AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Dönüş olmayan bir pişmanlıktan başka hiçbir şey değil
Ölüm her şeyin son bulduğu bir andır fakat kendisi gelirse. İntihar korkaklıktır, çaresizliktir.
Cozum degil tabikide. Obur tarafi dusunmeyecek misiniz?
Benim ahiret inancım yok
O zmn ne diyelim bir sey denmez 👌🤔
hayırdır derdin ne
Her şeyi kafaya takmaktan sıkıldım zaten şu anda da b***k gibi hayatım var herkese rol yapıyorum 3 yıldır ağır depresifim bir şekilde bu durumdan çıksam sadece kendimi kandırmaktan başka bir şey yapmayacağımı düşünüyorum böyle yaşamaktansa hayatımın sonlanması daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
bunlar zamanla geçebilir. seni yıkamayan , bunca zamandır, belli ki bu savaşı kaybedecektir.
zaman herseyin ilacıdır bence sosyalles kız arkadas edin sevgili edin. bilmiyorum varmıdır ama. gecen yılki yasımda ben ne kadar malmısım dediğim cok oldu. değişiyor insan. bu arada benimde hayatım bok gibi. bi sen değilsin yani.
Hayır ne yaşıyorsun ki intihar diyorsun
Her şeyi kafaya takmaktan sıkıldım zaten şu anda da b***k gibi hayatım var herkese rol yapıyorum 3 yıldır ağır depresifim bir şekilde bu durumdan çıksam sadece kendimi kandırmaktan başka bir şey yapmayacağımı düşünüyorum böyle yaşamaktansa hayatımın sonlanması daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Seni seven ailen yok mu
Ailem de narsist bir yapıya sahip yani seviyorlardır belki ama bencil insanlar biraz
Ya intihar etmek günah filan tamam ben inanmıyorum öyle şeylere de bence kendine de fazla yükleniyorsun rol yapma
Rol yapmasam sürekli asık surat depresif modda olunca garibine gideceğini biliyorum insanların
işte yüzleş bununla yen bu hissini kaçarak yenemessin
Rol yapmamayı da denedim ayrıca aileme anlattım sıkıntımı oralı değiller mutsuz görünce de batıyor kendilerine uğraşmak istemiyorum o yüzden kimseyle
Kaçmıyorum yüzleştim de ama yüzleşincr de yenmiyorsun birden yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsun
Seni üzgün moda sokan ne tam olarak
Ergence ya da gereksiz muhtemelen o yüzden boş ver
Gereksiz gelir*
Söyle gereksiz gelmez
Çirkin biriyim hayatıma biri girecek olsa hep yetersiz bulacağını düşünüyorum veya belki kimse girmicek bile ve insanların mutluluğu artık son 1-2 yılda gözüme batmaya başladı takıntımdan, basit gelebilir ama ağır bir düşünce benim için artık kabullendim ama yine de düşünüyorum sorumluluklarımı bile zor yerine getiriyorum artık depresyondan, önceden bu kadar değildim, bu durum sırtıma yük gibi geliyor
Daha 22 yaşındayım dertten saçım beyazladı böyle yaşamaktansa yaşamamak daha iyidir yani
Gereksiz bulacaksan da cevap vermesen iyi olur sıkıldım insanların empatiden yoksun tepkilerinden çünkü
Bir erkeğin seni beğeniceğini düşünmüyorsun ve kendini çırpın buluyorsun yani bir şekil de seni beğenen çıkar intihar etmekten daha iyidir her seçenek içine atma
herkes senin yaşadıklarını yaşıyor kendini tek ben böyleyim deme
Valla ben bir kez psikiyatriste gittim kadın ne anlatıyor bu der gibi baktı bana resmen. Bilmiyorum
Onlar uğraşmıyor benim de annem hasta bakmıyorlar adam akıll
Yani. Devlet hastanesiydi zaten
Peki seni beğenen biri çıkmadı mı ya da iltifat eden
Çıkmadı bu yüzden kabullendim
Seni bir erkek düzeltir o zaman bence
Önce beğenerek yanaşması lazım dış görünüşünü beğenmediğinin içini merak etmiyor kimse
Peki sen niye kendine çırkinim diyorsun
Öyle olduğum için
herkesin güzellik görüşü farklıdır yanı herkes beni beğenmiyecek deme fiziğin kötü mü peki sence
Kötü maalesef genetik olarak ama boyum kilom orantılı gayet
Peki seni öven bir erkek olsa normalin düzelir mi
Bilemiyorum bunun üzerine düşünmedim ama ben kimseye kendimi yorumlatmayacağım için olabilir
Ama yine de kafa takarım herhalde, dediğim gibi çıkmaz döngü haline geldi artık bende bu
Beceriksiz insanların başvurduğu yol
Neye çözüm
Sorunlara
Bence hiç birşeyi çözmez
Sorunun ne
Anlatmak istersen hepsini dinlerim, bir çaresi bulunur ama seçtiğin yol yanlis
Değul
Tab ki değil
buna sebep olan ne asıl önemli olan o
Asla
Ddgjl
Değil
Ama kurtuluyorsun
Nerden biliyon
Değil
Asla yapma derim
değil inadına yaşa