın ve suratsız yaşanmıyor be
Evet bende hiç sevmem bıkkın suratsız yaşamayı neşe olacak espri olacak gülümseme eksik olmayacak. Dimi ama :)
Halka açık alanda süper konuşuyoruz dimi :)
Valla ben aylardır suratsız suratsız geziyorum yalandan gülmeye enerjim yok 😃
Hahah ne olacak ya
Neden aylardır suratın düşük ki?
Ben de yorgunum biraz
her şey sıkıcı
Valla öyle ama gece daha da bir sıkıntı basıyor halbuki geceleri daha güzel geliyordu...
Yapacak bir şeyin yoksa kendinle kalıyorsan sıkıcı olması normal , sohbet rt kafanı dağıt
Anlık kafa dağılıyor da ben yüzeysel şeylere pek gelemiyorum ya sarmıyor
Sosyal hayatın yok mu !
İyi birini bulursan gecer
Geçmiyor abim geçmiyor ya
Demekki iyi biri cikmamis
Bayadır zaten yok da en azından ilgimi çeken o kişiyle tanışabilsem iyi olucam biraz daha hahah
Azcik daha dayan be zrki hatunsun bulursun :))
Nerden biliyorsun abim zeki olduğumu 😄 ama teşekkür ettim hahah inş olur valla yeter ya
Bicak kemige dayandk beeeee sjjsnsndj az cok hislerimm gucludur :))
😄 iyi bakalım teşekkür ettim tekrardan siz de fark etmeden benim sorularıma gelip duruyorsunuz bilinçsizce hissetmiş olabilir misiniz ahhaha
Kim. oldugunu bilmedihimden yaziyorum iste :)))
😄😄
:)
Şu aralar iç güveysinden hallice
kötüyüm
Xper kac
Engelledi mi
Boş gidiyor işte
Benn varimm
Kötü
Niye ne oldu