Diğer Günaydınlar KS ahalisi sabah şerifleriniz hayırlı olsun. Uykumuzu aldık mı bakalım 😊? Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 412 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Güncellemeler1 yıl Gününüz nasil gecti benim çok yorucu ve yoğundu 😒💫 Günaydınlar KS ahalisi sabah şerifleriniz hayırlı olsun. Uykumuzu aldık mı bakalım 😊? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. Günaydın daha hiç uyumadım 1 2 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Sende mi Barış? u Barış_LonelyForever 1 yıl Maalesef ama uyurum birazdan şimdi gece uyuyamıyorum da pek
DorothyFoster Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Valla güne çok hızlı başladım bugün uykumu alıp almadigimdan emin bile olamadan direkt sarma yapmaya başladım lokanta için az önce bitti. 1 2 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Ellerine sağlık sarma yorucu geçmiş olsun canım bitirmişsin DorothyFoster 1 yıl Sağolasin 🌸
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 649 cevap paylaştı. O kadar oyun oynadık ben nasıl yorgun nasıl güzel uyumuş ve musmutlu bir pazara uyandım kahve keyfimle 1 4 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Ben uyuyamadım yaa simdidi dışarıdayım gün çok uzun bugün bana😱 Yorumla sarıdilber 1 yıl Niye balım kıyamam uykusuz olur mu öyle hasta olucan 🙏🤗dikkat et biraz kendine de Yorumla Ilerdearse 1 yıl Birde erkenden işlerimi bitirip dinlenencektim evdeki hesap çarşıya uymadı işte Yorumla sarıdilber 1 yıl Hep öyle olur zaten plan yapınca neyse iyi olda dinlen🤗🙏🥰 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Almadım.. Alamadım.. Kahvaltıdan sonra belki biraz daha şekerleme yaparım gibi geliyor bana:)) 1 6 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Yapin yapin iyku iyidir Yorumla Onemortime 1 yıl Dün uykum bölünmesi böyle yapmazdım ama ite 1 saat büyüyünce gece uyku bölündü.. :)) Yorumla Ilerdearse 1 yıl Olsun efenim gün sizin uyuyunuz:;) Yorumla Onemortime 1 yıl Çok haklısınız hanımefendi.. Gün benim.. Bugün sqdece kendime zaman ayırayım bari :)) Yorumla Ilerdearse 1 yıl Peki ayırın havada çok güzel beyfendi: )) Yorumla Onemortime 1 yıl Ben sizi dinledim ve uyudum :)) Yorumla
SapıkKeşiş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Almadık 😑 daha uyumadım 😑 uyuyamadım 😑 bakalım uyuyabilecek miyim 😑 1 8 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Uyursun uyursun 😏 Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl İnşallah inşallah 🥺 ninni söyler misin benim için 🥺 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Uykusunda büyüsun ninni tıpış tıpış yürüsün ninni hadi uyu artık 😅 Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl Uzun uzun olmalı ve sesli söylemelisin 😂 böyle etki etmiyor 😂😂 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Sen kendine göre yorumla iste ablam ninni bu Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl 🥺🥺🥺 Yazdım bunu bir kenara 🥺Patatesli börek, elmalı kurabiye, fındıklı kek, çikolatalı pasta borcu olarak 🤤🤤🤤😋😋😋😂😂😂 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Yaz bakalım sonra bir ara gönderirim Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl 😎😎😎 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyudum uyandım, akşam 9 gibi yine uyudum sahurda uyandım, sabah 7 gibi yine uyudum 11 gibi yine uyandım.. 1 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Günaydın evet şükür aldık tam alamadakta günü kurtarır , ramazanda biraz uyku düzeni bozuldu gibi 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Aldım ama bugün sersem gibiydim. Bildiğin yatakta cilveleştim durdum 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Günaydın henüz almadım. Biraz daha uyumam gerekli. 1 0 Yorumla
Pripiyat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl 5 saat uykuyu 45er dakikadan uyudumDemir gibiyim 1 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 992 cevap paylaştı. Günaydın aldım sayılır ama daha yorgunluk var. 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ahahah akşam soruyu gören ben 😳😳😂🤣 1 2 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Olsun artık güncellemeye cevap yaz sende Yorumla frankejstan013 1 yıl Olur ama çok yoruldum be fazla gezdik galiba 😂🤣😂 hayatımda ilk defa Arjantin'li bir turist gördüm 😂🤣😂 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evet daha yeni uyandım 1 1 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Maşallah maşallah bu saatte uyanmasaydin😅
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl günaydın aldım sen almadın mı 1 2 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Yok alamadım yaa uykum var 😒 Yorumla portakallıjöle 1 yıl uyu hemen kaçmasın Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 983 cevap paylaştı. Günaydın abla eh işte 🤣 1 2 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Dün daha yeni başlıyor ablacığım hadi İyi pazarlar Yorumla m ByBrawo 1 yıl Sağol ablam 😌 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eh işte diyelim canimsu günaydın 🥰😘 1 1 Yorumla Ilerdearse 1 yıl İyi pazarlar dilerim canimcim🥰😍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Uykumuzu aldık da tadımız tuzumuz yok yine 1 2 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Aynen tatsız 😏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😌 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Haberlere bakcaz diye uyumadik 1 4 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Aynen bizdede o durum Cevap sahibi 1 yıl Dur duk yere milleti geriyorlar Ilerdearse 1 yıl Geriliyoruz da sonuc var mi yok kimin umurunda halkın düşünceleri Cevap sahibi 1 yıl Umarim vatandas daha bilincli oy kullanir
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% 1 yıl Diğer konusunda 698 cevap paylaştı. Alınamayan bir uykun var🙄🙄 1 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. uyku muyku kalmadi güzel pazarlar olsun 1 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 554 cevap paylaştı. Günaydın şekerim ❤️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Fena değil gibi😂 1 7 Yorumla Ilerdearse 1 yıl Olsun olsun gün daha yeni başlıyor Bugün pazar😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hava ısınsın da sahile inelim bş deniz havası alalım Yorumla Ilerdearse 1 yıl Deniz havasi güzel tabii almalısın 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aliciiim😂 Yorumla Ilerdearse 1 yıl İyi günler dilerim 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmukabele hamfendi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yattık dinlendik Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aldım 1 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 637 cevap paylaştı. Almadık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Günaydın daha hiç uyumadım
Sende mi Barış?
Maalesef ama uyurum birazdan şimdi gece uyuyamıyorum da pek
Valla güne çok hızlı başladım bugün uykumu alıp almadigimdan emin bile olamadan direkt sarma yapmaya başladım lokanta için az önce bitti.
Ellerine sağlık sarma yorucu geçmiş olsun canım bitirmişsin
Sağolasin 🌸
O kadar oyun oynadık ben nasıl yorgun nasıl güzel uyumuş ve musmutlu bir pazara uyandım kahve keyfimle
Ben uyuyamadım yaa simdidi dışarıdayım gün çok uzun bugün bana😱
Niye balım kıyamam uykusuz olur mu öyle hasta olucan 🙏🤗dikkat et biraz kendine de
Birde erkenden işlerimi bitirip dinlenencektim evdeki hesap çarşıya uymadı işte
Hep öyle olur zaten plan yapınca neyse iyi olda dinlen🤗🙏🥰
Almadım.. Alamadım.. Kahvaltıdan sonra belki biraz daha şekerleme yaparım gibi geliyor bana:))
Yapin yapin iyku iyidir
Dün uykum bölünmesi böyle yapmazdım ama ite 1 saat büyüyünce gece uyku bölündü.. :))
Olsun efenim gün sizin uyuyunuz:;)
Çok haklısınız hanımefendi.. Gün benim.. Bugün sqdece kendime zaman ayırayım bari :))
Peki ayırın havada çok güzel beyfendi: ))
Ben sizi dinledim ve uyudum :))
Almadık 😑 daha uyumadım 😑 uyuyamadım 😑 bakalım uyuyabilecek miyim 😑
Uyursun uyursun 😏
İnşallah inşallah 🥺 ninni söyler misin benim için 🥺
Uykusunda büyüsun ninni tıpış tıpış yürüsün ninni hadi uyu artık 😅
Uzun uzun olmalı ve sesli söylemelisin 😂 böyle etki etmiyor 😂😂
Sen kendine göre yorumla iste ablam ninni bu
🥺🥺🥺 Yazdım bunu bir kenara 🥺
Patatesli börek, elmalı kurabiye, fındıklı kek, çikolatalı pasta borcu olarak 🤤🤤🤤😋😋😋😂😂😂
Yaz bakalım sonra bir ara gönderirim
😎😎😎
Uyudum uyandım, akşam 9 gibi yine uyudum sahurda uyandım, sabah 7 gibi yine uyudum 11 gibi yine uyandım..
Günaydın evet şükür aldık tam alamadakta günü kurtarır , ramazanda biraz uyku düzeni bozuldu gibi
Aldım ama bugün sersem gibiydim. Bildiğin yatakta cilveleştim durdum
Günaydın henüz almadım. Biraz daha uyumam gerekli.
5 saat uykuyu 45er dakikadan uyudum
Demir gibiyim
Günaydın aldım sayılır ama daha yorgunluk var.
Ahahah akşam soruyu gören ben 😳😳😂🤣
Olsun artık güncellemeye cevap yaz sende
Olur ama çok yoruldum be fazla gezdik galiba 😂🤣😂 hayatımda ilk defa Arjantin'li bir turist gördüm 😂🤣😂
Evet daha yeni uyandım
Maşallah maşallah bu saatte uyanmasaydin😅
günaydın aldım sen almadın mı
Yok alamadım yaa uykum var 😒
uyu hemen kaçmasın
Günaydın abla eh işte 🤣
Dün daha yeni başlıyor ablacığım hadi İyi pazarlar
Sağol ablam 😌
Eh işte diyelim canimsu günaydın 🥰😘
İyi pazarlar dilerim canimcim🥰😍
Uykumuzu aldık da tadımız tuzumuz yok yine
Aynen tatsız 😏