Bombos yaşadığımızı hissediyorum ne yaparsan yapim bir tek yanimda Allah var biliyorum
Dine yönelmeye başladım ama nerden nasil başlayacağımi bilmiyorum 🥹
Bombos yaşadığımızı hissediyorum ne yaparsan yapim bir tek yanimda Allah var biliyorum
Dine yönelmeye başladım ama nerden nasil başlayacağımi bilmiyorum 🥹
ilk önce bu güzel kararı verdiğin için kendinle gurur duy sonrasında gün içinde en basit günah sayılan şeylerden kaçmaya çalış doğru ol dürüst ol yalan söyleme kin tutma hasetlik etme dedikodu etme kurallara uy sonrasında namaza başla yavaş yavaş sen ne kadar günahlardan uzaklaşırsan din sana o kadar güzel hissiyatlar verirki tarif edilemez şekilde Allah cümlemizi doğru yola iletsin razı olduğu kullardan eylesin.
Namaz kılmakla başla nereden nasıl başlayacağım demişsin bence namaz her şeyin başlangıcı inşallah iyi bir kul olmayi nasip eder Allah sana tabi senin de cabalarinla.
Cevap
13Cevap
Bu konuda erkeklerden yardım almanı önermem. Farz olan bir ibadet işin namahremle muhattap olup harama yaklaşmaya gerek yok. En kötüsü chatgpt ile konus
ricam odur ki, okuduğun surelerin anlamlarını da öğreniver.
Bismillahla başla. Bismillah her hayrın basidir. Her ayetin her gizem adımın basidir. Bismillah dediğin her işte hem daha huzurlu hem daha istikrarlı olursun.
İlk önce nefis nefsine sahip çık
Sonra artık namaz kılma isteğin hep olsun
Ben yardımcı olayım dicem de ne kadar inanacan bilemem
Kilam boşuna kuranda 3 uygulamada 5 bir sorun var caiz değil bence kılma.
soruların vs olursa ben burdayım
Nerden başlarsan kâr senin için niyetin önemli
Üç gün sonra bırakırsın
Her yer kendinde biter
Allah yardımcın olsun
Allah hidayet versin
her konuda
Çok güzel bir şey
Olur yardımcı olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?