Diğer Tarafını seç o mu bu mu? yelda34784 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Akıl okumak mı ~ gelecegi görmek mi? Uçabilmek mi ~ çok hızlı koşmak mı? Gerçek aşk mı ~ milli piyango mu? Tarafını seç o mu bu mu? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. gelecegi görmek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Brad Pitt modeli olmak kızlar etrafımda deli divane olsun 1 5 Yorumla yelda34784 1 yıl Vaaovv ilginç harem mi kurucaksın 😅😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya sağımda esmer solumda sarışın ne yapayım ben piyangoyu üç günlük dünya keyfimize bakalım 😃 Yorumla yelda34784 1 yıl Hmmmmm 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görüşürüz Yelda takibimdesin 😅 Yorumla yelda34784 1 yıl Görüşelim bakalım 😂😂😂 Yorumla
xsimurgx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Milli piyangoyu gerçek aşkla buldum @wishleon 1 3 Yorumla wishleon 1 yıl Yine de Allah'ım bol kazanç versin helalinden amin 😅 Yorumla xsimurgx 1 yıl @wishleon aminn daha yat alacağız ahhahaha Yorumla wishleon 1 yıl Tabi ya 😅 Yorumla
Sananehıııhhh Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben aşk insanıyım aşksız olmaz o yüzden gerçek aşk 1 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 662 cevap paylaştı. Sol tarafi seciyorum 1 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Gerçek aşk beni her türlü tatmin eder. 1 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Akıl okumak, uçabilmek, gerçek aşk 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Milli piyango 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
gelecegi görmek
Brad Pitt modeli olmak kızlar etrafımda deli divane olsun
Vaaovv ilginç harem mi kurucaksın 😅😂
Ya sağımda esmer solumda sarışın ne yapayım ben piyangoyu üç günlük dünya keyfimize bakalım 😃
Hmmmmm 😂😂😂
Görüşürüz Yelda takibimdesin 😅
Görüşelim bakalım 😂😂😂
Milli piyangoyu gerçek aşkla buldum @wishleon
Yine de Allah'ım bol kazanç versin helalinden amin 😅
@wishleon aminn daha yat alacağız ahhahaha
Tabi ya 😅
Ben aşk insanıyım aşksız olmaz o yüzden gerçek aşk
Sol tarafi seciyorum
Gerçek aşk beni her türlü tatmin eder.
Akıl okumak, uçabilmek, gerçek aşk
akıl okumak ucmak ask