Ramazan Tarafını seç! Etçil misin Otçul mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Süper bir ankete hazır mısın 😀Ramazanda senin tercihin hangisinden yana: Et ağırlıklı yemek mi yoksa sebzeli yemek mi? Etçilim Otçulum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tarafını seç! Etçil misin Otçul mu? Görüş Yaz 17 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sessizlik_1990 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 77% 9 ay Vejetaryen olmayı çok isterdim, kısmen öyleyim aslında. Kırmızı et çok aramam tüketmem ama tavuk eti yerim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
skidji Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eig 93% 8 ay Etin yanına otu yakıştıranlardanım. Beraber çok güzel oluyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s Catutigernos Takip Et Master Yaş: 36 , eig 81% 9 ay Ben etobur bir canlıyım :D et yemesem yemek yediğimi bile anlayamıyorum o derece :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 9 ay Etobur catu sjhdjs Yorumla Catutigernos 9 ay buyrun benim :D Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eig 100% 9 ay Etli yemekleri de seviyorum ama en sevdiğim yemekler ot 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
VoyagerA Takip Et Xper 5 Yaş: 40 9 ay eti otla yemek lazım. çok saygı değer hocalar bunu söylüyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 47% 9 ay Sabah akşam et yesem sıkılmam 🍗 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 31 , eig 96% 9 ay Et tabii, et giren eve dert girmez demişler :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 89% 9 ay Aslında 2si çok birbirini tamamlıyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Synchronic Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eig 71% 9 ay aslında sebze ile et birbirini tamamlıyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 99% 9 ay Tabiki de etçil otçul da neymiş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Yoda Yaş: 38 9 ay İkisinden de yerim :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 100% 9 ay Etçilimmmmmmmmm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ardaghs Takip Et Xper 4 Yaş: 21 9 ay her ikisini de yerim ama daha çok et Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 33 , eig 41% 9 ay Otçulum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 30 , eig 98% 9 ay Et ama lüks artk :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Vejetaryen olmayı çok isterdim, kısmen öyleyim aslında. Kırmızı et çok aramam tüketmem ama tavuk eti yerim
Etin yanına otu yakıştıranlardanım. Beraber çok güzel oluyor.
Ben etobur bir canlıyım :D et yemesem yemek yediğimi bile anlayamıyorum o derece :D
Etobur catu sjhdjs
buyrun benim :D
Etli yemekleri de seviyorum ama en sevdiğim yemekler ot 😅
eti otla yemek lazım. çok saygı değer hocalar bunu söylüyor.
Sabah akşam et yesem sıkılmam 🍗
Et tabii, et giren eve dert girmez demişler :D
Aslında 2si çok birbirini tamamlıyor
aslında sebze ile et birbirini tamamlıyor
Tabiki de etçil otçul da neymiş
İkisinden de yerim :D
Etçilimmmmmmmmm
her ikisini de yerim ama daha çok et
Otçulum.
Et ama lüks artk :)
sonuna kadar etçil
b...