Hayatim ikiye bölündü bel fitigindan önce ve sonra diye. Ağrı içinde kıvranıyorum, kuyruk sokumuna doğru büyük bir fıtık var oturdukca sinirlere baskı yapıyor daha 29 um ameliyat olmak istemiyorum. Fizik tedavi gördüm, egzersiz yapıyorum, arada bir iğne yiyorum ama böyle böyle nereye kadar.
Surekli bacaklarınızda bir ağrı olduğunu düşünün gece gündüz fark etmeksizin. Uyuşma ve karincalanma da cabası.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cereyanlı soğuk bir yerde mi kalıyorsun sürekli fizik tedavi spor o durumda fayda etmiyor veya fazla bir stresin mi var
Aile evinde yaşıyorum hala, tek başına bir stres unsuru.
İlk başta fizik tedavi denemelisin yattığın yatak ortopedik olmalı çok fazla ayakta kalmamaya çalış ben 15 16 sene çektim sonra ameliyat oldum
Çok oturunca da ağrıyor, ayakta zaten topalliyorum ne yapacağımı ben de şaşırdım. Hayat kalitem yüzde 70 düştü.
Fizik tedavi mutlaka dene bacaginda çekme akşama his kaybı var mı
Fizik tedavi oldum ztn 25 gün gittim
His kaybı yok ama surekli bir ağrı ve çekilme hissi var
Fizik fayda etmiyorsa ve çekme varsa ameliyat düşünmeye basla çekme ile beraber bacakta his kaybı ve incelme de başlıyor
hangi iğneleri yiyorsunuz?
tek mi , karışım mı?
Karışık
iğne tedavin bittimi.
toplam kaç tane?
Babam ve annemde var sol ayak çok sıkıntı yürümekte zorlanıyor öyle bir şey ki tedavisi de yok doğru düzgün allah yardım etsin zor gerçekten
Hiç sorma topalliyorum bende
Ayağında bir şey mi var diye soruyor herkes , halbuki hicbir sey yoktu. Ama fitiktan dolayı ayakta bile kisalma oluyormus
Çok zor cidden sana doktorlar ne dedi
4 farklı doktora gittim. Yaşım ileri olmadığı için ameliyat önermediler
Aynısı bende de var 4-5 senedir ama bacakta vuran ağrı keskin bir ağrı değil alıştım gibi günlük yaşantımı etkilemiyor
Ya beni adeta felç eden bir ağrı
Üstünde giysi olsun sıcak su torbası koy işe yarar
Ameliyat ol ilerlerse Allah korusun felç olursun.
Geçmiş olsun kötü bir durum