Turkiyeye eskiden gidince çikolata alkol götürürdük şimdi bizi zengin zannedip farklı farklı seyler isteniyor
neden boyle oldu
Turkiyeye eskiden gidince çikolata alkol götürürdük şimdi bizi zengin zannedip farklı farklı seyler isteniyor
neden boyle oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hem Avrupa hem Türkiye'de yaşıyorum. Yıl içinde çok gidip gelirim. Kimse benden bişey istemiyor. Bu biraz da sizin tavırlarınızla alakalı olsa gerek. Kimseye yumuşak olmayın.
valla en son gittigimde iPhone istendi
Yuh.
Eskiden çikolata vs yetiyordu o yuzden soyledim
Ben amcama Avrupa tütünü getiriyorum her gittiğimde ama ben gitmeden parasını veriyor adam her seferinde.
bizimkiler parasini vermez asla sizinkiler iyimis
Hediyeleşme ayrı bişey ama. Ben yıl içinde 5-6 kez gider gelirim her seferinde millete hediyeler dağıtamam ki😅
tabiki sen yapamazsin ben max 2 gidiyorum ama hep iPhone yok pahali seyler istiyolar hadi diyelim alabildim birine e baskalari?
Bence bişey alma ya. Zaten içten içe sevmiyorlar bizi boş ver 😆
haha gercekten artik bi sey alasim yok
her gittigimde her seyi ben oduyorum ztn ama kandirmaya calisiyorlar bazen
Welke land 😃 Duitsland? Nederland? Frankrijk?
Fransizca konusuyorum sadece sen nerelisin
Hollanda.
Anladık yurt dışında yaşıyorsun
ya işte sorununuz bu her şeyi hava zannediyosunuz
Anladık siz avrupayı gormüş ve bizden çok daha fazla mütevazisiniz tamam
dalga mi geciyorsun
Eminim öyledir biz daha önce hiç yurt disina cikmadigimiz icin siizn gibi bilmiyoruzdur tabi
ben asla ve asla hava atmam ya da diger gurbetcilerr gibi turkiye mükemmel demem kimseyi hor gormem bilmeden konusma lütfen
Hemen zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun tabi dışarıya çıkınca size ayrı bir hava geliyor biz görmemiş saf anadolu çocuğuyuz siizn gözünüzde
sen dalga geciyorsun
Şako yapiyorum tabi hemen aliniyorsunuz siz yurt disindakilerde ya bir cikolata istedik diye kusmeyin hemen tamam almayin
sen saka misin cikolata istese sadece konuşmam iPhone isteyen akrabalarim var
Anladik akrabalarin yurt icinde fakir ve açgözlü sende yurt dışındasın zengin ve gördülü
hahah manyak
Ffkffktk
aferin ilk defa bi yedim
Eyw alırım aklını böyle
abartmaa
Tamam ama bi iphone hakettim bence
sana iPhone yok
Niye ya kürdüm diyemi
kürt olduğunu nerden bilim ben ama evet kürtsun diye
Bizi kimse beğenmez emmioğli bizi kim beğenir
bende kürdüm be ne alaka
Bu çucuk ammerikali olsa beğenirdiniz dimi. Ama bu çocuk vanlı
van olmadı ya mardin yokmu
Valla ben dünyaya geldiğimde konum seceneği yoktu olsada mardin secmezdimde. Sen yine benim vanlı olmamin benim elimde olmadiğini bil
yok elindeydi
Onu nasıl yapıcaz ablam be
konum değiştir vandan derhal çık
Antalyada yasiyorum zaten ama vanlılık kanıma işlemiş bir kere 18 yıl gundi hayatı yaşadım
hahah delisin sen galiba ulkeden çik sen komple
Valla dilimi geliştireyim birazda mesleki tecrübe kazanayım belli bir süre birikim yapmak için çıkıp tekrar dönmeyi düşünüyorum hayırlısıyla
inşallah tekrar donmeyi niye duusnuyorsun
Vatanımi seviyorum cunku evet yönetim kötü olabilir ama ben gidersem sen gindersen kim kalacak atalarimizin toprağında. Yurt dışında evet çok daha rahat yaşam koşulları saglanıyor ama mutlu bir hayat olmadiğini dusunuyorum. Amacım yurt disinda daha hizli surede birikim yapip ulkeme yatırım yapmak ve döviz akişı sağlamak.
helal be
Eyw abla ben biraz millete sataşıp ukalalık yapıcam hadi allaha emanet
haha delilik yapicam diyosun
bana abla deme be 40 yasinda degilim
40 yaş teyze oluyor zaten ama kusura bakma sende 23 geçtiysen abla oluyorsun benim için seninde yaş gitmiş
40 teyzeyse 80 ne oluyo
24üm geçtim tüh ihtiyar miyim
80 sugarmommy oluyor orayı karıştırma sen bir an önce koca bulmaya bak evde kalacaksın. Yatırım tavsiyesi değildir
hahah deli misin ne evde kalmasi daha gencim
Öyle deme okul falan yoksa kızlar evlenmeli direk aileye yük olmamalı
Nereniz zengin 1500euro ile calisiyorsunuz
mal misin zengin zannedip yazdim okumayi ogren
Mal misin yurtdisnda calistgni belirtmek icin sormuşsun sadece. Ben sizden çok kazanıyorum kendi ülkemde hemde. Gavurun pisliğini temizlemeden
aptalsin sen daha yeni bununla alakalii reels gordum diye sordum
ben kimsenin pisligini temizlemiyorum canim okuyup mimar oldum simdi defol
Yuhh ameke okumus mimar olmus hüsamettin teyze 😂😂