Evleneceğim adamın babasından herşeye karışır imajı aldım sizce?

ben sözlendim. söz günümde uzun bi elbise giydim v yaka. ama frikik falan yok görüntüde. sözlüme kahve vermek için eğilirken, göğüs görünmüş hafif ama o anda oluşan bişiy. sonradan öğrendim ki, babası demiş oğluna, önünü kapasın eğilirken.. açıkcası bi kaynatanın bunu demesi çok tuhaf geldi. ona ne yani dikkat ettiği şey o muydu? hayır birde adam, sözde bana takılıcak kolyeyi bile kendi almak istemiş, bende ne alaka sen takacaksın boynuma o kolyeyi senin gidip bakman beğenmen gerekir demiştim, babam daha zevkli falan demişti. sinir olmuştum. ve şimdi son gittiğimde yanlarına, kısa elbise giymiştim külotlu çorabın ustune, oğlunun yanında, ben karışırım dedi ortaya.. sinir oldum. nişanlım çok sessiz. evlenince şehir değişip onların yanına gidicem. birde evlenince anahtar annemde olur demişti çokk önceden... bende kızmıştım.. hatta annesi mi böyle düşünüyo diye annesiyle konuşmustum, doğru değil orası mahrem demiştim. kadında evet kızım demişti. siz olsaydınız bu durumlardan ötürü evlenmeye ve onun şehrine gitmeye cesaret edermisiniz? .

Evleneceğim adamın babasından herşeye karışır imajı aldım sizce?