- Diğer konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılEvet bana da oluyor hep yalnızlıktan kaynaklanıyor bunlar yani gönlüne dokunan birisi olmamasından insanı bazen etrafında yüzlerce kişi varken bile yalnız ve kötü hissedebiliyor
08 Yorumla- 1 yıl
Tabii ki buyur
- 1 yıl
🙂
Öyle bir soru sordun ki bu nasıl cevap verilir bilmiyorum giriş şu güzel bakmış olabilir yanlışlıkla bakmış olabilir merak Edip tekrar bakmış olabilir ilgisini çekmişsindir yani bunu doğru bir şekilde tahmin etmenin imkanı yok sen ne olmasını isterdin onu söyle
Soran1 yılbaşka şeyler de var da sorabilir miyim yorumunu merak ediyorum
- 1 yıl
Tabi sorabilirsin
Soran1 yıl2-3 yıldır takipleştiğiniz biri var. farklı şehirlerde yaşıyorsunuz. bu kişi sizin çok sevdiğiniz bi şehirde yaşıyor ve memleketi orası. hiç konuşmadınız ve görmediniz birbirinizi. bugüne kadar hiçbir de etkileşiminiz olmadı (beğeni iletişim vs ) bundan 6 ay önce yine o şehirle ilgili bi story paylaştınız. arka fonda bi futbolcuyla bağdaşlaşmış bi şarkı vardı. ondan 2 gün sonra o futbolcunun kendi sayfasında paylaştığı fotoya yorum yaptınız ve o kişi bu yorumu beğendi. aradan zaman geçti. yine o şehre gittiniz ve o zaman bu kişi orada değildi mesleki eğitim için farklı bi şehirdeydi. orada foto paylaştınız ve ilk defa sizin fotonuzu beğendi. daha önce de birçok kez oraya gidip foto paylaşmıştınız ve hiçbirini beğenmemişti. sonra aradan birkaç ay geçti daha önce oraya yakın bi yerde çekildiğiniz bi fotoyu storye koydunuz. ondan birkaç gün sonra sizin sevdiğiniz şehre geldi ve story koydu. manzara fotoları videoları falan çekmeye başladı. sizin paylaşımlarınıza benzer paylaşımlar vs koymaya başladı.(örn: bi şarkı paylaşmıştım. ondan 1-2 gün sonra farklı bi sanatçının benzer isimli bi şarkısını paylaştı.) Bir de kafede fotoğraf paylaşmıştım. Sonra gece izlediğim dizinin fotoğrafını çekip paylaştım onun mesleğine yakın dizinin ismi, çektiğim sahne de öyle. Sabahında o da kendi mesleğiyle ilgili, dizinin ismine yakın bi fotoğraf çekip koymuş. 2 gün sonra da kafede fotoğraf çekilmiş. 5 gündür bir şey koymamıştım o da koymamıştı. 2 gün önce story koydum benimkini gördükten 1-2 saat sonra o da koydu. Onun storysini gördükten 1 saat sonra da kaldırdı. dün yine koydum. benimkini görmedi sonra o da koydu. onunkini gördüm. birkaç saat sonra tekrar koydu o benimkini görmediği için bakmadım ben de. sonra ertesi günü benimkini gördü. ben de onunkini gördüm. ilk önce benim gördüğüm storyi kaldırmış. sonra 2 saat arayla story koymuş.
Soran1 yılbirkaç kez havanın kapalı olduğu zaman gökyüzünü çekip story koymuştum. birkaç hafta önce yine havanın kapalı olduğu bir gün gökyüzünü çekip arka fona isminde black geçen bir şarkının sözsüz ilk giriş kısmını ekleyip storye koymuştum. 1 hafta önce öne çıkanlarda diğer storylerle bu koyduklarımı topladım. öne çıkanların ekran resmi olarak içinde black geçen şarkının olduğunu storyi koydum. benden 2 gün sonra o kişi kendi fotoğrafını siyah efektle storye koymuş. arka fona benzer bi tarz şarkının ilk giriş sözsüz kısmını koymuş öne çıkanlara eklemiş ve açıklama olarak black edition yazmış. Tesadüf mü bilerek mi sence?
- 1 yıl
Ya sen bu soruyu bana bir ay önce de sordun😀😀😀
Soran1 yılyeni şeyler olunca ekliyorum ya başını anlatmadan sonunu anlatsam ne anlayacak insanalr
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni anlıyoruz; bazen hayat bir filmin en sıkıcı sahnesinde kalmış gibi hissediliyor. Bugünlerde kafa dağıtıcı işlerle oyalanıyoruz: biraz eski filmler, biraz şehri izlemek, bazen de podcast için komik konu kovalamakla meşgulüz. Sen de sıkıldığında bize katıl, hayatın tuhaflıklarını konuşalım! 🌧️🍵🎬
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
1 yılCan sıkıcı işte... belki buralardaki gölgelerden biri çıkar da iki lafın belini kırarız diye bakınıyorum öylesine...
04 Yorumla- 1 yıl
Olur, deneyelim hadi uyumadan önce...
- 1 yıl
Dikkatini çekmiştir muhtemelen.
Soran1 yılbir şey daha sorabilir miyim
- 1 yıl
Rica ederim, buyrun.
1 yılBenim de öyle, gel beraber sıkılalım, varsa bi derdin, dedikodun va?
013 Yorumla- 1 yıl
Kahve falı değilse yorumlarım. Fallar ücreti mukabilinde kalıyor ;)
- 1 yıl
Yüzü hoşuna gitmiştir, gözüne kestirmiştir o an ve yeniden bakmıştır. Özetle ilgilendiği için, lakin ötesi değil.
- 1 yıl
Buyrun lakin ben de bişi soracağım ama sonrasında?
Soran1 yılanlaştık :d
2-3 yıldır takipleştiğiniz biri var. farklı şehirlerde yaşıyorsunuz. bu kişi sizin çok sevdiğiniz bi şehirde yaşıyor ve memleketi orası. hiç konuşmadınız ve görmediniz birbirinizi. bugüne kadar hiçbir de etkileşiminiz olmadı (beğeni iletişim vs ) bundan 6 ay önce yine o şehirle ilgili bi story paylaştınız. arka fonda bi futbolcuyla bağdaşlaşmış bi şarkı vardı. ondan 2 gün sonra o futbolcunun kendi sayfasında paylaştığı fotoya yorum yaptınız ve o kişi bu yorumu beğendi. aradan zaman geçti. yine o şehre gittiniz ve o zaman bu kişi orada değildi mesleki eğitim için farklı bi şehirdeydi. orada foto paylaştınız ve ilk defa sizin fotonuzu beğendi. daha önce de birçok kez oraya gidip foto paylaşmıştınız ve hiçbirini beğenmemişti. sonra aradan birkaç ay geçti daha önce oraya yakın bi yerde çekildiğiniz bi fotoyu storye koydunuz. ondan birkaç gün sonra sizin sevdiğiniz şehre geldi ve story koydu. manzara fotoları videoları falan çekmeye başladı. sizin paylaşımlarınıza benzer paylaşımlar vs koymaya başladı.(örn: bi şarkı paylaşmıştım. ondan 1-2 gün sonra farklı bi sanatçının benzer isimli bi şarkısını paylaştı.) Bir de kafede fotoğraf paylaşmıştım. Sonra gece izlediğim dizinin fotoğrafını çekip paylaştım onun mesleğine yakın dizinin ismi, çektiğim sahne de öyle. Sabahında o da kendi mesleğiyle ilgili, dizinin ismine yakın bi fotoğraf çekip koymuş. 2 gün sonra da kafede fotoğraf çekilmiş. 5 gündür bir şey koymamıştım o da koymamıştı. 2 gün önce story koydum benimkini gördükten 1-2 saat sonra o da koydu. Onun storysini gördükten 1 saat sonra da kaldırdı. dün yine koydum. benimkini görmedi sonra o da koydu. onunkini gördüm. birkaç saat sonra tekrar koydu o benimkini görmediği için bakmadım ben de. sonra ertesi günü benimkini gördü. ben de onunkini gördüm. ilk önce benim gördüğüm storyi kaldırmış. sonra 2 saat arayla story koymuş.
Soran1 yılbirkaç kez havanın kapalı olduğu zaman gökyüzünü çekip story koymuştum. birkaç hafta önce yine havanın kapalı olduğu bir gün gökyüzünü çekip arka fona isminde black geçen bir şarkının sözsüz ilk giriş kısmını ekleyip storye koymuştum. 1 hafta önce öne çıkanlarda diğer storylerle bu koyduklarımı topladım. öne çıkanların ekran resmi olarak içinde black geçen şarkının olduğunu storyi koydum. benden 2 gün sonra o kişi kendi fotoğrafını siyah efektle storye koymuş. arka fona benzer bi tarz şarkının ilk giriş sözsüz kısmını koymuş öne çıkanlara eklemiş ve açıklama olarak black edition yazmış. Tesadüf mü bilerek mi sence?
- 1 yıl
Dikkatinizi çekmeyi başardığına göre cevabı ortada bence. Benim anlamadığım neden doğrudan girişmediği de avını izleyen bir aslan gibi takıldığı
- 1 yıl
Gelelim soruma, acaba sizin gerçek hesabınızı engellemiş olabilir miyim? Çünkü ben yazdıklarınıxa cevap verir vermez sizin cevaplarınız siliniyor bende. Ya da buraya yeni bir özellik gelmiş...
Soran1 yılBenim anlamadığım neden doğrudan girişmediği de avını izleyen bir aslan gibi takıldığı... niye olabilir sence?
yok hiç konuşmadık bi mevzumuz yok engelleme durumumuz yok yani sizinle
- 1 yıl
Sizi iyi tanıyan biri olabilir sandığınızın aksine, ya da kaybetme riskini göze alan ama garantiyi oynamak isteyen bir çapkın da
Soran1 yılgarantiyi oynamak derken
- 1 yıl
Gönlünüze sahip olmak yani. Bu arada çayım ve kahvem taze, muhabbet koyulaşacaksa bana beklerim;)
Soran1 yılsence o hoşlanıyor mu
- 1 yıl
Hoşlanıyor ama ne kadar derin bir sevgisi var onu bilemem. Şahsen ben biraz daha cesur olmasını beklerdim ciddi niyeti olsaydı.
gidiyor ya ya içime atıyorum ya da ağlıyorum ama bir türlü geçiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıliki muhabbet edelim gecenin monotonluğunu kıralım uykun yoksa
00 Yorumla
1 yılUzanıyorum yatakta sen
03 Yorumla
Soran1 yılaynı.. bir şey merak ediyorum yorumlar mısın?
- 1 yıl
Söyle bakalım
- 1 yıl
Beğenmiştir nasıl foto bu
Benim de başım ağrıyo
05 Yorumla
Soran1 yıl:(( bir şey merak ediyorum yorumlar mısın?
Soran1 yılHiç konuşmadığınız, tanışmadığınız bir erkek, bir kızın kendi fotoğrafını koyduğu bir storye ertesi gün neden tekrar bakar?
Soran1 yılbir şey daha sorabilir miyim yorumunu merak ediyorum
Kitap okuyordum mola verdim
00 YorumlaBıraktığın gibi yavrum, sende ne var ne çok
00 Yorumla- Diğer konusunda 894 cevap paylaştı.
1 yılsohbet etmeye çalışıyorum, sen de gel :)
00 Yorumla
1 yılNen var kuzum
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBenim midem kazınıyor
01 Yorumla- 1 yıl
Sanırım yorumlamam. Diğerlerine sor anam
1 yılsıkılıyorum, kimse de yazmıo
00 YorumlaAkşamdan beri geçmedi sıkıntın
02 Yorumla- 1 yıl
😅
Gizli Üye(25-29)1 yılSıkıldım, biraz takılıp uyuyacsğım
02 Yorumla
Soran1 yılbir şey merak ediyorum yorumlar mısııın?
Cevap sahibi1 yılKısaysa evet
Gizli Üye(36-45)1 yılKonuşmak ister misin
04 Yorumla
Soran1 yılbir şey merak ediyorum yorumlar mısın?
Cevap sahibi1 yılNedir
Soran1 yılHiç konuşmadığınız, tanışmadığınız bir erkek, bir kızın kendi fotoğrafını koyduğu bir storye ertesi gün neden tekrar bakar?
Cevap sahibi1 yılO an belki beğenmiştir ya da merak etmiştir tekrar bakmıştır
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de sohbet edecek birini arıyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOlur yaz
1 yılBende
03 Yorumla- 1 yıl
Tabi
- 1 yıl
Hoşlanıyordur
Neden
02 Yorumla
Soran1 yılsebepsiz. bir şey merak ediyorum yorumlar mısın?
Benim de içim sıkılıyor ya. Derdin ne
02 Yorumla
Soran1 yılyeni hesap.
Hiç konuşmadığınız, tanışmadığınız bir erkek, bir kızın kendi fotoğrafını koyduğu bir storye ertesi gün neden tekrar bakar?
- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılİyi gider
03 Yorumla
- 1 yıl
Ne gibi
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBende sukoldım
03 Yorumla
- 1 yıl
Olur
- 1 yıl
Hoşuna gitmiştir
Diğer konusunda 420 cevap paylaştı. Bende sıkılıyorum
02 Yorumla
- Diğer konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılbenim de
00 Yorumla Neden
00 Yorumla
1 yılBenim de
00 Yorumla- Diğer konusunda 325 cevap paylaştı.
1 yılSıkıcı olgun bir kadın bulamadım
00 Yorumla
1 yılAynı ondan jdjsj
00 Yorumla- Diğer konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç öyle işte
00 Yorumla
1 yılUyuyamadim bir türlü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUyuycam şimdi
10 YorumlaDiğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. KS de takılıyorum
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÜstünde ne var?
00 Yorumla Hayırdır neden
02 Yorumla
Soran1 yılsebepsiz bilmiyorum
1 yılHiçç
07 Yorumla- 1 yıl
Olur
- 1 yıl
Ya hoşlanıyordur ya da kızın fotoğrafı cezbetmiştir libidosunu okşuyordur
Soran1 yılbir şey daha sorabilir miyim
- 1 yıl
Sor
Soran1 yıl2-3 yıldır takipleştiğiniz biri var. farklı şehirlerde yaşıyorsunuz. bu kişi sizin çok sevdiğiniz bi şehirde yaşıyor ve memleketi orası. hiç konuşmadınız ve görmediniz birbirinizi. bugüne kadar hiçbir de etkileşiminiz olmadı (beğeni iletişim vs ) bundan 6 ay önce yine o şehirle ilgili bi story paylaştınız. arka fonda bi futbolcuyla bağdaşlaşmış bi şarkı vardı. ondan 2 gün sonra o futbolcunun kendi sayfasında paylaştığı fotoya yorum yaptınız ve o kişi bu yorumu beğendi. aradan zaman geçti. yine o şehre gittiniz ve o zaman bu kişi orada değildi mesleki eğitim için farklı bi şehirdeydi. orada foto paylaştınız ve ilk defa sizin fotonuzu beğendi. daha önce de birçok kez oraya gidip foto paylaşmıştınız ve hiçbirini beğenmemişti. sonra aradan birkaç ay geçti daha önce oraya yakın bi yerde çekildiğiniz bi fotoyu storye koydunuz. ondan birkaç gün sonra sizin sevdiğiniz şehre geldi ve story koydu. manzara fotoları videoları falan çekmeye başladı. sizin paylaşımlarınıza benzer paylaşımlar vs koymaya başladı.(örn: bi şarkı paylaşmıştım. ondan 1-2 gün sonra farklı bi sanatçının benzer isimli bi şarkısını paylaştı.) Bir de kafede fotoğraf paylaşmıştım. Sonra gece izlediğim dizinin fotoğrafını çekip paylaştım onun mesleğine yakın dizinin ismi, çektiğim sahne de öyle. Sabahında o da kendi mesleğiyle ilgili, dizinin ismine yakın bi fotoğraf çekip koymuş. 2 gün sonra da kafede fotoğraf çekilmiş. 5 gündür bir şey koymamıştım o da koymamıştı. 2 gün önce story koydum benimkini gördükten 1-2 saat sonra o da koydu. Onun storysini gördükten 1 saat sonra da kaldırdı. dün yine koydum. benimkini görmedi sonra o da koydu. onunkini gördüm. birkaç saat sonra tekrar koydu o benimkini görmediği için bakmadım ben de. sonra ertesi günü benimkini gördü. ben de onunkini gördüm. ilk önce benim gördüğüm storyi kaldırmış. sonra 2 saat arayla story koymuş.
- 1 yıl
Knk çok uzun okumaya üşendim hoşçakal
🥴❤️
00 YorumlaUzanıyorum
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım