Arkadaşlar lise hayatınızda hiç piskopat bir coğrafya ogretmeniniz oldumu ya da herhangi bir öğretmen?

Coğrafya öğretmenim Y. K çok tuhaf bir adamdı sadece beni değil tüm sınıfı aşağıliyordu. Bir arkadaşım vardı onu özel derste testi cozemiyor diye asagilamis hakaret etmiş. Adam çok da değişik veli toplantisinda fred cakmaktas tişörtü giymiş bide 11. sinifta şöyle bir olay yasadik milli parklar ile ilgili video izleyip hocaya anlatcaktik ödev olarak tek ben yaptım ödevi anlatırken işte bitki örtüsü böyle falan banklar var insanlar yoruldugunda oturup dinlemiyorlar falan diye saçma bir olayını anlattı bana birinin evine gitmişler cekyat acilabiliyor diye hava atmış gittikleri kişi banada bu olayı anlattı falan bana 5 yaşında çocuk gibi davranıyorsun falan dedi bu olaydan sonra patladim hep de idare ediyordum artık dayanamadım zaten öylesiniz dedim o kadar laf etti sonra ben gittim izin almadan arkamdan şöyle demis ben bir şey yapmadım arkadaşlar tüm canım beni buluyor diye ve adam gerçekten ruh hastası konuşma diyor konusmuyoz konusmayinca konuş diyor.

Arkadaşlar lise hayatınızda hiç piskopat bir coğrafya ogretmeniniz oldumu ya da herhangi bir öğretmen?