Hani bir tabir vardir ya erkekler cit kirildim kizlari sever diye. Yani erkegin sefkat damarini kabarttigi icin gucsuz gozukenlere bi tik fazla zaafi olabilir minyonlarda oyle gozukuyor. Tabi her erkek ayni degil genelleme yapiyorum.
Ben düşünüyorum benim boyum 1.74 benim boyuma yakin biri olsun ince belli olsun isterim mis gibi olur minyon takıntım yok kardes gibi yaninda gezecek birini cok istemiyorum
Çoğu Erkek nefes alan her canlıyı ister ama o erkeklerin erkek olduğundan süphe ederim zaten kızlar o tip erkekleri sevmiyor. Genelde kısa boylu erkekler kısa boylu kız istiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben erkek olsam minyon sevmem yani. Sevenin de boyu kısa zaten, sen bakma minyon kadın seviyorum dediklerine. Uzun sevseler olacak sanki, peh.
Hani bir tabir vardir ya erkekler cit kirildim kizlari sever diye. Yani erkegin sefkat damarini kabarttigi icin gucsuz gozukenlere bi tik fazla zaafi olabilir minyonlarda oyle gozukuyor. Tabi her erkek ayni degil genelleme yapiyorum.
Ben düşünüyorum benim boyum 1.74 benim boyuma yakin biri olsun ince belli olsun isterim mis gibi olur minyon takıntım yok kardes gibi yaninda gezecek birini cok istemiyorum
Çoğu Erkek nefes alan her canlıyı ister ama o erkeklerin erkek olduğundan süphe ederim zaten kızlar o tip erkekleri sevmiyor.
Genelde kısa boylu erkekler kısa boylu kız istiyor.
Minyon kadin veya özel bir fizik aramam. Karakteri, kalbi onemlidir. İçsel güzellik, güven telkin eden kadın esas.
bende öyle bir takıntı yok sadece 165 olması biraz sıkıntı ama olsa da önemli değil takılmam
165 altı*
Küçük oldukları için şirin ve sempatik gçrünüyorlar.
Minyon olunca havaya fırlatıp sevmesi güzel oluyor bebek gibi ondan 🤣
Boyum kısa olduğu için o düşünceyi savunuyorum. Kadınlar da uzun boy seviyor
Minyonu uzunu kısası farketmez gönlü güzel olsun benim için
İlle de minyon gibi derdim yok. Hatta boyuma ne kadar yakınsa o kadar iyi olur
Şahsen öyle bir takıntım yok.
Herkes öyle der tersini yapar :)
Çünkü daha tatlı sevimli şirin oluyorlar :)
bununla ilgili çok söz var
Ben minyon sevmiyorum
Boyum 190 civarı ama 155 kız 🖤
Kadınlar da uzun boylu istiyor
Bence her kadın güzeldir
Daha tatli oluyorlar
hiçsevmem
Yok öyle bir takinti
Çok tatlılar ama 😊