Nevruz paylaşımı yaptım aman yapmaz olaydım. Direkt saldırma moduna geçiyorlar, kötü gözle bakıyorlar. Bir kaç mesaj aldım bu paylaşım ne böyle? Tarzında
Neden böyle insanlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nevruz paylaşımı yaptım aman yapmaz olaydım. Direkt saldırma moduna geçiyorlar, kötü gözle bakıyorlar. Bir kaç mesaj aldım bu paylaşım ne böyle? Tarzında
Neden böyle insanlar?
Sarı-kırmızı tuvalet kağıdı paylaşmışsan veya terör sempatizanlığı yaptıysan her türlü saldırıyı sonuna kadar hak ediyorsun. Ama NEvruz'un Türkler'e ait olduğunu tasdikleyici yönünde paylaşım yapıpta ona rağmen saldırıya uğramışsan onların ayıbı.
Terörle alakalı tek bir şey yok. Arkada şarkı, eğlenen insanlar vardı. Ve bir de bir partinin bayrakları vardı ama benim kötü niyetle paylaştığım bir şey değil. Bahar kutlaması adında yaptım
Cevap
4Cevap
Nevruz dedikleri Türkün bayramı itin bayrami değil demir dağı delip ergenekon çıkışının kutlanmasi ama arap sevdalısı hainler bilmez
Nevruz Türk'ün bayramı niye rahatsız oluyorlar ki nevruz adı altında paçavra mı paylaştın yoksa
Kürtçe pankartta gözükmüş bir kısımda ondandır heralde 😮💨
Nevruz Türklerin bahar bayramıdır. Ne var bunda?
Bazı kitleler başka yöne çekiyorlar da
İnsanlarn her dedgni ciddeye alırsan böyle ohooo
Doğru her şeyi çok ciddiye alıyorum ama sırf onu paylaştım diye bana başka gözle bakılmasını istemem. Tepki verenlerden biri de sevdiğim bir büyüğümdü yani
Pkkli tespit edildi
Senin gibiler yüzünden bu haldeyiz
Apoculara ölüm
orada haklısın da. Faşistlere de ölüm
Ben amerikancıyım aslında ha
😒
İnsanları takma
Aldırma onları sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?