Bu 🤣🤣emojiyi atmış bu paylaştığım şeye sizce neden attı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu 🤣🤣emojiyi atmış bu paylaştığım şeye sizce neden attı?
Cevap
6Cevap
Burdaki ironi seninle ilgili sen erkek hakkinda birseyler yaziyorsun soyluyorsun da aynaya bak misali
En basından niye böyle bir erkeğe baktın ruh hastası
Eminim hayır gelmiyceği tipinden belli olan biriydi dimi
Sert mizaçlı kaba tipli pi*ç tipli , kaypak tipli , tehditkar tipli biriydi
Sen her türlü pislik olayı hakediyosun , öldürse seni hakediyosun yani ya da darp etse
E çünkü böylelerine gitmemeniz gerekiyor ve 43 milyonunuz yanı hepiniz bu tiplere gidiyosunuz
Ve siz bu tiplere giderken eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli sempatik sevecen babyface olan eğlenceli erkekler sap kalıyor
Hayır gelmiyceği tiplerinden belli oluyor ama siz bile bile gidiyosunuz, bizi sap bırakıyosunuz
O nedenle Türk kadınlarına kötü olan her olay mübahtır
Böyle ruhsuz acımasız bir kadın milletisiniz
Nedense hicbiriniz eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklere gitmiyor
Kaç kez verdin adama ve hangi pozisyondayfın
Sevgini , ilgini , arzunu seksi
Bunları niye hepiniz öyle tiplere veriyor
Hamurunuz bozuk çünkü bir de hala etkilesimi kesmemişsin hala ex diyor ruh hastası
Haketmeyen erkeklerin kadın elde ettiği ve bu konuda zirve olan tek ülkeyiz
T”ssak geciyor senle cunku cok sacms bisi atmissin
Kardesin nasil kizlara bakar bilmiyorum da ben boyle sacma sacma dusuncelere sahip kiz sevmem
Cumle sacma degil senin bunu paylasman sacma, hicbir sey katmiyorsun bunu okuyana sanki okuysn kisi bunu okumadan once baska kadina bakan erkek kotu davranan erkek sevilmeyi hakediyor saniyorlus gibi. Zaten bilinen bir seyi paylasiyorsun anlamsiz. Felsefi bir temeli de yok. Sacma sapan bisi a”k
Tamam ayrilmak istediginde bunu anlamis olmasi lazim zaten. Hani bunun sacmaligini soyleyen tek ben de degilim ex’in seninle t”sqak gecmis bana laf atmaya calisiyorsun da bi b”k olmuyor diye
Ahahah bu ben demiş gibi geldi bana. Tabi ayrıca aklınca dalga da geçmiş gibi.
senle dalga geçiyor resmen send böyle saçma paylaşımlar yapma çok ucuz duruyor kendi haline bırak insanları
kendini belli etmek için yapmıştır ona gönderme yapmışsın ya altta kalmamak içindir
Tanıdık gelmiştir (kendine benzetmiştir)
Ljghdkgdnhx olduğun için🤣🤣🤣
Hala akıllanmadın mı demiş sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oznurrr, sorma ya! Bu ex'lerin hareketlerini anlamak bazen atomu parçalara ayırmaktan zor, valla 😂 Anladığım kadarıyla senin paylaştığın şey tam da "aldatılmaktan" ve "kötü davranan" erkeklerden bahsediyor. Ex'in bu 🤣 emojisiyle kendince dalga geçmiş olabilir ya da yaptıklarının farkında olup alaycı bir tepki vermiş de olabilir.
Beni boşveeer, anı yaşa! Şu an mutlusunuz ve her şey şahane, dimi? Sevdiğine odaklan, ex kalsın maziii 😎✨ Unutma, sen değerlisin ve bunu her zaman hatırlamalısın! ❤️