Teknosa'da yaşadım nezareti anlatacağım?

Şimdi ne için gittim scooter alacaktım baştan anlatayım ilk önce bizim şehrimiz İzmir ama İzmir'in bir ilçesi yani İzmir'de değil Karşıyaka filan değil küçük bir ilçe neyse ben de kursa gidiyorum ama İzmir'e gelmek için yol çekiyorum birazcık ondan dolayı eve gidip gelirken bana hem dolmuşa hem de taksiye bilmemek için bir scooter lazımdı uzun zaman önce istiyordum ama bu kadar çok istiyorum demedim bugüne geldiğimizde birazcık isteğim arttı almaya karar verdik tabii ki de aldık ama onun öncesinde yaşadığımız bir rezaletlik vardı tam rezalet diyemezdik ama anlatayım bizim şehrimizde ilçemize diyelim bir Teknosa bir de Evkur var evkur'da pahalı ürün satmak için iki ürün satıyordu zaten biri 40 bin liralık üründü ama bunlar hızı belli 25 kilometreye kadar çıkıyor ondan dolayı gidip 40.000 lira vermenin mantığı yoktu çünkü 20.000 liralık da aynı işi görüyordu bir tane vardı 27 bin lira civarı ama onu da sevmedim ve hiçbir indirimde yapmadılar onvo markasının kontaklı anahtarla açılabilen modeli çok saçmaydı çünkü anahtarı kaybettiğinde onu unut ondan dolayı çıktık bir teknosa'ya bakmaya karar verdik orada da sıkıntı orada başlıyor içeri girdik çok ilgisizlerdi delik biraz bekleyelim bir tane model beğendim red bull diye bir modeldi bildiğimiz enerji içeceğinin onu pek beğenmedim ortada 30.000 liralık olan vardı onu çok beğendim onu çok istedim alınacağını sanmıyordum sonra tabii biz beklemeye devam ettik ama ilgisizlik hala devam ediyordu oradaki gelen herkese yardım etmeye çalışıyorlardı ama biz hala yardım bekliyorduk yardım istediğinizde de hemen geliyorum işim var diyordu ama oradan oraya koşturuyordu sadece elinde bir kağıdı oradan oraya götürüyordu bizde acayip sinirlendik ve çıktık İzmir'e gitmeye karar verdik vatan'da acayip bir uygunluk vardı 30.000 liraya gördüğümüz scooter vatan'da 27.000 lira civarındaydı şöyle bir şey aldım telefona da baktım 20.000 liraya almıştım teknosa'dan gene tabii oradan almadım onun fiyatı bile 1000 lira daha uygundu
Teknosa'da yaşadım nezareti anlatacağım?