Diğer Arkadaşlar çok gergin ve mutsuzum ne önerirsiniz? Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Aile sorunu, aşk yoksunluğu regl sancısı ve içimdeki o duygu karışıklığı... Arkadaşlar çok gergin ve mutsuzum ne önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. bence amaç bul.. sevdiğin hobileri de yapabilirsin 0 0 Yorumla
MelinAy3 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sabırlı olmanızı sizi rahatlatacak mutlu edecek sosyal aktivitelere odaklanmanızı öneriyorum. Yoga, meditasyon vs.. olabilir mesela 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çivi çiviyi söker , müzikle iyice moda girip dipleri gor bence 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 699 cevap paylaştı. Bunu yaşayan milyonlarca insan var ve yalnız olmadığınızı bilin 0 0 Yorumla
sirinkiizz Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 94% 1 yıl Düşüncelerini yazmayı deneyebilirsin çok işe yaradı bende bayağı hafifletiyor mental olarak 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 925 cevap paylaştı. Çikolata öneririm mutluluk için gerginlik içinde papatya çayı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Şimdi birine yazıyorum benzer konumda. Beklentilerini boş ver kısaca 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Sağlıklı beslenmek çok iyi geliyor 1 0 Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Dans ve alkol evinde güzelce deşarj ol tek başına 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 591 cevap paylaştı. güzel bir sevişme iyi gelir. 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı. Önerecek bisey bulamadim 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Uzaklaş öyle üzen şeylerden 0 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Lahmacun ayran 0 9 Yorumla cherry1lady 1 yıl Ne kadar canım canım yorum varken harika bi yorum yapmışsın kardeşim tebrik ederim vallahi Yorumla cherry1lady 1 yıl Canım= canım demek istedim Yorumla cherry1lady 1 yıl "canım " Yorumla cherry1lady 1 yıl Telefonun klavyesine sokm hocam ya Yorumla Asilade 1 yıl Jdkslzlzsllskskskssk sabah sabah patladım Yorumla cherry1lady 1 yıl Hahahahahaha valla baya sinir oldum ya Yorumla Angell20 1 yıl ÖLÜYORUMM AKSJKSJSKSJSK Yorumla Asilade 1 yıl Mutluluktan değil mi. Dedim sana çok işe yarar jsjs Yorumla cherry1lady 1 yıl Hahahhaha Yorumla
tufanr25 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Şarkılarda kaybolmak bazen iyi geliyor 0 1 Yorumla Angell20 1 yıl Deminden dinliyorum daha da hüzünleniyorum Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Diğer konusunda 924 cevap paylaştı. Derin derin nefes al 0 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 660 cevap paylaştı. Papatya çayı 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 625 cevap paylaştı. Orgazm 0 0 Yorumla
KayaKaan Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 341 cevap paylaştı. Duş al 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Mutlu ol 0 3 Yorumla Angell20 1 yıl Oldum saol Yorumla Barbarosakman 1 yıl Ben ikna oldum mutlu olacağına Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mutlu abla bu dünya dert etmeye değmez Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ulkeyi degistirmeni 0 1 Yorumla Angell20 1 yıl Türkiyede olduğumu kim söyledi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
bence amaç bul.. sevdiğin hobileri de yapabilirsin
Sabırlı olmanızı sizi rahatlatacak mutlu edecek sosyal aktivitelere odaklanmanızı öneriyorum. Yoga, meditasyon vs.. olabilir mesela
Çivi çiviyi söker , müzikle iyice moda girip dipleri gor bence
Bunu yaşayan milyonlarca insan var ve yalnız olmadığınızı bilin
Düşüncelerini yazmayı deneyebilirsin çok işe yaradı bende bayağı hafifletiyor mental olarak
Çikolata öneririm mutluluk için gerginlik içinde papatya çayı
Şimdi birine yazıyorum benzer konumda. Beklentilerini boş ver kısaca
Sağlıklı beslenmek çok iyi geliyor
Hiçbir şeyi kafana takma
Tek bir çaresi var
Aldatıldığın için olabilir
Dans ve alkol evinde güzelce deşarj ol tek başına
güzel bir sevişme iyi gelir.
Film izle müzik dinle gerginliğini azalt
Önerecek bisey bulamadim
Uzaklaş öyle üzen şeylerden
Lahmacun ayran
Ne kadar canım canım yorum varken harika bi yorum yapmışsın kardeşim tebrik ederim vallahi
Canım= canım demek istedim
"canım "
Telefonun klavyesine sokm hocam ya
Jdkslzlzsllskskskssk sabah sabah patladım
Hahahahahaha valla baya sinir oldum ya
ÖLÜYORUMM AKSJKSJSKSJSK
Mutluluktan değil mi. Dedim sana çok işe yarar jsjs
Hahahhaha
Şarkılarda kaybolmak bazen iyi geliyor
Deminden dinliyorum daha da hüzünleniyorum
Rahatlamalisin gevsemeye çalış
Derin derin nefes al