Sizce en kötü ölüm nasıl ? Yanarak, Parçalanarak, Boğularak, Donarak, Vurularak..
Cevabın nedir?
Ölüm ölümdür her zaman nasıl oldugu önemlıyse bız buna karar veremeyız, alnımızda ne yazıldıysa öyle olcak . Herkez güzel bir ölüm ıster en onemlısı de imanla ölmek ıstese de bu her zaman mümkün degıldır . Allah herkeze son nefesınde kelıme -i şehadet getırmeyı nasıp etsın dıyorum .
Bana gore en acı ölüm günlerce acı çekerek sevdıklerının gozu onunde olmektır , cunku o zmn ne kadar sevdıklerımızın yanımızda olmasını ıstesek te o acılı haldeyken onları ağlayan gozlerle gormek ıstemezdık bı yandan . Ölüm herkez icin acıdır. En guzel ölüm dünyada kulluk gorevlerını yerıne getırıp için rahatsa ölümden de korkulmmaz o zaman .
En kötü ölümler - boğularak, boğazı kesılerek, ve yanarak ...14 Yorumla
En İyi Cevaplar
Vurularak öldügümüz zaman sadece anlık çekeriz acısını.
Donarak öldugumuz zaman soguktan vücudumuz uyuşur pek bırsey hıssetmeyız.
Bogularak öldugumuz zaman 1 2 dakıka bogazımız yanar oda pek kotu dgl.
Parçalanarak öldugumuz zamanda bıyerımız parçalansın zaten öluruz :D
Ama yanarak çook kötü.dusunsene kıbrıtten korkarız elımız yandıgında soguk su tutarız.butun vucudumuzun yandıgını dusun :(10 Yorumla
Diğer konusunda 875 cevap paylaştı. Parçalanarak... geçen yıl şahit oldğum olayı anlatym sana anayolda son surat halde giden motorsikletn virajdan dönerken kontrolünü kaybedip karşı şeride uçup diğer aracın kaportasnn biranda açılmasyla çarpma etksyle boynun kopması ve yola saçılması benim için en trajedk bi gündü...
03 Yorumla
+1 yılen kötü kalp krizi :) bunu araştırmıştım. donarak ölüm ise en kolay ölüm diye geçiyordu
12 Yorumla- +1 yıl
çünkü donma sırasında uyuyor olursun.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
72Cevap
+1 yılen iyi ölüm şiddetli ve bir anda olandır çünkü en az acı o zaman çekilir..mesela yüksek bir yerden düşmek acı hissedilmez yere temas ettiğin ilk bir saniye içinde ölürsün..yada büyük bir ağırlığın altında kalmak ağırlığın sadece kafana temas ettiğini hissedersin ve ölürsün..sinirler şiddetli acıyı kaldıramaz ve sinirler o acıyı beyne iletene kadar vücut ve beyin çoktan ölmüş olur...
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle Yüce Allah ölümünde herkese hayırlısını nasip eylesin. Ne ölümler var çok feci şekilde oluyor bazı insanlar da yataklarında ailesi tarafından bakılarak huzurlu bir şekilde ahirete göç ediyor... Yanmak ama en kötüsüdür heralde. Yüce Allah düşmanımın başına vermesin
00 Yorumlageçen sene boğularak oldum cok kotuydu bu sene parcalanmayı dusunuyorum
42 Yorumlasıcan farelerini üstüne atcan etlerini tek tek ısırcaklar canını acıta acıta öldürcekler tek tek tırnaklarını cekceksin öldürürken yüzüne kezzapda dök organınıda baltayla koparıp kescen kulagının birinden sisi sokcan digerinden cıkarcan ölcek oh rahatladım :D
00 YorumlaDiğer konusunda 902 cevap paylaştı. İşkence edilerek. İlk pipini koparcaklar falan sonra meme uclarını elini keserler sonra ayak parmaklarını en son düşlerini söküp agzına kezzap dökerler gözlerinide söktükten sonra umarım artık öldürürler
03 Yorumla- +1 yıl
o ne be içim karardı yaşayan var mıdır böyle bişeyi acep /:
dalgıçlık yaparken yanan ormanı söndürmek için su alan helikopterin su tankının içine girdikten sonra metrelerce yükseklikten düşüp bir çok kemiğin kırılmasından sonra bilincini kaybetmeyip yanarak ölmek :(
10 Yorumlanasıl olursa olsun evladının senden önce öldüğünü görmek hergün her an ölmek demek en kötüsüde bu sanırım...
20 YorumlaÖlümün türü fark etmiyor. Ne yaparsan yap ister ateşte yanarak öldüğünü düşün, ister buzde donarak. Soluk alamadığın için boğularak ölürsün, yani nefessiz kalırsın. Tüm ölümler boğularak olur.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük konuşmamak lazım ama sözgelimi havada uçağın motorunun bozulması sonucu okyanusa düştükten sonra su yüzeyinde bir koltuk parçasına tutunup yaralı şekilde yardım gelmesini beklerken bikaç saat içinde bilinicini kaybederek ölmek.Düşünsene uçsuz bucaksız okyanus bi de koltuk parçası.Her an bir köpek balığı saldırısına uğrama korkusu da cabası(Olaya farklı bir açıdan yaklaşayım dedim:)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılooo yesss köpekbalığı öcüüüüüüüüüüü :D
vurarak öldürüp , parçalayıp parçalarını yakıp denize atmak . allahım sen koru
10 YorumlaDiğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. en kötü ölüm şekli uzun süre çok acı çekerek olan...
yanarak belki,boğularak belki,donarak belki...13 Yorumla- +1 yıl
Donarak değil. Melek ölümü diyorlar ona ve hiç hissetmiyorsun. En güzeli donarak ölmek.
- +1 yıl
Ben buz tırmanışları yaptım. Hipotermi tehlikesi geçirdim. Emin ol hiç öyle oturup beklemiyorsun. Sabaha kadar vücudunu sıcak tutmak için odun kesiyorsun, yürüyüş yapıyorsun falan...
Durduğun an uykun gelir ve donarak ölürsün.
Pokemon'da böyle bi' sahne vardı o geldi aklıma ^.^ - +1 yıl
ı ıh. Güzel bi' şey =)
Sen genede ölme.^.^
bir yandan parmaklarını kerpetenle koparırlarken topuklarına çivi çakılması aynı zamanda cinsel organın jiletlenmesi bütün bunlar olurken kafatsını kesip beyninle oynarlarken ölmek .off testere senaryosu yazdım
01 Yorumla
+1 yılAslinda bu dünyada yasayarak canli bir ölü oldugunu bilmek en kötü ölümdür...
ölümün iyisimi var tanri askina? kimse ölmek istemez, hemde hicbirsekilde ama baska caremiz yok ki ölümü beklemekten.00 YorumlaBoğularak bence. Oksijenin kıymeti de o zaman anlaşılıyor... Yanarakta ölmek çok acı olsa gerek. Tüm vücudun yanıyor. Acıyı hemen hemen tüm vücudunda hissediyorsun
00 Yorumla
+1 yılen kötü ölüm,hemen gerçekleşmeyendir.mesela boğularak ya da işkence ile.en kolay ölüm ise idam diye biliyorum.ip boğazı sıkıştırdığında direkt ölüyorsun.O çırpınmalar bitkisel hayat sırasında oluşuyor.
00 Yorumla
+1 yıltecavüze uğrayıp canlı canlı kolunu bacağını kestikten sonra yüzüne biraz kezzap atıp aleve verirlerse en kötüsü olur kanımca
01 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya o nasıl soru:(
hepsi çok zor, Allah yaşamın da ölümünde en güzelin nasip etsin11 Yorumlabilmem denmek lazım sanki :D
Ama parçalanarak ölmek en kötüsüdür die düşünüyorum.
Düşünsene defnedecekler ama parça parçasın yıkamak ayrı sıkıntı kefenlemek ayrı sıkıntı... Aile için ayrı bi yıkım...00 Yorumla
+1 yılhepsi sanirim,aci cekmeden ölmek isterim.. insallah Allah hepimize aci cekmeyecegimiz bi ölüm nasip eder! ama en kötüsü yanarak sanirim...
10 YorumlaYanmanin cok kotu bir his oldugunu duydum ama yanmak ve bogulmak arasinda gidip geliyorum su seceneklerden.
00 Yorumlao değilde öenmeli olan YAŞARKEN KALBİMİZDE ÖLENLER..
20 Yorumlayanlışlıkla yemeğin boğazında kalarak ölüm
düşerek başını vurularak ölüm
kısacası hiç beklenmeyen anda çok saçma bir sebeoten ölmek
işkence edilerek de ölüm vb.00 Yorumla- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanarak ölmekten çok korkuyorum çok feci bişey olsa gerek :(
10 Yorumla Her ikiside ayni derecede kötü..Ve insan nasil ölürse, öyle dirilirmis ya..Bilemiyorum..Ölümden gercekten korkmak gerek!
00 Yorumla
+1 yılYanarak ölmek çok kötü olurdu sanırım..
Ölenlere sormak lazımda bulamayız ki00 Yorumlaen kötü ölüm türk askeri olup pkk gibi kalleşşin mermisiyle ölmek...bu ölümü Rabbim nasip etmesin hiç bir türk evladına
20 Yorumla
+1 yılbenim için en kötü ölüm onsuzluk o yokken bn zaten oluyum yasamıyorum
00 Yorumlabir dalgıcın yangın söndürme helikopteri tarafından denizden suyla birlikte emilerek yangın yerine boşaltılarak ölmesi..
01 YorumlaDeprem sırasında enkazın altında kalarak, 7-8 gün aç, susuz can çekişmek.
10 Yorumla
+1 yılOkuldan kaçarken tellere oturarak.
13 Yorumla- +1 yıl
Düşünsene :) 1000 kişilik okul ve sen ...
İnsanları karanlık bir odaya kapatıp. Hiç bir ses duymadan hep aynı şarkıyı dinletmek. Yemek,su yaşam malzemesi vermemek.
10 YorumlaKulağından giren şırınga , beynin içine delip geçerek diğer tarafa ulaşan iğne ucunun , şırınganın içindeki havanın pompayla kafatası içine boşaltılması fena işte o ölüm fenaaa
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHımm bi çin işkencesi ölümü vardı.Kolları ve bacakları kesiyolar köpeklerin önüne atıyorlar :) Kan kaybından ölmüyosun tabi
01 Yorumlainsanın elini kolunu bağlayıp işkence yaparak öldürmek en kötüsüdür.
00 Yorumla
+1 yılÖnce boğarlar emin olmak için vururlar sonra parçalarlar dondurucuya atarlar ardından çıkarıp yakarlar :s çok kötüüü...
00 Yorumlayavaş yavaş bir insan tarafından kesilmek
tek tek
parmak,kol,penis sen canlıyken ve bilincin yerindeyken kesicek tek tek
sende izleyeceksin00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. yanarak ama her şeyden öte imansız gitmek en kötüsü.
00 Yorumla- Diğer konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılÖlümün iyisi kötüsü olmaz ki.
İlaç alıp canına kıysan bile can verirken acı çekersin.00 Yorumla Yaşamadım ama ölenlere soracak olursak; En güzeli donarak, en kötüsü ise yanarak ölmekmiş.
00 YorumlaDiğer konusunda 326 cevap paylaştı. 1.Yanarak ölmek, çok acı verici gibi görünüyor.
2.Boğularak ölmek de çok korkutucu.00 Yorumla
+1 yılSolaryumda yanarak, bi filmde görmüstüm çok igrenç bisey
06 Yorumla- +1 yıl
çiktiklarinda zenci gibilerdi
- +1 yıl
hehe gir canim sende kilitli kalacaksin diye bisey yok :D
- +1 yıl
o filmi bende izlemiştim, kabul edicekmisin?
elektrikli sandalyede ölmek kafana sünger falan koyuryolar yeşil yoldaki tom hanks gibi
04 Yorumla
+1 yılAcı çekerek
Günahlarının seni götüreceği yeri bilerek
Mutsuzca ölmek00 Yorumla
+1 yılayirt edemedim valla..o saydiklarinin hepsi icimi ürpertti
00 Yorumla
+1 yılEn tatlisi donarak derler ama hic olmedim bilmiyorum evvelki hayatlari da hatirlayamadim simdi
00 Yorumla
+1 yılalevler arasında yanarken aynı anda da silahla vurulmak bir taraftanda kol bacak kopsa fena olurdu heralde...
00 Yorumlasiz baybutlu ile ispirli nin hikayesini bilirmisiniz
02 Yorumlaölüm deediğin nedrr gülüm sen senin için yaşamayı göze aldım ayık ol :D
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi de ağrı lı yavaş ölüm hepsi de aynı derece ama donarak daha ii hiç değilse vücud bozulmaz
00 Yorumla
+1 yılyalnızlıktan, suda bolarak, ateşte yanarak ws.
12 Yorumla
+1 yılhepsi de ayrı ayrı kötü ayrım yapması zor diyorum ya:(
00 Yorumla
+1 yılişkence gördükten sonra ailenin gözü önünde öldürülmek
00 YorumlaYanarak denir ama ondan daha acı veren bişey varmış;
Derinin üstü hafifce soyularak kişi tuzlu denize atılır.(Çin işkencesi)
Düşüncesi bile kötü.00 Yorumlaölümün hepsi kötü gidecegin ver nasil olsa kara toprak!
00 Yorumla
+1 yılyalnız ölüm tekbaşına ve kimsesiz bir ölüm en beteridir bence
00 Yorumlaallah korusun da düşen konteynır ın altında kalarak, bedeniniz içinde ayaklarınız dışarıda
00 Yorumla
+1 yılboğularak bütün organların patlıyomuş
10 YorumlaDiğer konusunda 330 cevap paylaştı. Asılarak,günah ve cezalarının karşılığında..
40 YorumlaKolay Ölmek yok zor ölüm var . Can çekişe çekişe ölmek .
00 Yorumlameslek icabı ölümün her çeşedini gördüm en iğrenci suda boğulan ve yanan cesetlerdi ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım