Bayanlarda nedir bu yabancı damat takıntısı?

Bu ülkemizin güzel ve bir o kadar şirin bayanlarımızın yabancı eş takıntısı nedir?

Kimileri yok Türk erkeklerinden daha iyidir, yok daha romantiktir, yok daha bağlıdır falan diyor...

Bu görüşleri paylaşanlar, hayatınızda kaç tane yabancı erkek tanıyorsunuz yakinen?

Aramızdaki fark ne? Yoksa..;
1. Yabancı eşinizle tatil vs... gibi yerlere gittiğinizde size birisi asılsa eşinizin birşey dememesimi? Yoksa aaaa eşimi çok beğendi demesimi iyi gelir?
2. Romantiklik der gibisiniz? Çok fazla yabancı film izlemeyin bayanlar, zira herşey beyaz perdede olduğu gibi değildir... Bknz bizim filmlerimizdede çok romantik olabiliyoruz.
3. Sahiplenme mi? Bir Türk erkeği kadar kimse yuvasını ve ailesini sahiplenemez...

Emin olun daha çok madde sıralardım sizler için. Ama şunları söylemek gerekirse...

Biz Türk erkekleri eşimizi sonuna kadar kıskanırız. Kıyafetinize karışırız, çünkü sadece aile ve eş deriz. Sadece bize o denli güzel gözükün isteriz. Birisi size değil asılmak yanlışlıkla gözünmü kaydırsa. Retinasını söker eline veririz. Romantiklik mi diyorsunuz? Karşılığında siz ne veriyorsunuz? Sadece cinsellikle aşk olmaz... Bir tatlı kelam ağzınızdan dökülü veriyor mu?

Gelelim yabancılara. Bir kaç madde yazdım peki nereden biliyorum? Benim eskiden yaptığım işim gereği yabancı bay, bayan yabancı arkadaşım çoktur. Bayanlar olanlar Türk erkeklerini muazzam bulurken bizim halis muhlis Türk kızları kendi milletinin erkeklerini hor görür... Ki yabancı bayanlar bile kendi milletinin erkeklerinden nefretliklerini sürekşi dile getirirler... Peki ya kıskanma olayına gelelim. Örneğin, ben mağazada çalışırken etek pantolan giyen eşi yanımızda soyunuyor ve eşi gıkını çıkartmıyor ve elemanlardan birisi kadınla ilgilenince eşimi beğendi diyor.. İstediğiniz buysa. Evet siz yabancı damatları seçebilirsiniz...

Peki saygıdeğer hemcinselerim. Sizlerin nacizane görüşleri nelerdir?
Bayanlarda nedir bu yabancı damat takıntısı?