Diğer Kalacak yer ve param olmadığı için şiddete hakarete katlanıyorum yaşım 39 hayatım çöp oldu böyle yaşamanın anlamı var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ne para veriyor ne çalıştırıyor bakımsızlıktn iğrenç haldeyim sokağa bir yıldır çıkmadım güzel biriyim ama bakımsızlıktan kendimi tanıyamıyorum Kalacak yer ve param olmadığı için şiddete hakarete katlanıyorum yaşım 39 hayatım çöp oldu böyle yaşamanın anlamı var mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Acıbiber06 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Şu mübarek ramazan ayında Rabbim gönlüne de hayatına da ferahlık versin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah sağol Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cocuk? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla
Davinci013 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Sığınma evine git 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Koğuş gibi orası burdann beter Yorumla Davinci013 1 yıl Neredesin ki Yorumla
Onlysohbet Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Boşan? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sence böyle biri boşanır mı? Yorumla Onlysohbet 1 yıl Evet boşanır mecbur buna cezaevine atılır Yorumla
myphonex Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Çalışamıyor musun? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Çalıştırmıyor Yorumla myphonex 1 yıl Para veriyor mu peki sana? Yorumla Soran 1 yıl Güncellemeyi oku Yorumla myphonex 1 yıl İyi de neden vermiyor? Kaç senelik evlisin Yorumla Soran 1 yıl Çirkin bakımsız olmam için Yorumla myphonex 1 yıl İyi de neden Yorumla
Tunya Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Yaşamanın anlamı vardır be 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Benim için yok Yorumla Tunya 1 yıl Senin için yok çünkü senin hayat dediğin hayatın olamamış Yorumla Soran 1 yıl Bu yaştan sonra önemi yok Yorumla Tunya 1 yıl 39 yaşındasın hayatım bitmiş diyosun umarım şakadır çünkü 39 yaş ölme yaşı değil Yorumla Soran 1 yıl Yaşlılık yaşı artık genç değilim hevesim yok Yorumla Tunya 1 yıl Türkiyede bu hep olur ama diğer ülkelere bakıcak olursak 39 yaşlar aşırı mutlu birazda bakış açını değiştirmen lazım mutlu olmak için Yorumla Soran 1 yıl Her gün şiddete uğrarken beş parasızlen mi? Yorumla Tunya 1 yıl Tamam kötü günler yaşıyosun ama pes etme yani gidecek her zaman yol var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şu mübarek ramazan ayında Rabbim gönlüne de hayatına da ferahlık versin
İnşallah sağol
Cocuk?
Yok
Sığınma evine git
Koğuş gibi orası burdann beter
Neredesin ki
Boşan?
Sence böyle biri boşanır mı?
Evet boşanır mecbur buna cezaevine atılır
Çalışamıyor musun?
Çalıştırmıyor
Para veriyor mu peki sana?
Güncellemeyi oku
İyi de neden vermiyor? Kaç senelik evlisin
Çirkin bakımsız olmam için
İyi de neden
Yaşamanın anlamı vardır be
Benim için yok
Senin için yok çünkü senin hayat dediğin hayatın olamamış
Bu yaştan sonra önemi yok
39 yaşındasın hayatım bitmiş diyosun umarım şakadır çünkü 39 yaş ölme yaşı değil
Yaşlılık yaşı artık genç değilim hevesim yok
Türkiyede bu hep olur ama diğer ülkelere bakıcak olursak 39 yaşlar aşırı mutlu birazda bakış açını değiştirmen lazım mutlu olmak için
Her gün şiddete uğrarken beş parasızlen mi?
Tamam kötü günler yaşıyosun ama pes etme yani gidecek her zaman yol var
Nerede yaşıyorsun
Gel beraber kalalım ev büyük
Yookkk
Yok benim olsana
Katlanmaaaaaaaa