Evleneceğim kişi benim gibi olur mu takıntısı aklımdan çıkmıyor?

Arkadaşlar 23 yaşındayım şu yaşıma kadar kendimi hep korudum, karşı cinsle bırakın zinayı yakınlaşmalar dahi olmasına izin vermedim, ben ilerideki eşimi nasıl istiyorsam bunu isteme haddini kendimde bulmak adına aynı şekilde yaşadım hayatımı, öyle evlenene kadar onlarca kadınla yatıp evlenirken eli yüzü düzgün kız arayanlar gibi riyakar olmadım olamam da zaten kişiliğim gereği, evlenirken eşimin bana özel olmasını istiyorum aynı şekilde ben de bu durumda olmak adına gerek üniversite hayatımda gerekse de iş hayatımda kadınlara hep mesafemi korudum, sorum şu gerçekten kendim gibi birisini bulabilir miyim sizce? Aksi durumu düşünmek bile delirtiyor beni günümüzde hakikaten devir çok değişti ve ben gerçekten kalbimin ekmeğini yiyeceğimi düşünerek geçiriyorum günlerimi, manevi inancı olan birisiyim temiz insanlar temiz insanlarla evlenir deniyor ama düşündükçe aklım karışıyor maalesef sizin düşünceleriniz nedir? (Önceki sorumda pek çok hemcinsim yorumlarda alaycı tavır takındığı için sildim, şimdi yorum yapmayı kapadım maalesef hemcinslerimin yorumlarına ihtiyacım yok)
Evleneceğim kişi benim gibi olur mu takıntısı aklımdan çıkmıyor?