Trafikte kavga?

Polis veya avukat abilerim ablalarım yorum yaparsa veya bilgisi olan kişiler daha hoş olur ama tabiiki sizde yapabilirsiniz motor kullanırken trafikte kırmızı ışıkta arabaları sollayarak en öndeki arabanın önüne geçtim ve en öndeki araç sürücüsü korna basarak kötü söylemlerde bulundu (ana bacı küfür etti) benim biladerimde yani artçım ona söylemlerde bulundu üstümüze çıkacaksın bla bla çocuğu diye sonrada yeşil ışık yandıktan sonra araç sürücüsü benim motoruma arkadan çarptı ve motorumun önü kalktı ama Allah’a şükür yeni öğrenmedim dengede durup düşmeden kurtuldum bende sinirime hakim olamayıp araç sürücüsü yanımdan geçip giderken aynasına yumruk attım ve aynasını kırdım (araçta pahalı sıkıntı o) ve sonra herkes kendi yoluna gitti benim motorumda bir şey yok ama herifin aynasını kırdım ama oda beni düşürmeye çalıştı belkide biryerlerimiz kırılacaktı düşseydik herneyse eğer bu eleman beni şikayet ederse bu muhabbetin sonu ne olur ceza alır mıyım? (Boş yapmayın bilgisi olmayan geçsin veya adam akıllı cevap versin)
Trafikte kavga?