Diğer Neler yaşıyorum gören duyan umursayan yok şiddete uğruyorum işim param yok kardeşimin tek derdi karısı ailesi bu insanlık mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Doğum gününe bile çağırmadılar en azından karnım doyardı Güncellemeler1 yıl Sen düşme eğer düşersen ben yine tutarım hep arkandayım dedim sağol dedi sadece bir insan kadın yüzünden nasıl bu kadar değişir? Neler yaşıyorum gören duyan umursayan yok şiddete uğruyorum işim param yok kardeşimin tek derdi karısı ailesi bu insanlık mı? Cevapla Doğum Soruları İş Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. insanlık değil. 0 0 Yorumla
sosyallik Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kendi ailenin seni görmezden gelmesi ne kadar acı ve anormal peki aklına gelen bi sebep var mı bu yüzden böyleler diye 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Kadın değiştirdi onları önceleri yokmuş gibi devam ediyorlar Yorumla sosyallik 1 yıl Noldum diyor o şu an nolacağım demiyor günlük yaşıyor herhalde seni ihmal etmesi iyi değil ysrın sana muhtaç olmayacağı ne malum Yorumla Soran 1 yıl Muhtaç olsa ben arkasında olurum aradım söyledim düşersen yine tutarım dedim Yorumla sosyallik 1 yıl Ne güzel yaklaşmışsın o ne dedi peki Yorumla Soran 1 yıl Sağol dedi sadece o ben olamaz Yorumla sosyallik 1 yıl Yazık gerçekten Yorumla
Melodiieejj Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Nasil? Acmisin su an? 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Alıştım önemli değil Yorumla Melodiieejj 1 yıl Burdayim ben Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Melodiieejj 1 yıl Rica ederim 😘 gonlunce olsun hersey Yorumla
serserigönül06 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kahroldum ya. Allah kolaylık versin 1 4 Yorumla serserigönül06 1 yıl Mutlaka yardım iste birilerinden. Gerekirse twitter'da da yayarız. Sosyal medya basit bir güç değil, kitleleri arkana alabilirsin. Korkma kimseden Yorumla Soran 1 yıl Allah razı olsun düşünmen bile yeterli Yorumla serserigönül06 1 yıl Allah rızası için değil senin için her şey. Gerçekten yardıma ihtiyacın varsa buluruz bir çaresini. Lütfen birilerine danış, kendini yalnız bırakma Yorumla Soran 1 yıl Ne yapılabilir bilmiyorum Yorumla
yorugun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yazık kızz sanaaa 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok yazık Yorumla yorugun 1 yıl Hallolur merak etme her şey zamanla Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sen evli misin 1 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elin ayağın tutuyor niye calismiyon ki Yorumla Soran 1 yıl Bekarım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Calisman lazım işsizlik çok zor kimse yüzüne bakmaz evde bile öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerde yasiyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
insanlık değil.
Kendi ailenin seni görmezden gelmesi ne kadar acı ve anormal peki aklına gelen bi sebep var mı bu yüzden böyleler diye
Kadın değiştirdi onları önceleri yokmuş gibi devam ediyorlar
Noldum diyor o şu an nolacağım demiyor günlük yaşıyor herhalde seni ihmal etmesi iyi değil ysrın sana muhtaç olmayacağı ne malum
Muhtaç olsa ben arkasında olurum aradım söyledim düşersen yine tutarım dedim
Ne güzel yaklaşmışsın o ne dedi peki
Sağol dedi sadece o ben olamaz
Yazık gerçekten
Nasil? Acmisin su an?
Alıştım önemli değil
Burdayim ben
Teşekkür ederim
Rica ederim 😘 gonlunce olsun hersey
Kahroldum ya. Allah kolaylık versin
Mutlaka yardım iste birilerinden. Gerekirse twitter'da da yayarız. Sosyal medya basit bir güç değil, kitleleri arkana alabilirsin. Korkma kimseden
Allah razı olsun düşünmen bile yeterli
Allah rızası için değil senin için her şey. Gerçekten yardıma ihtiyacın varsa buluruz bir çaresini. Lütfen birilerine danış, kendini yalnız bırakma
Ne yapılabilir bilmiyorum
Yazık kızz sanaaa
Çok yazık
Hallolur merak etme her şey zamanla
Kendi hayatını kur
Sen evli misin
Elin ayağın tutuyor niye calismiyon ki
Bekarım
Calisman lazım işsizlik çok zor kimse yüzüne bakmaz evde bile öyle
Nerde yasiyon